3773
Az új DX9-es benchmark
-
#88 763951 -
#86 ha ki is jon ossze is omlik a future markt sever azonnal:D -
#83 lol -
#81 Lassan jöhetnek az eredmények:)
-
Borg #80 Pedig de:) -
Deathcourier #78 az protális láttam egy Ti4600 Winfastot zétgyilkolva és szagatott!!! -
#77 A forgó sárkányokat 8 fénnyel én még nem láttam folyamatosan menni sehol... -
TheZsenyka #76 Király. Remélem azért nem lesz annyira eltúlzott mint a 3DMark2001-ben a 'many lights' a forgó sárkányokkal. -
Zsoltee_a_bator #75 4-bol 3 teszt directx8-on lefut... magyaran akkor ez egy dx8 teszt, megdobva egy dx9 techdemoval :) -
Anee #73 Már látom hogy ez nekem úgy 1000 pontot fog adni -
Borg #72 Gondolom akkor összetettebb tesztekről lesz szó. -
Deathcourier #70 január nem június -
Deathcourier #69 ahogy számítottam 384ezer vlamennyi becslés szerint 4.4 nap és ez az igéret benni is van a 2hétbe ami jun 24 körül volt vagy mikor???de ez csak becslés -
Zsoltee_a_bator #66 hanybol 3? -
Zsoltee_a_bator #65 ne nezegesd sokat, boven meg fogod te unni meg azt :) -
Borg #61 Attól függ milyen nagyságrendekben osztja majd a pontokat.. -
#59 Na, jó, a 3 nap kicsit talán túlzás... -
#58 Másnapra?!? Örüljünk, ha 2-3 nap elteltével már elegendő link áll majd rendelkezésre a letöltéshez... Szerintem a megjelenés után csak néhány kitartó/szerencsés emberke tudja majd rögtön elindítani a letöltést! -
#56 Már nagyon kíváncsi vagyok! -
Borg #55 Megindult a visszaszámlálás az oldalon:) (kb 5napot takar)
Elvileg minden nap új infókat adnak ki róla.
Ma 2 screenshot került ki, + a minimális követelmények:
-DX7 kompatibilis videokárty, 32MB-os
-1Ghz processzor -
Zsoltee_a_bator #54 thx a lot :) -
Cvd #53 Innen:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=06fcaab7-dcc9-466b-b0c4-04db144bb601&displaylang=en -
Borg #52 Az INQUIRER szerint a 3dmark03 két héten belül letölthető lesz...
Bár az inquirer irt már baromságokat nem egyszer... -
Zsoltee_a_bator #51 honnan lehet leszedni?
addig is korulnezek microsoftnal.. -
Cvd #50 Nekem se szedte le automatikusan a codecet, mint ahogy tennie kellett volna, de szedd le "kézzel", rakd fel és mennie kell.
-
Zsoltee_a_bator #49 win xp , sp1 , ace codec pack installalva. lehet az a baj? -
Zsoltee_a_bator #48 nekem nem szedi le a mocsok, csak lejatsza kep nelkul a file -t -
#47 igy van,azt meg mediaplayer automatikusan leszedi,ha szüksége van rá! -
vrob98 #46 Nem kell hozza MediaPlayer9, nemtom ki talalta ki ezt a baromsagot...
MP9 Codec pack kell neki, ne keverjuk mar a szezont a fazonnal. -
#45 Hát. 21mp. Nem rossz. Atom fények. Bump map. De semmit nem látni (lényegeset). Röviden : SuXX =( -
#44 Most töltöm. Aztán +lesem =) MP9 fent figyel már -
DJ. #41 Jó beismerem lusta voltam! De azért ne mkell leb@szni! -
Borg #40 Olvasd el legalább ahova beirsz, és a kérdésedre is meglesz a válasz. -
DJ. #39 Hé emberek hol lehet ezt letölteni vagy ha még nem akkor mikor? -
Borg #38 Jah, késik..
De ebből is látszik, hogy ebből már csak NVmark lesz... dx9.1et az nv30 forszirozza csak, ha nem az után koslatnának, már kint lenne a DX9-es 3dmark2003.
Bár az is igaz, hogy az NV30al egyidőben, vagy előbb kijön a 9900as radeon, aminek az architektúráját is optimalizálják, és akkor már valszeg nem marad válasz nélkül az NV30 dx9.1-es parasztvakitása ATI oldalról sem... -
#36 Na még mindig nincsen sehol a progi :((( -
Tovi #34 DX 9 Megjelent. A HWSW-ről húzható. Azonban Websetup, tehát még 8 Mb-ot letölt telepítés előtt -
#31 Majd este kigyün, remélem :o) -
Cvd #29 Nem is arról van szó, hogy csak most jutnak DX9-hez, emiatt lesz később, hanem arról, hogy semmi hír róla, holott a 2001-et megjelenés előtt már hetekkel reklámozták. -
Anee #18 Mért ne jelenhetne meg béta directx-ekkel már biztos belőtték, ezért simán megjelenhet még aznap