3773
Az új DX9-es benchmark
-
#3290 elég jó! -
SirArcheer #3289 11657 -
#3288 -
#3287 jah nekem már nem kell sok a feléhez :P -
#3286 ennek a felének is nagyon örülnék :D -
#3285 szerintem
-
#3284 háát nemtom
de azér jó ez is -
LBandi #3283 ez már kevésbe jó mint a 2005-ben. -
#3282 hi
új eredmény:
12528
kari 410mhz/1.1ghz
proci 3.36 ghz -
#3281 Mondj EGY olyan játékot ahol meglátszik az a kb plusz 100-200ezer forintnyi különbözet a te és az én gépem között. -
LBandi #3280 Jó én abbahagytam mostantól nem válaszolok a provokáló megjeggyzésekre.
Inkább akkor egy ide illő kérdés:
Van valakinek a forumon x850xt pe-je aki húzza is? -
LBandi #3279 Én már megmutattam hogy a weblapomon minden részletesen le van irva képekkel.
Nekem is játékra van méghozzá olyanra ahol számit mennyire gyors a gép és stabil.
És mint mondom a helyesirási hibáim abból adódnak hogy:
-angol billen nincsen minden ékezetes karakter rajta.
-sietek mert ez idöpazarékolás szerintem hogy odafigyeljek mit irok de a kötekedések miatt már odafigyelek hogy itt ne hibázzak. -
#3278 mi lenne ha mindenki abbahagyná a gecibe ezt hülyeséget????
vazzzeg nemigaz...... -
LBandi #3277 Az értelem csúcsa ez a irományocska vagy minek is nevezzem...
Mi lenne ha inkább a topichoz illö hozzászólásokkal gyarapitanánk a forumot?
HA erre jár egy moderátor akkor kicsit kitörölhetné a fikázos off hozzászólásokat. -
#3276 Jó legyen. Kezdjük ott hogy egyáltalán tisztában vagy-e az obszcén fogalmával vagy csak a tanító nénitől hallotad a suliban?
Szánalmasak az eredményeim? Elárulom neked, én jáccok a gépel, NEKEM NEM EZ AZ ÉLETEM. Tudod nekem vannak sokkal fontosabb dolgok az életben minthogy a gépemet ölelgesem. Bár erről te még mitsem tudsz. Majd ha lesznek barátaid(nem netesek) egyből ráfogsz jönni hogy nem a gép a legfontosabb...
Ami a te eredményeidet illeti, mondani könnyű, bizonyítani nehéz, mi? Ja tudom, neked angol billed van, bizti nincs Prt scr gombod...
"a helyesirásom tökéletes!"
Ezen azóta is röhögök... -
LBandi #3275 Szerintem szánalmasak az eredményei pár embernek. (pld neked)
Meg az a gondolkodásmód hogy a másiknak nem lehet jobb illetve ha jobb akkor fikázzuk le.
Tom hogy nagy a pofám, de van mire mivel eddig amilyen gépem volt mindig kihoztam belöle a maximumot és ezzel (9800XT-t kivéve) mindig a legjobbak közt voltam a hwteszteken a azonos gépek kategóriájában söt!
És ezekután nem birom ki hogy ne emlitsem meg az elmaradottságokat....
PLD: rovert tisztelem mert tényleg ö is nagyon jól meghuzta a kártyáját és kiváló eredményeket ért el. Ez a követendö példa.!
És az offoló ide nem illö obszcén beszólásokkal csak magadat járatod le. -
#3274 Hagyd csak,
faszparasztokkal nem lehet mit kezdeni... -
#3273 "Életkor: 14-18 között "
KISFIAM :DDDDDDDDDDDD
Már ne is haragudj, de hihetetlenül szánalmas vagy.
Azonkívül a mese megy rendesen, csórikám te nagyon elástad magad már ezen a fórumon, sztem ne eröltesd tovább... -
LBandi #3272 Jól van ügyes vagy kisfiam ülj elöre!
Jajj beugrot!
