310
Neo-Geo Roms
  • Hitm@n
    Amúgy elindult a letöltése a King of Fighters 2001-nek! Csak qrva lassú :( - modem suxx!
  • Hitm@n
    Köszi!
  • magus
    irc.newnet.net

#emuchina

a #roms csati most hol van? az is ott volt regen aztan elment vhova
  • BlaBlus
    ok, mi az a newnet?
  • BlaBlus
    Mostmar Nekem is :) Bar En meg most toltottem le :)
  • BlaBlus
    Mostmar Nekem is :) Bar En meg most toltottem le :)
  • BlaBlus
    En NeoRageX -en (0.6b) tudtam jarszani vele.
  • magus
    mlug4-et mi tamogatja?
  • Iori
    ja elfelejtettem:
    emulator.lap.hu (emuk+romok)
  • magus
    blabus en newnet-re ha jarok. bar mostanaban nem. ha tudsz jo cimet pls dobj meg maillel.
  • Iori
    +az összes KOF
    a nevemböl is kitalálhatjátok hogy én egy KOF fan vagyok.:D
    Iori Rulez!!!!!!!!!!!!4
  • Iori
    nekem meg van az összes Metal Slug!!!
    1,2,3,4,X
    (CD-N)
  • BlaBlus
    Ha letoltok egy zip -et ami elvileg NeoGeo -hoz van es bin file -ok vannak benne nem rom -ok akkor azt hogy lehetne lejatszani (en NeoRageX -et hasznalok)??
  • BlaBlus
    Ha vkit erdekel akkor itt vannak a mozgasok a kulonbozo neo -s gamakhoz: http://web.tiscali.it/neoencyclopedia/moves.html

Ehez kapcsolodoan ha az van irva, hogy: Starts Combination Attack (Chain) C+D es en egyszerre nyomom le a ket gombot akkot miert nem tortenik semmi (szamit, hogy a jatek elejen mit allitottam be)?
  • BlaBlus
    Most epp a "Garou" -ra vadaszom, es jo lenne a "Ragnagard" is (az en verziomnak sistereg a hangja), vmint most toltom a "Rage of the Dragons" remelem az menni fog, mert a Garou -bol lhuztam 3 -at es egyik se ment jol (a 4. -et most toltom :))...
  • BlaBlus
    Ha adsz egy ftp helyet akkor feltoltom, de kulonben a NET -en is van (NeoRagex 0.5 + 0.6b patch), ez meg fent van mindenhol a google -ben rakeresel, inkabb egy magyar neo site -ot kene csinalni ahova fel lehet pakolni a romokat... Bar az nem tom, hogy legalis -e?
  • BlaBlus
    Sajnos mar csak igy lehet elerni a java reszet :( Vmiert irtjak Oket, de nagyon, amit nem ertek, mert az N64 joval ujabb es annak a romjai jobban fellelhetoek mint a neo -s romok (azokat leirtottak mindenhonnan, csak a fileplanet -en van meg fent de az ottani eleresi sebesseg az borzalom :()...
  • BlaBlus
    http://www.filemirrors.com/search.src?type=begins&file=mslug4
  • Hitm@n
    Tényleg van Metal Slug 4 ?! Valaki segítsen pls.,hogyan kell letölteni a romman.net-ről! Se a FlashGet,se a GetRight nem jó neki.
  • Hitm@n
    Erről a romman.netről le is jönnek a játékok? Csak mert én eddig egyet sem tudtam leszedni... :( Vagy ne FlashGet-tel próbálkozzak?
  • Hitm@n
    Metal Slug 3 kellene,honnnan tudnám leszedni?(az emuchinán kívül)
  • Hitm@n
    Nekem a kedvenceim:
    King of Fighters (az összes!)
    Metal Slug 1-X
    Samurai Showdown (itt is mindegyik)
    Art of Fighting 3
    Fatal Fury
    Neo Drift Out

éééééés: Great 1000 Miles Rally - nagyon állat!
  • BlaBlus
    melyik irc -re szoktal feljarni? dc cim is erdekelne...
  • BlaBlus
    http://www.romman.net/ - Internal Server Error :(
  • BlaBlus
    De azt jol latom, hogy az emuchina -rol mar nem lehet NeoGeo -s rom -ot leszedni, vagy csak nem talatam meg?
  • magus
    nos hat romman.net es emuchina.net ami ilyen nagyobb... ha nem a legfrissebbek kellenek, akkor meg ott irc. mostanaban csak ircrol lehet romokat szerezni
  • Iori
    A Neogeo egy játéktermi gép.Régen a nyugatiba volt is ilyen(samurai shadown 1)
  • BlaBlus
    Nincs leirva (ossze szedve) vhol, hogy milyen konzol gepeket adtak ki? (GG, GBA, MAME... ezeket a roviditeseket is latom, de nem tudom melyik gepek ezek, az emuchine -on meg egy rahedli gep tipus van, csak nem tudom melyik gep milyen...) Sorry, hogy ennyit irok, szoljatok ha zavaro... Kicsit feplorgetett a tegnapi nap :))
  • BlaBlus
    Na huzok aludni ennyi izgalom eleg volt mara ;)
  • BlaBlus
    Ma tortenelmet irtam, erdemes volt eddig fent maradnom :) Mar nagyon reg szeretnem ha a sajat gepemen futna a MOONSTONE, es ma jatszottam vele!! (1991 -ben jelent meg... es en csak amiga -n tudtam vele jatszani egy picit a haveromnal...) IGEN IGEN a WinUAE es a Kickstart 2.0 vmint az AGA -s verzioju Moonstone disk -ek meghoztak a sikert!!!! Ez nem johetett volna letre ezen topic nelkul, es emuchina.net -et felhozo uriember nelkul, O tenyleg egy MAGUS!! :)) Thanks meg1szer!!
  • BlaBlus
    Ugy latom az N64 a 3D -t erolteti :((
  • BlaBlus
    Igazabol arcade es platform jatekokban nekem a 2D -s rajzolt gfx -ek jonnek be, ma viszont mar csak a 3D -t eroltetik mindenhol... Megnezem meg az N64 emu -t hatha ott meg vannak jo gamak...
  • BlaBlus
    A Neo-Geo -val milyen gepek voltak kb egyszinten (az Amiga is hasonlo gfx -el rendelkezett az SNES viszont gyengebbel, ugye?)?
  • BlaBlus
    EC custom and EC ISO can't be download till now.
    Fizetos lett az ISO resze?
  • BlaBlus
    Ja es kosz, ez nagyon jo cimnek tunik :)
  • BlaBlus
    Pedig mintha meg lenne, bar furcsalom, hogy cd iso -s, en a NeoRagex -et hasznalom es idaig zip -ben voltak a rom -ok es tized ekkorak mint amik itt fent vannak... pl.:
    nalam: super_sidekicks.zip (3.265.942)
    fent: super sidekicks.rar (21841555)

http://iso.emuchina.org/neogeo%20cd/Super%20Sidekicks%203/

Szoval ha vki tud pwd -t hozza azt nagyon megkoszonnem...
  • BlaBlus
    Na igen, ide viszont nem jo a test password...
  • BlaBlus
    Mintha: http://iso.emuchina.org/neogeo%20cd/
  • BlaBlus
    Nekem nem ellenorizte...
  • BlaBlus
    Meg XBOX -os bios is van fent! Es egy rahedli Amiga game!! En a MOONSTONE -al szeretnek mar evek ota jatszani... Remelem sikerul... Bar Neo-Geo -s jatekot meg nem talaltam, de meg nem adom fel :)) Hosszu meg a hajnal...