17
honnan ???
-
CSMester #17 Hello! Miért van az, hogy a moorhuhngame oldalon nekem a menü helyett csak egy "loading 29Kb" feirat villog folyamatosan? -
raci #16 hi
én letöltöttem a gportál oldalról a moorhuhn kart 2 gémet a bibi csak az hogy jelszó kell a kibontáshoz?
valaki esetleg tudja mi az?
thx -
naadam #15 Hellosztok Fiuk tom hogy ebbe a Fórumba senki se jön de azért eljöhettek az én oldalamra
Ráadásul letölthető róla a Moorhuhn Kart 2. ITT -
#14 hogy hogy honnan??? Nem ismered a kazaa-t? Az egy fájlcserélő /p2p/ progi. Mások gépéről lehet vele leszedni cuccokat. /www.kazaa.com bár én kazaalite-ot használok, az nem butítja annyira a gépet. Lehet hozzá használni egy SpeedUp nevű progit, ettől gyorsabban tölt./ Ha felinstallingoltad a Kazaa-t akkor csak beírod, amit keresel és kiválasztod amit kell. Érdemes megnézni a fájlok méretét és a hozzájuk írt kommantárt /tanulságos lehet/. ennyi -
#13 hmmm
akkor mond el honnan tötöted le pontosan mer én béna vagyok hozzá ! -
#12 ez a chello mekkora egy lofaszszivas. ezert nem tud csomo embert feltolteni:( -
#11 hova bazz??? A Chello így is a véremet szívja, hogy álljak már le! -
#10 rakd fel vhova !!! -
#9 Tegnap leszedtem Kazaa-ról. Nem egy nagy lövés. Arra jó, hogy ha van öt percem akkor el tudom valamivel baszni az időmet. -
#8 az tök mind1
csak kéne teljesben !!! -
#7 LOL, szerintem ezt eredetileg konzolra fejlesztették
:)))) -
#6 hahóó !!
pls !!!!
nagyonn kéne !!! -
#5 irjatok mán gyerekek !!! :D
-
#4 http://moorhuhn-kart.bild.t-online.de/
itt van a hp -
#3 autozni kel :)