11
Bios
  • MM2
    tedd át a memóriát egy másik ajzatba
  • Flatron11
    Hy!
    Az én compaq deskprom valami ilyesmit ír ki indításkor dimm sotcket 1 error.Meg azt is kiírja ,hogy Invalid serial number.Ezek maguktól jöttek elő.Hoggy lehet ezeket megcsinálni?
  • MM2
    hy!
    bios resetet nézd meg!
  • AtkariZsolt
    Szóval vettem én is 1 ilyen gépet Windows 98 SE -volt rajta. ( Minden működött rendesen rajta )
    Gondoltam felrakom rá a Windows XP-t.
    Feltelepítem rá az XP-t, a hang-vezérő kivételével minden hardvert felismert.
    A hang vezérlő programot más régebbi alap lap CD-ről szedtem le, és telepítettem.
    Az ezköz-kezelő szerint nincs semmiféle probléma a driverekkel
    Elindítok pl. 1 zezeszámot mutatja hogy a lejátszás megkezdődik, játssza is lefelé a zenét, de hang nincs.
    Se az előlapi, se a hátlapi, se a beépített hangszórón se.
    Gondoltam, lehet hogy az a baj hogy nem az eredeti alap lap CD-ről telepítettem a hang vezérlőt, de szerintem nem az a probléma hanem valami más.
    Nézegettem a bioszát, kapcsolgattam ide, oda, vissza állítottam a gyári beállításokat, de nem jutottam eredményre.
    Tudom láttatlanúl nem tudtok sokat írni a hibáról, de szerintetek mi lehet a gond?? ( Az hogy vettem egy ilyen gepet. :) )
  • AtkariZsolt
    F10
  • mozesapo
    Dobd ki az egész gépet, én a melóhelyemen állandóan szívtam csak vele. Fostalicska az egész. Add el és vegyél valami normálisat.
    Különben F10 a bios.
  • barret
    csinálni kell egy hibát,és automatikusan felkinálja a biost.press f10 to setup...or fi to continue.... csak vicceltem,de igy müxik.
  • barret
    f10 nálam is.
  • basic 69
    nálam valamelyik F billentyűvel lehet. talán F8 vagy F10? mindig próbálgatom. :)
  • Borg
    A COMPAQok BIOSába régebben még külön floppyval lehetett bejutni, amit a compaq weboldaláról kellett letölteni. Nem tudom, hogy ez még mindig igy van e, de nézz utána.
  • kefi
    Szeretném tudni Biosba milyen billentyü kombinációval jutók be? Valaki az mondja auto bios-sa van.De csak van egy kis kapu?Hangkártyát észre sem veszi,szereintem le van tiltva BIOS-ban a PCI.Segí[email protected]