15
Hol találom a gamet!!
  • Deajka
    #15
    Ez így igaz is lehet de nem minden fekete meg fehér. A világ is csak ilyen. Azt azonban nem lehet úgy beállítani, hogy aki warezol az csak rossz ember lehet, majd "esetleg" párhuzamot vonni a kissebséggel. (megjegyzem a kissebbség közt is van jó ember és ő még szarabb helyzetben lehet mint azt emlegetett többség)
    Na, összességében az általánosítás nem vezet jóra.
    Végül pedig azt is mondhattad volna a srácnak, hogy egyébként megis lehet venni. Lehet, hogy nem is tudja, de ha tudta volna megvette volna.
    Huh, de mivel beszólsz neki már azért sem teszi.
  • Árnyvadász
    #14
    Ne ez legyen a legelső szempont. Mert ennyi erővel akkor kirabolom a közértet, és csak aztán gondolkozok el rajta, hogy lehet talán egyszer meg is kéne vennem pénzért. Mert lehet, hogy nem tűnik a warezolás lopásnak, csalásnak, büntetnek stb... De attól még ,hogy otthon a meleg szobában, vagy máshonnan egy egérkatinttással leszedek valamit ami törvénybeütköző, az ugyanaz a kategória. És ne csodálkozzatok azon, hogy egyesek megszolják. Mert azért ez a program sem a megfizethetetlen kategóriába tartozik. Ha egy program ára eléri a 3000Ft-ot és valaki szereti is azt, szerintem a legnormálisabb ha megveszi. És ha erre azt mondja valaki ez is drága érte akkor elmehet a jó anyjába. Nem tudom elfogadni. Dolgozzon meg a pénzért. Ne itt jártassa a száját, hogy neki nincsen meg egyebek. De dolgozni azt már megint nem. Ugyan minek? Lopni és hazudni is lehet, az könnyebb... Igy kb. azon a szinten mozogtok, mint a cigányok, akik szart sem tesznek azért, hogy normálisan dolgozzanak, csak a szájuk jár egyfolytában. Közben meg lopnak, ölnek ha kell és hazudnak mint a vízfolyás. Azt meg tudom érteni, ha valaki nem ad ki egy programért 7000 Ft-nál többet mondjuk, mert nem éri meg neki vagy mert drága. De ezekért már nem tudom megérteni. De mindig van ellenérv, hiszen az aki a normálisat védi az hülye ugyebár és örüljön magának meg egyéb. Ezért azt hiszem nem is fogok höbörögni itt ezen a dolgon, mert gyakorlatilag semmi értelme sincsen. A mai világban az a menő gyerek aki lop, csal és hazudik. Ez pedig igen szomorú. Minden téren.
  • Árnyvadász
    #13
    Én ezeket a régebbi programokat megveszem, mivel az áruk megéri azt amit adnak érte. természetesen nekem is van írott programom, de ne álljon abból a világ, hogy CSAK AZ LÉTEZZEN AMI ILLEGÁLIS. Mert az már enyhén szólva is idegesítő. Ennyi és nem több.
  • Deajka
    #12
    lol
    Nem javítom...
  • Deajka
    #11
    Neked nincs másolt audio cd/kazi , windozod, creckelt lejátszod, office stb... ?
    me' ha van akkor nem állandóan izélgetni az embereket, ha meg van akkor örülj neki, hogy telik rá. Az Sg-n sok a warezvadász...


  • Trance_HUN
    #10
    Árnyvadász nem tudom hogy miért kell annyit ugrálnod!! Vannak rendes emberek is a földön!!
  • Trance_HUN
    #9
    aiyyo nagyon köszönöm meg a többiek akiknek kellett!!!
  • Árnyvadász
    #8
    Úgy már nem elég jó mi? Fizetni azt már nem. De játszani vele! Az igen.

  • Árnyvadász
    #7
    Boltba is lehet kapni. Ha annyira kell, menj el és vedd meg. Ennyit erről.
  • Aiyyo
    #6
    Az elso 22 file letoltheto a http://aiyyo.fpn.hu cimrol. A tobbi is megy fel folyamatosan.

    Aiyyo!
  • Trance_HUN
    #5
    Nah még mindíg nem tudja senki hogy honnan leheet leszedni?
  • Trance_HUN
    #3
    Oke thx megpróbálok helyet keresni.
  • Aiyyo
    #2
    Ez nem egy mai jatek, igy a neten eleg nehez lesz megtalalni. Nekem megvan a rip ha tudsz tarhelyet akkor szivesen feltoltom neked.
    Kulonben ez a legjobb horgasz jatek amit valaha csinaltak. En meg a haverral halozatban is nyomtam :)

    Aiyyo
  • Trance_HUN
    #1
    Hi. Gondolom már sokan hallotatok a játékról. AKinek megvan és a netről töltötte le az írjon már pls valami linket mert kéne a game. Előre is köszi bye all.