310
Neo-Geo Roms
  • BlaBlus
    Jo, megyek!
  • BlaBlus
    neogeo.zip -et nem toltotted le!
  • Maxxx
    gyertek már fel irc-re, úgy nem lenne jobb ez a 'CHAT' ? ;))

pl #neogeo.hu szoba ... ?

össze is lehetne multikra is ott jönni, stb...

hm ?
  • Maxxx
    amúgy.. próbáltam eddig is mame-val és kawaks-al is, így ahogy leírtad, de semmi...

most se...

pl a fatfury2 > URL http://ftp.pozitif.net/oyun/neo2000/neogeo/fatfury2.zip

innen való, de nem érzékeli :p azzonnal írja, hogy nem találja ezt és ezt a fájlt hozzá :p
    couldn't find ng-lo.rom (e09e253c) for game, ERROR
    (és a mame-nél is mindre hasonlót ír, illetve ott végigírja a játék fáljait, hogy 1 sincs meg :p)

?...?
  • BlaBlus
    Viszont ha a http://www.filemirrors.com/search.src -on kof2k2.zip -et kerestek akkor meglesz a letoltheto kok2002 :))
  • Maxxx
    megathx... próbálom kifeléjjje...
    ;)
  • BlaBlus
    Hmmm megallt a load.hu, sorry :( Nem tom mi van vele...
  • BlaBlus

Nah nezzuk:
    1. toltsd le a kawaks -ot (http://load.hu/console/down/wk.zip)
    2. tomoritsd ki egy konyvtarba (unzip wk.zip to c:\kw\*.*)
    3. tolts le neogeo bios -t (neogeo.zip http://load.hu/console/down/gn.zip)
    4. tolts le egy gamat (fatfury2.zip http://load.hu/console/down/rf2.zip)
    5. masold be a C:\kw\roms\ konyvtarba a letoltott zip allomanyokat (neogeo.zip, fatfury2.zip)
    (nem kell kicsomagolni a romokat).

6. inditsd el a C:\kw\WinKawaks.exe -ot
    7. futtatni a romot [File/Load] Game menuben tudod, ahol a jobb oldali 3 opciogombbol
    az "Only Available" -t kivalasztva fogod megtalalni a rom -okat, nyomd le
    a "Reascan All" gombot, majd valaszd ki a gamat es nyomd le az "ok" gombot.
    8. ha a NET -en akarsz jatszani akkor a [File/Start netplay] -el tudsz ahol egy ablakban
    szep lassan lelistazza az online server -eket, ahova ha becsatlakozol akkor
    chat -elhetsz a bent elvokkel valamint latod az also listbox -ban a futo jatekokat
    ha a futo jateknal egy Waiting felirat van akkor "Join" gombbal tudsz csatlakozni,
    ha inditani akarsz egy uj gamat akkor a "Create..." gombnal ki tudod valasztani, hogy
    melyik gamaval akarsz ujat inditani, es akkor mar csak varnod kell, hogy vki
    csatlakozzon hozzad es mar indulhat is a buli.

Azert a kawaks -ot irtam le mert alapbol benne van a netplay tamogatas (ami kulonben egy kulon
    program a Kaillera 0.9 Client amely megy a MAME32 0.62 -vel is eggyutt csak azt meg nem
    probaltam, a MAME32 joval tobb gamat felirmert nekem mint a Kawaks tehat edemes azt is
    megnezni, de szerintem kezd elobb a Jawajs -al)

Jateko kozben:

F3, F4 -el dobalj be penzermet
    F1, F2 -el start -old a gamat

Ha van meg kerdes, szolj!
  • BlaBlus
    Sorry meg kifelejtettem 2 lepest---
  • BlaBlus

Nah nezzuk:
    1. toltsd le a kawaks -ot (http://load.hu/console/down/wk.zip)
    2. tomoritsd ki egy konyvtarba (unzip wk.zip to c:\kw\*.*)
    3. masold be a C:\kw\roms\ konyvtarba a letoltott zip allomanyokat
    (nem kell kicsomagolni a romokat).
    4. inditsd el a C:\kw\WinKawaks.exe -ot
    5. futtatni a romot [File/Load] Game menuben tudod, ahol a jobb oldali 3 opciogombbol
    az "Only Available" -t kivalasztva fogod megtalalni a rom -okat, nyomd le
    a "Reascan All" gombot, majd valaszd ki a gamat es nyomd le az "ok" gombot.
    6. ha a NET -en akarsz jatszani akkor a [File/Start netplay] -el tudsz ahol egy ablakban
    szep lassan lelistazza az online server -eket, ahova ha becsatlakozol akkor
    chat -elhetsz a bent elvokkel valamint latod az also listbox -ban a futo jatekokat
    ha a futo jateknal egy Waiting felirat van akkor "Join" gombbal tudsz csatlakozni,
    ha inditani akarsz egy uj gamat akkor a "Create..." gombnal ki tudod valasztani, hogy
    melyik gamaval akarsz ujat inditani, es akkor mar csak varnod kell, hogy vki
    csatlakozzon hozzad es mar indulhat is a buli.

