16
Hogyan masoljunk jogvedett szoftvereket?
-
#16 keresek valakit aki fel tudna "törni" egy mp3-at, hogy a gépen is tudjam hallgatni.
Ezt egy mp3-as csengőhangkét töltöttem le egy mobilos oldalról, amobilon lejátsza, viszont a gépen semmivel sem sikerült:S
valai help -
ZsirosKenyer #15 thx all , majd megprobalom -
#14 problad megirni ujra vagy ha mar nincs meg, probald leszedni Clone CDvel es utana az imaget kinyitni cool edit proban, elmenteni mint wav. ezt a wavot beteszed a neroba es feldarabolod...
mas nem jut eszembe -
#13 asszem wma-s file lehet ilyen...
-
ZsirosKenyer #12 szeva!
a minap kulonos dologgal talalkoztam..irtam faternak egy cd-t egy halom regi szammal amiket netrol szedtem..erre beszolt h a kocsiban a cd-player-en akad par szam..felhoztam h csekkeljem gepen es tenyleg+ itt meg ki is irta h jogvedett a CD!
ez elegge meglepett hisz nem cd-t masoltam hanem mp3-akbol irtam meg..tovabba magamnak anno szinten egettem jopar audio cd-t de egyikkel sem volt iylesmi gond...arrol mar hallottam es lattam is oylat h dvd csinalt ilyet de cd-rol nem..
vmelyik szamban lehetett a hiba? vagy a programmal amivel irtam(eleg regen volt...easy cd creator 5) -
#11 cdgrab -
#10 cdgrab -
#9 cdgrab -
#8 Honnan tudom letolteni? -
TomBond #7 Haszálj Alcohol 120%, vagy CloneCD
-
#6 Na leci leci leci! Valaki! -
#5 hmm hmm... mit ertesz azalatt, hogy jogvedett szoftverek masolasa?:] -
#4 Win98
-
#3 És melyik alatt tucc??? -
#2 Nem tudok sajnos XP alatt masolni jogvedett szoftvereket, hogyan tudnam ezt kikapcsolni? -
K.András #1 ZZzzZZzzZZzz