9
-
Gabest #9 Ilyesmit hallottam én is, de ennek ma már nem sok jelentősége van, a többi 407db kulcsot is brute force vissza lehet fejteni (ha újakat találnak ki, azokat is, de ez az érintett lejátszók visszahívásával járna :P). -
#7 Ja a Xing DVD player kulcsát használta, mert szarul volt tárolva, vagy mi. -
Gabest #6 A decss nem kódfeltörő program volt, hanem egy pár "nem megfelelőlen" license-elt algoritmus és lopott kulcs. -
Devla #5 Eloszor is, a progit nem igazan lehet bekes celokra hasznalni mint a softicet, csak a dvdk vedelmenek a feltoresere. A masik meg, azer telleg nem lehet elitelni mert csinal egy ilyen programot, de azert szerintem mar igen ha szeleskorben terjeszti a neten. Ettol fuggetlenul persze mentsek fel, es vesszen a mocskos penzehes MPAA. -
#3 Na meg amcsiban pl. bárkinek lehet szinte lőfegyvere. Attól még nem bűnöző, csak akkor lesz az, ha lelő vele valakit, ami nem önvédelem volt.
Egy program írója sem bűnöző, csak az, aki rosszra használja azt, nem amire keszült. Ott van mondjuk a SoftIce, ami egy remek debugger, és a programok 90%-át azzal törik fel. Akkor most a SoftIce fejlesztőit is be kéne perelni?
Bazz, ezt a gyereket én felmentetném, pedig nem vagyok ügyvéd :)). -
Orgi-CRPD #1 En ezt most nemnagyon ertem. Valaki ir egy programot ami tobb dologra is jo. Jo DVD nezesre es jo DVD masolasra is. Na most! Ha en csinalok egy kalapacsot amivel szeget akarok beverni, de a kalapaccsal ajtot is szet lehet zuzni akkor engem le fognak csukni? Akkor most mindenkit be fognak perelni aki olyan szerszamot/eszkozt/programot ir/alkot/letrehoz ami tobb dologra is jo/hasznalhato?