13
Mivel kell AVI-t SVCD-be nyomni?
  • zsoleszq
    Látom egy kicsit meghalt ez a topik :)) keresek egy olyan emberkét aki avi-ból varázsolt már svcd-be milyen progival a legegyszerübb és mi a becses nevé, ya és a lényeg, mennyi időt vesz ez igénybe mert én néróval próbálkozom de az ítélet ideigtart. kösz.
  • Gladiator
    normális az, hogy írom a cd-t. aviból (s)vcd-be, és 4 óra alatt még csak 50%-nál tart? ancoding videozik már azóta. szal nektek is? közlöm, hogy kurva szar gépem van.
  • ricky
    Sziasztok

Én már régóta konvertálok avikat SVCD-vé a DVD2SVCD-vel. Nem rég újra formáztam a gépem és újra kellett telepítenem a programokat. Ma csináltam vele elsőzör újra SVCD-t, és mikor megnéztem szomorúan tapasztaltam, hogy a film jobb alsó sarkába beszúrta a Cinema Craft Encoder logóját. Pedi régen nem szokta. Hogy lehet azt beállítani, hogy ne tegye rá a logót???
  • Icebird
    belekell kódolni a felirat filet az MPG-be.Csak úgy fog müködni.
  • SaWo
    Ha jól értelmezem, akkor lehet olyat csinálni, hogy neroo-val felírok egy divx-es filmet VCD formátumba, meg mellérakom a feliratfile-t akkor azt dvd lejácca nekem?
  • Mas-Thief
    Engem az érdekelne, hogy Mpeg multichannel-be hogyan lehet átalakítani. Máshol már írkáltak egy I-author nevezetű programról, de nem igazán jött vele össze. Aki tudja a megoldást, plz ne kíméljen! Előre is köszi! Üdv
  • Pubi1972
    Nekem az 5.5.5.1 es van meg, de aszem meg a regivel is irtam VCD-t es tudomasom szerint semmi nem kell hozza. Csak az asztali DVD-met kellet kicserelni, ami tudja az irott lemezt. Na vegyel szepen egy ujrairhato lemezt aztan probalgasd. Ha nem megy irjal!!
  • trunks666
    THX megpróbálom
    Amúgy melyik Nero-t használod?
    Mert nekem van valami 5.xxx verzióm, de az előbb már valami SVCD encoder patch-ról is olvastam valahol.Ez is kell hozáá?
  • Pubi1972
    Csa en nem tudom, hogy mi lehet a baj a felirattal, de az elobbi modszert kovetve + a feliratot is athuzva nekem tokeletesen mukodott a DVD-ben. Nero rulez
  • trunks666
    Hi all!

Úgy néz ki sikerül karácsonyra egy házimozira beruházni és ennek örömére szeretnék is egy-két divx-es xvid-es stb. AVI-mból SVCD csinálni.
    Előtte azonban a feliratot kellene ugye felrakni a filmre mivel azt sajna tudtommal nem tudja az asztali DVD külön rárakni.Szóval ...neki is láttam Virtualdubbal egy subtitler plugin segítségével,ami után jött is az elő bibi.Arról van szó, hogy amikor megadtam az AVI-t és az SSA feliratot ,arra kért hogy tömörítsem is mert túl nagy lesz.Ez nekem azért nem tetszik mert nem szívesen állok neki tömörítgetni ha már valami profi gyerek azt megcsinálta eredetileg szuperul.
    Szóval nincs valami módszer arra ,hogy ne nekem kelljen megadni ilyenkor a tömörítés részleteit hanem használlja azokkal a beállításokkal ahogy az eredeti AVI volt?
    Na de ez ugye csak az előkészület ahhoz hogy az AVI-ból SVCD-t csináljunk.De tegyük fel hogy ez megvan.Milyen módszert,progit tudtok ajánlani a konvertáláshoz?Meg lehet csinálni egyébként AC3-mal is az SVCD-t?Mert ha igen lécci abban is segítsetek.

Előre is köszönöm mindenkinek!
  • Pubi1972
    Nero progi kell hozza. Elinditod a Nerot aztan kivalasztod a VCD funkciot es egyszeruen alulra bemasolod az avi v. mpg filet. A konyvtarszerkezetet, meg a tobbit o majd megcsinalja. Remelem menni fog :) Csa