310
Neo-Geo Roms
-
BlaBlus #153 Jo, megyek! -
BlaBlus #152 neogeo.zip -et nem toltotted le! -
Maxxx #151 gyertek már fel irc-re, úgy nem lenne jobb ez a 'CHAT' ? ;))
pl #neogeo.hu szoba ... ?
össze is lehetne multikra is ott jönni, stb...
hm ? -
Maxxx #150 amúgy.. próbáltam eddig is mame-val és kawaks-al is, így ahogy leírtad, de semmi...
most se...
pl a fatfury2 > URL http://ftp.pozitif.net/oyun/neo2000/neogeo/fatfury2.zip
innen való, de nem érzékeli :p azzonnal írja, hogy nem találja ezt és ezt a fájlt hozzá :p
couldn't find ng-lo.rom (e09e253c) for game, ERROR
(és a mame-nél is mindre hasonlót ír, illetve ott végigírja a játék fáljait, hogy 1 sincs meg :p)
?...?
-
BlaBlus #149 Viszont ha a http://www.filemirrors.com/search.src -on kof2k2.zip -et kerestek akkor meglesz a letoltheto kok2002 :)) -
Maxxx #148 megathx... próbálom kifeléjjje...
;) -
BlaBlus #147 Hmmm megallt a load.hu, sorry :( Nem tom mi van vele... -
BlaBlus #146
Nah nezzuk:
1. toltsd le a kawaks -ot (http://load.hu/console/down/wk.zip)
2. tomoritsd ki egy konyvtarba (unzip wk.zip to c:\kw\*.*)
3. tolts le neogeo bios -t (neogeo.zip http://load.hu/console/down/gn.zip)
4. tolts le egy gamat (fatfury2.zip http://load.hu/console/down/rf2.zip)
5. masold be a C:\kw\roms\ konyvtarba a letoltott zip allomanyokat (neogeo.zip, fatfury2.zip)
(nem kell kicsomagolni a romokat).
6. inditsd el a C:\kw\WinKawaks.exe -ot
7. futtatni a romot [File/Load] Game menuben tudod, ahol a jobb oldali 3 opciogombbol
az "Only Available" -t kivalasztva fogod megtalalni a rom -okat, nyomd le
a "Reascan All" gombot, majd valaszd ki a gamat es nyomd le az "ok" gombot.
8. ha a NET -en akarsz jatszani akkor a [File/Start netplay] -el tudsz ahol egy ablakban
szep lassan lelistazza az online server -eket, ahova ha becsatlakozol akkor
chat -elhetsz a bent elvokkel valamint latod az also listbox -ban a futo jatekokat
ha a futo jateknal egy Waiting felirat van akkor "Join" gombbal tudsz csatlakozni,
ha inditani akarsz egy uj gamat akkor a "Create..." gombnal ki tudod valasztani, hogy
melyik gamaval akarsz ujat inditani, es akkor mar csak varnod kell, hogy vki
csatlakozzon hozzad es mar indulhat is a buli.
Azert a kawaks -ot irtam le mert alapbol benne van a netplay tamogatas (ami kulonben egy kulon
program a Kaillera 0.9 Client amely megy a MAME32 0.62 -vel is eggyutt csak azt meg nem
probaltam, a MAME32 joval tobb gamat felirmert nekem mint a Kawaks tehat edemes azt is
megnezni, de szerintem kezd elobb a Jawajs -al)
Jateko kozben:
F3, F4 -el dobalj be penzermet
F1, F2 -el start -old a gamat
Ha van meg kerdes, szolj!
-
BlaBlus #145 Sorry meg kifelejtettem 2 lepest--- -
BlaBlus #144
Nah nezzuk:
1. toltsd le a kawaks -ot (http://load.hu/console/down/wk.zip)
2. tomoritsd ki egy konyvtarba (unzip wk.zip to c:\kw\*.*)
3. masold be a C:\kw\roms\ konyvtarba a letoltott zip allomanyokat
(nem kell kicsomagolni a romokat).
4. inditsd el a C:\kw\WinKawaks.exe -ot
5. futtatni a romot [File/Load] Game menuben tudod, ahol a jobb oldali 3 opciogombbol
az "Only Available" -t kivalasztva fogod megtalalni a rom -okat, nyomd le
a "Reascan All" gombot, majd valaszd ki a gamat es nyomd le az "ok" gombot.
6. ha a NET -en akarsz jatszani akkor a [File/Start netplay] -el tudsz ahol egy ablakban
szep lassan lelistazza az online server -eket, ahova ha becsatlakozol akkor
chat -elhetsz a bent elvokkel valamint latod az also listbox -ban a futo jatekokat
ha a futo jateknal egy Waiting felirat van akkor "Join" gombbal tudsz csatlakozni,
ha inditani akarsz egy uj gamat akkor a "Create..." gombnal ki tudod valasztani, hogy
melyik gamaval akarsz ujat inditani, es akkor mar csak varnod kell, hogy vki
csatlakozzon hozzad es mar indulhat is a buli.