Te vagy az a pro aki kételkedett rover meg az én eredményeimben alapon mert mindent jobban tud...
Azóta sikerült már belátni mi volt a baj?
Az hogy vannak akik tudnak mit kezdeni a megvett cuccal és vannak akik NEM!
Had segitsek te az utóbbiba tartozol.
De egyébként kösz az értelmes és épitö jellegü hozzászólást. -
LBandi #3271 hhahhahahahahahaha
ha kijön egy újab kari akkor tutko veszek egyyet mint mindig.....
amugy meg a aki lám/nincsen szerencséje a cuccokhoz az tök mindegy mit vesz veszett fejsze nyele... :D nem elég megvenni használni is kell...
pld hogy kötekedjek:
te hány pontot kapsz most ezzel a géppel? (csak mert augusztusban nekem is szint ilyen volt(csak nem dual chanel-el) 2005? 2003? aquamark3? -
#3270 Ennyi a vége a CPU-nak, akkor minek húzzam tovább???
E felett nem bootol be az XP, ha a CPU FSB-t megemelem.
Vcore feszültség emeléssel pedig nem fogok játszani, mert nem szeretem az akváriumhatást a gépemben.
Nagyon odavagy az SLI gépedért, majd ősszel cserélek PCI-X konfigra, és akkor földbe döngöllek majd.
-
#3269 Te nem csak hogy primitív, de még ostoba is vagy... -
LBandi #3268 egyébként akkorát nem hiszem hogy csalt mert pld megnéztem és szinte semmilyen különbség nem volt a képben (legalábbis szemmel nem lehetett kivenni...) -
LBandi #3267 a helyesirásom tökéletes!
-csak angol bill-en egy két betü hiányzik....
-nem érek rá naphoszat gépelni.....
Én legalább nem csak a pofámat járatom mint te.....
PLD: [email protected] GHZ- p4-en...... na hallod nagy pro lehetsz tuningban, ha nem értesz hozzá akkor ne ugass.
Rossz kutya ül! Huzzál vissza a házacskádba! -
#3266 Huh, látom az IQ-d megüti a minimum szintet, közben meg tanultál helyesen is írni.
Csak így tovább, sokat tanultál az utóbbi időben. -
#3265 az már meg sincs -
LBandi #3264 egyszerü vagy mint a facsipesz öreg.. -
#3263 Majd te fogod a szalagkorlátot átszakítani, meglátod -
LBandi #3262 no-no álljá meg eggyetlen dologban sem hazudtam....
csak ti nem birtok a korlátaitokon tullépni...
de mindent bebizonyitottam... -
LBandi #3261 azt nemmondom hogy nem csalt a driver :D
45.23 tedd fel gabesz és csodákat lácc :D -
#3260 -
#3259 Végig kamuzod az összes topikot, abba kell hagyni . -
#3258 hát ezt Én se hiszem el! -
#3257 Mega LOL, kamu driverekkel -
LBandi #3256 nekem anno a fx 5800-al 56XX lett.. :D -
#3255 az Én eredményem jó?
gondolom lehet még jobb is!
DE a VGA-t egyszerüen nemtom huzni! :( -
Rover623 #3254 Arra nem gondoltál, hogy nem mindenki profi aki az ORB-on publikál...?
Nézd meg Imyke2000 listáját a 3D2005 topicban...
Gondolom, szerinted Coolstuff 24xx, vagy misike9 18xx pontos "tuningeredménye" a reális...:-))
Szegény Coolstuff-nak véletlenül pont 3.4-es procija van...
MEGALOL ahogy gondolkozol...:-)) -
LBandi #3253 azért ha nekem meg rovernek is 8500 körül van akkor lehet nem kamu nemde?
amuyg meg p4-böl sem mindeggy mien :D -
#3252 direkt p4es gépekel néztem az eredményeket. ez a 7673 egy 2*1GB-s ramal volt ellátva -
LBandi #3251 ez azért gépfüggö is mert nem mindeg yhogy egy 4 GHZ-s P4 vagy egy 3200+ os BARTOn van alatta....