ATI9500 PRo, GF TI 4400 ???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kilöttem azt a progit!
Ugy könnyü megvárni a 4-es sorozatot,hogy megy minden:))
Mondjuk nekem is,csak érdekesen!
Ugy könnyü megvárni a 4-es sorozatot,hogy megy minden:))
Mondjuk nekem is,csak érdekesen!
Érdekes, szerintem a monitor kikapcsolás neked a refreshfix progid miatt van, semmiképp sem a driver miatt, mert nálam minden dzsúlia...
Amúgy nemtom mikor lesz 3.3, de nem is érdekel túlzottan:) Majd 4-esre frissitek egyszer:)
Amúgy nemtom mikor lesz 3.3, de nem is érdekel túlzottan:) Majd 4-esre frissitek egyszer:)
Nem rosz ez az uj meghajto,de még nem az igazi!
Van egy két játék ami nem nagyon szereti!
Bár javult a helyzet,mostmár a játék bejön,csak néha kikapcsol indulás után a monitor!
de space gomb lenyomása után magához tér!
Én már nagyon várom a 3.3 as meghajtot!
Álitolag az lesz egy nagy durranás!
Nem tudod mikor várhato?
Van egy két játék ami nem nagyon szereti!
Bár javult a helyzet,mostmár a játék bejön,csak néha kikapcsol indulás után a monitor!
de space gomb lenyomása után magához tér!
Én már nagyon várom a 3.3 as meghajtot!
Álitolag az lesz egy nagy durranás!
Nem tudod mikor várhato?
És mûködik is...
Nekem 5.9MB ami a hivatalos oldalról jött...
??
??
Irj a az eredményröl hogy mennyi lett 3DMark2001 és 03 ban ha lehet és a változást!!
Én ma tervezem felrakni, majd késõbb...
Nem válaszol senki??
Ati elvakult emberek!!Amit írtatok mind igaz eddig én is Nvidia így Nvidia úgy, de egy rakás szar az egész!!Amint lehet beszerzek egy Radeon9500 Pro-t vagy megvárom és nyáron egy RV350 ami ugyebár 9600!!vagy nem?Na mind1 olvastam róla és igen kecsegtetõ!http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2411&mode=thread&order=0&thold=0
Valaki tapasztalt nagy vátozásokat 3.2 catalystal?
Valaki tapasztalt nagy vátozásokat 3.2 catalystal?
en itt sok ember szemeben elvakult ATI parti vagyok igaz volt TI4400-em is de inkabb nem mondok semmit:)
Olyat, aki már látta mind a kettõt mûködés közben. Elég, ha egy 8x-os AGP-s TI4200-at látott, meg egy Radeon9500 Pro-t, nem sfeltétlen Triplex.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
A Triplex Millenium Silver Ti4200-8x jobb mint a Radeon 9500 Pro?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
jaja fel lehet húzni most vagy nem látom a klönbséget vagy ez csak úgy lehet "huzogatni"...
nekem ilyen 500 pontokat javit...
275/550 @ 300/600 simán megy...
nekem ilyen 500 pontokat javit...
275/550 @ 300/600 simán megy...
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Nekem is 4400-esem van, de érdekes módon ha felhúzom olyan pici a változás hogy az már fölösleges. AMúgy én is lecserélem 9500PROra ha jobban megy az ATI...
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Nálam azé ez a nagy kapkodás mert most össze gyûltrá a pénz de lehet hogy ha várok addig elköltöm másra :(....
"Korábban kellett volna kiadniuk, elcseszték a karácsonyt. Így vehetek Ti4200-at."
Karácsony után karácsonyi ajándék cimszóval is meg lehet venni...amúgy én sem értem hova ez a kapkodás...........
Karácsony után karácsonyi ajándék cimszóval is meg lehet venni...amúgy én sem értem hova ez a kapkodás...........
Régen nem. Ma semmi gond nincs szinte a driverekkel, annyi az nvidiával is van.
Viszont nekem is az a gondom, MOST azonnal kéne a 9500Pro (nem pro ugye szóba sem jöhet) de még nincs. Korábban kellett volna kiadniuk, elcseszték a karácsonyt. Így vehetek Ti4200-at.
Viszont nekem is az a gondom, MOST azonnal kéne a 9500Pro (nem pro ugye szóba sem jöhet) de még nincs. Korábban kellett volna kiadniuk, elcseszték a karácsonyt. Így vehetek Ti4200-at.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Én is gondolkozom,hogy az Asus V8200Deluxe kártyámat 200/460(230@560max) lecserélem...
Gf4 4200 vagy Ati radeon 9500Pro 64Mb utóbbit mrá láttam is 50eFt-ért... nagyon jó kis kártya fõleg 4x-es mintavételezésnél 2x annyit tud majdnem,mint egy 4600as csak az tart vissza,hogy az Ati kártyák sosem voltak úgy támogatva driverileg,mint az nvidia...
Gf4 4200 vagy Ati radeon 9500Pro 64Mb utóbbit mrá láttam is 50eFt-ért... nagyon jó kis kártya fõleg 4x-es mintavételezésnél 2x annyit tud majdnem,mint egy 4600as csak az tart vissza,hogy az Ati kártyák sosem voltak úgy támogatva driverileg,mint az nvidia...
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
9500PRO sokkal jobb lesz még a 4600asnál is, szal nem érem hova ez a sietség:)
Ati 9500 PRO 128 kártyát akartam venni de nem lehet sehol semm kapni hogy DÖGÖLJÖN ,eg az ATI..
Vegyek egy GF TI 4400-t vagy várjam meg míg lehet itthon is kapni az ATI-t ???
Vegyek egy GF TI 4400-t vagy várjam meg míg lehet itthon is kapni az ATI-t ???