Azert a kawaks -ot irtam le mert alapbol benne van a netplay tamogatas (ami kulonben egy kulon
program a Kaillera 0.9 Client amely megy a MAME32 0.62 -vel is eggyutt csak azt meg nem
probaltam, a MAME32 joval tobb gamat felirmert nekem mint a Kawaks tehat edemes azt is
megnezni, de szerintem kezd elobb a Jawajs -al)
Ha van meg kerdes, szolj!
-
Maxxx #143 nah... nemtom én vagyok ennyire láma, vagy csak nincs szerencsém...
vlki mondja el pls szóról szóra hogy-mit kell az emulatorokkal kavarni, hogy elunduljon végre 1 game is....?
(nem 'csak' annyi, hogy benyomom a mame32 vagy a kawaks rom dir-jébe kizipelve, és látja? :p )
1 konkrét példát fájlokkal írhatnátok olyan szájbarágós módszerral (hátha másnak is yól jön majd ;) ) -
BlaBlus #142 Na az mar fent van a load.hu -n :) Csak a game toltodik meg... -
BlaBlus #141 Jah es lehetne NET -en jatszani, ha nem mondtam meg, es jelentkezem konnyu ellenfelenek idaig 2 player -el nyomtam mind ketto levert mint a jancsi szoget :)) -
BlaBlus #140 Jah az oldal: http://load.hu/console/ -
BlaBlus #139 Asszem szerzek server -t... Legalabb is megprobalok... Addig itt egy taszt oldal ahova 1 oran belul felcsorog a k-o/f*2-0_0-2 _) -
#138 Nem tudom,azóta nem neteztem :( tehát még nem szedtem le. -
#137 én az összes KOFot ill. a Metal Slugot vállalom(feltölteni)ja meg az összes Samurai shadown -
#136 az emu az mas... ez nem a cs flém :D
-
#135 tad. na bye -
#134 :D mivan, mi ez a hirtelen jött jószívűség? :D megtalálta 20 éve eltűnt öcséd? -
#133 van kb 2 giga neogeo meg cps2 rom om ha van egy biztos szerver ahonnan nem torlik 2 heten belul feltoltom -
#132 30 mega... vazz :)
Majd éjjel letöltöm, már így is elneteztem majdnem 400 ft-ot ezzel a mai két órával: Ma kicsit megszaladt, sajna. -
#131 Volt egy ultrawebes oldal anno, 3 giga rom volt fenn, még a 100 megás KOF-ok is. De mára lassan mindegyiket törölték :/ Pedig nagyon igényes volt.
KAWAX vagy milyen emut hol találok? -
BlaBlus #130 ftp://ftp2.elrazer.com/elrazer/roms/Metal%20Slug%204/mslug4_nrx.zip
De jo lenne inkabb csinalni egy magyar MAME32 oldalt, letolto helyet meg Kaillera Server -t... -
#129 Ja nem Kaillera, KAWAX.
Garou (Mark of the Wolf)
ezt nem ismerem...
De a : Dungeons and Dragons: Shadow over Mystara is kurva jó! -
#128 metal slugot imádom én is.mind1gyiket végigvittem.:D
a KOF 2002-ben kicsit csalodtam -
#127 Ja, nekem a MAME32 volt eddig az emulátor, fogalmam sincs milyenek léteznek még :))
És a maméra értettem, hogy leállt a fejlesztése (vmi jogi problémák?) nem magára a játékokra - bár meglepő, 2002 végén még fejleszt vki ilyen plattformra :)
Akkor kérekszépen egy linket Kaillera -ra, vagy mi a másik emu... és Metal Slug 2-3-4 re :)) -
BlaBlus #126 Hol szoktatok jatszani es mivel? Nem csinalunk magyar server -t? -
BlaBlus #125 Hogy ne lenne :)) -
BlaBlus #124 Kaillera Client 0.9 (Server) ezt hasznalja a Kawaks alapbol a NET -es jatekhoz, de ahogy latom vannak itt user -ek MAME32 -vel is :)) A gamesnet.it serveren vagyok epp... -
BlaBlus #123 Nem azert de most adtak ki 3 gamat iden NeoGeo -ra es a japcsik olaszok es a brazilok toljak ezerrel :)) -
BlaBlus #122 WOW!!! EZ igen :)) Na megneztem a NET .en vannak 50-70 ping kozott server -ek :)) Es lehet nyomni gamakat a KAWAKS EMULATOR -ral :)) Isteni, nem jon vki Garou (Mark of the Wolf) vagy mas gama -val nyomni? Akar Metal Slug -al is nyomhatnak Cooperative -ban :)) Na nincs kedvetek? -
#121 Mame32 Support Documentation v.2002-02-03
Ez van a support.html -ben. Van újabb? Azt hittem, már befejezték a fejlesztést. -
#120 Milyen netet. Megnézem, nekem milyen mamém van még. -
#119 Ne bassz! Van? :) -
#118 megvan köszike -
#117 uj mame is tudja a netet
mar toltuk ugy haverral -
BlaBlus #116 Meg ajanlanam a Rage of the Dragons -t is... -
BlaBlus #115 Valamint NET -en is jatszhatnank elvileg a kawaks emulator kepes ra... -
BlaBlus #114 Akkor itt az idej hogy vegig nyomd a Metal Slug 1-2-3-4 -et is :))