11
Bios
-
#11 tedd át a memóriát egy másik ajzatba -
Flatron11 #10 Hy!
Az én compaq deskprom valami ilyesmit ír ki indításkor dimm sotcket 1 error.Meg azt is kiírja ,hogy Invalid serial number.Ezek maguktól jöttek elő.Hoggy lehet ezeket megcsinálni?
-
#9 hy!
bios resetet nézd meg! -
AtkariZsolt #8 Szóval vettem én is 1 ilyen gépet Windows 98 SE -volt rajta. ( Minden működött rendesen rajta )
Gondoltam felrakom rá a Windows XP-t.
Feltelepítem rá az XP-t, a hang-vezérő kivételével minden hardvert felismert.
A hang vezérlő programot más régebbi alap lap CD-ről szedtem le, és telepítettem.
Az ezköz-kezelő szerint nincs semmiféle probléma a driverekkel
Elindítok pl. 1 zezeszámot mutatja hogy a lejátszás megkezdődik, játssza is lefelé a zenét, de hang nincs.
Se az előlapi, se a hátlapi, se a beépített hangszórón se.
Gondoltam, lehet hogy az a baj hogy nem az eredeti alap lap CD-ről telepítettem a hang vezérlőt, de szerintem nem az a probléma hanem valami más.
Nézegettem a bioszát, kapcsolgattam ide, oda, vissza állítottam a gyári beállításokat, de nem jutottam eredményre.
Tudom láttatlanúl nem tudtok sokat írni a hibáról, de szerintetek mi lehet a gond?? ( Az hogy vettem egy ilyen gepet. :) )
-
AtkariZsolt #7 F10 -
#6 Dobd ki az egész gépet, én a melóhelyemen állandóan szívtam csak vele. Fostalicska az egész. Add el és vegyél valami normálisat.
Különben F10 a bios. -
#5 csinálni kell egy hibát,és automatikusan felkinálja a biost.press f10 to setup...or fi to continue.... csak vicceltem,de igy müxik. -
#4 f10 nálam is. -
basic 69 #3 nálam valamelyik F billentyűvel lehet. talán F8 vagy F10? mindig próbálgatom. :) -
Borg #2 A COMPAQok BIOSába régebben még külön floppyval lehetett bejutni, amit a compaq weboldaláról kellett letölteni. Nem tudom, hogy ez még mindig igy van e, de nézz utána. -
kefi #1 Szeretném tudni Biosba milyen billentyü kombinációval jutók be? Valaki az mondja auto bios-sa van.De csak van egy kis kapu?Hangkártyát észre sem veszi,szereintem le van tiltva BIOS-ban a PCI.Segí[email protected]