27
Magától lekódolódott a WhereIsIt file-om!!(warez user)
-
#27 Én a 3.71-es verziót használom,semmi bajom vele,kódok,meg jelszavak,stb...
Ez egy regisztrált verzió,semmi baj vele! -
AttHunter #26 A gondom nekem is ez a 3.90-es verzióval Aki tud segítsen! HELP!
[email protected]
Nagyon köszönöm -
dikilaci #25 A problémám azonos.140 DVD adatai vesztek oda.Aki tud segíteni,kérem tegye meg.
[email protected]
Nagyon köszönöm -
huan2 #24 Sziasztok
Szintén "Warez User" problémával küzdök 2010.218 Portable verzióval.
Megköszönném ha elküldenétek nekem is ezt a "WhereIsIt Catalog warez_remover"-t
[email protected]
Köszi -
Tyberius06 #23 Üdv!
Szintén hasonló a probléma, nekem nem is engedi megnyitni az adott katalógus file-t, egyből kéri a jelszót. valaki el tudná küldeni ezt a removert az alábbi címre: [email protected]
Köszi -
Norby1234 #22 Szia.Nekem kene en is igy jartam h a katalogusnal ker kodot :(( . Probaltam mar mas progival kiveni a jelszot sikerult is de a katalogusban levo dolgok eltuntek:((.Remelem h evvel nem lesz semi baj es fog sikerulni.Kerlek kuld el nekem is erre az e-mail cimre : [email protected]
elore is kosz -
cock #21 Én is elküldöm, ha kell valakinek. Klever kolléga küldte el nekem is. :) -
#20 WhereIsIt Catalog warez_remover letölthető:
http://rapidshare.com/files/157500072/catalog.zip.html
Ha lejárt,elküldöm:[email protected]
-
cock #19 Na elárulok egy nagy titkot. Ha lejelszavazod a katalógust az sem ment meg attól, hogy előbb-utóbb warez userként lekódolva lásd viszont az adatbázist. A megoldás valóban az, hogy új katalógust kell létrehozni és a meglévőket a Catalog Managerrel átpakolni az újba, a régit pedig törölni, az újat meg új néven elmenteni. A Catalog Manager alapból nem engedi a másolást, mert a gombok szürkék, de a szürke gombokon lehet segíteni, hogy aktiválódjanak.
Próbáltam én is a licence.key-re mindenféle jogokat beállítani, amit a fájlrendszer lehetővé tett: írási jog meg törlési jogmegvonás, de egyik sem segített. Ezért úgy döntöttem, hogy maradok a fenti megoldásnál, ez még eddig mindig bejött. :) -
Szuni #18 Valaki? klevernek írtam emilt kétszer is, semmi válasz... -
Szuni #17 Ha valakinek megvan ez a remover, nagyon kellene.. Jól beszívtam én is, és nincs már másolatom.
Egyébként hiába jelszavaztam le a múltkor, a szemét program egy mentés után ugyanúgy átírta a jelszavamat, mert amivel eddig meg tudtam nyitni, azt már nem engedi. Módosítani meg pláne nem, így egy újba sem tudom kimenteni a tartalmát a menedzserrel... -
#16 Ha már jelszavazta helyetted a katalógusod, mind a ketten hibáztatok.
Keresd meg és töltsd le a "WereIsItCatalogProtectionRemover.exe"
programot.Ha nem találod, elküldöm: ([email protected])
Azonnal rendelj jelszavakat a katalógusaidhoz.
Egy rövidebbet a csak olvashoz és egy kicsit hosszabbat a tellyes hozzáféréshez. -
Rihi87 #15 Én a 3.83.405-ös verziót használom. Az ez utáni verziókkal én is úgy jártam mint te. Boroskóla ötlete biztos működik, bár remélem nem lesz rá szükségem hogy alkalmazzam :D Engem az mentett meg hogy a lezárás előtt 2 nappal elküldtem havernak a katalógust, mikor nálam bekrepált ő visszaküldte. Tanulság: a fontosabb dolgokról legyen legalább 1 biztonsági másolatod :D -
Boroskóla #14 Erre egy megoldást találtam:ha zárolja a katalógusod és Full Access Code-ot kér : kell hozzá egy régebbi, működő verzió, én a3.22. Be kell tölteni a katalógust, ugye idáig engedi, csak hozzáadni nem enged. Majd létre kell hozni egy új, üres katalógust és a "Catalog Manager" segítségével egyszerűen át lehet másolni a régi, zárolt katalógus tartalmát az újba.
-
lcee #13 Hi!
Nekem is ez a gondom, bekódolt ez a kis szemét progi.
most a 3.90es van fenn, de már az ezelőtti is ezt csinálta,
Ha elkezdtem egy uj listát beolvastattam pár lemezt kiléptem és már az is kódolt lett.
próbálkoztam régebbi verzióval, de nem siker mert az sem nyitotta meg csak read-onlyban. -
Qwak #12 Hali, engem minden megoldás érdekelne, hogy ki tudjam kódolni a 3.90-es által lekódolt catalog file-omat!
Előre is köszönöm! -
gyurman #11 Amivel mindent meg lehet oldani a 3,25 verzió. Részletesebb infóért kérdezz -
#10 Nyiss meg egymás után több katalógust (ha már létre hoztál)
Jobb egérgombal kattincs az egyikre és válaszd a kat manager-t.
A felugró kétpaneles ablakban a nyillal egyesítheted a katalógusaid. -
#9 A WherIsIt nem hivatalos regisztrálás esetén lekódolja az adatbázisod.
Előzzd meg! Adj jelszót az újonan létrehozott katalógusodnak. -
endiboy #8 nekem a catalog manager-es dolog nem müködik, mert inaktiv ott az összes gomb :( -
dulloder #6 ne ments ra...ha kilepsz, megint megnyitod, az eredeti file-nevek vannak benne...:)
Jah, nekem akkor volt ilyen, amikor a Clone-CD futott....de ne kerdezdd, miert!? -
dulloder #4 hai, ilyen problemam nekem is volt....a megoldas:
egy uj katalogust hozol letre, abba atmasolod a Catalog Manager-rel a bejegyzeseket (max 10 mp...), a regit kitorlod es mar frissitheted is a cuccost.
Nekem akkor jott elo, ha masik gepen, vagy ugyanazon, de ujratelepitett winfos, plusz egyebek utan nyitogattam meg...a 3.26 egyebkent teljesen jol muxik, amig UGYANAZON AZ INSTALL-on dolgozol....gut lakk -
#3 Vagy egy régebbi verzióval, amihez van jó törés mondjuk a 3.03-as!!! -
#2 Esetleg egy jó töréssel :)))) -
German #1 szal nem tom módosítani a katalógusomat,
mert azt mondja a progi, hogy a "warez user"
nevű tulaj lekódolta...
Vírus???
mi a jelszó???
Help!