Azert a kawaks -ot irtam le mert alapbol benne van a netplay tamogatas (ami kulonben egy kulon
    program a Kaillera 0.9 Client amely megy a MAME32 0.62 -vel is eggyutt csak azt meg nem
    probaltam, a MAME32 joval tobb gamat felirmert nekem mint a Kawaks tehat edemes azt is
    megnezni, de szerintem kezd elobb a Jawajs -al)

Ha van meg kerdes, szolj!
  • Maxxx
    nah... nemtom én vagyok ennyire láma, vagy csak nincs szerencsém...

vlki mondja el pls szóról szóra hogy-mit kell az emulatorokkal kavarni, hogy elunduljon végre 1 game is....?

(nem 'csak' annyi, hogy benyomom a mame32 vagy a kawaks rom dir-jébe kizipelve, és látja? :p )

1 konkrét példát fájlokkal írhatnátok olyan szájbarágós módszerral (hátha másnak is yól jön majd ;) )
  • BlaBlus
    Na az mar fent van a load.hu -n :) Csak a game toltodik meg...
  • BlaBlus
    Jah es lehetne NET -en jatszani, ha nem mondtam meg, es jelentkezem konnyu ellenfelenek idaig 2 player -el nyomtam mind ketto levert mint a jancsi szoget :))
  • BlaBlus
    Jah az oldal: http://load.hu/console/
  • BlaBlus
    Asszem szerzek server -t... Legalabb is megprobalok... Addig itt egy taszt oldal ahova 1 oran belul felcsorog a k-o/f*2-0_0-2 _)
  • Hitm@n
    Nem tudom,azóta nem neteztem :( tehát még nem szedtem le.
  • Iori
    én az összes KOFot ill. a Metal Slugot vállalom(feltölteni)ja meg az összes Samurai shadown
  • Laalee
    az emu az mas... ez nem a cs flém :D

• dikki*yysw
    tad. na bye
  • dikki*yysw
    :D mivan, mi ez a hirtelen jött jószívűség? :D megtalálta 20 éve eltűnt öcséd?
  • Laalee
    van kb 2 giga neogeo meg cps2 rom om ha van egy biztos szerver ahonnan nem torlik 2 heten belul feltoltom
  • dikki*yysw
    30 mega... vazz :)
    Majd éjjel letöltöm, már így is elneteztem majdnem 400 ft-ot ezzel a mai két órával: Ma kicsit megszaladt, sajna.
  • dikki*yysw
    Volt egy ultrawebes oldal anno, 3 giga rom volt fenn, még a 100 megás KOF-ok is. De mára lassan mindegyiket törölték :/ Pedig nagyon igényes volt.

KAWAX vagy milyen emut hol találok?
  • BlaBlus
    ftp://ftp2.elrazer.com/elrazer/roms/Metal%20Slug%204/mslug4_nrx.zip

De jo lenne inkabb csinalni egy magyar MAME32 oldalt, letolto helyet meg Kaillera Server -t...
  • dikki*yysw
    Ja nem Kaillera, KAWAX.

Garou (Mark of the Wolf)
    ezt nem ismerem...
    De a : Dungeons and Dragons: Shadow over Mystara is kurva jó!
  • Iori
    metal slugot imádom én is.mind1gyiket végigvittem.:D
    a KOF 2002-ben kicsit csalodtam
  • dikki*yysw
    Ja, nekem a MAME32 volt eddig az emulátor, fogalmam sincs milyenek léteznek még :))
    És a maméra értettem, hogy leállt a fejlesztése (vmi jogi problémák?) nem magára a játékokra - bár meglepő, 2002 végén még fejleszt vki ilyen plattformra :)

Akkor kérekszépen egy linket Kaillera -ra, vagy mi a másik emu... és Metal Slug 2-3-4 re :))
  • BlaBlus
    Hol szoktatok jatszani es mivel? Nem csinalunk magyar server -t?
  • BlaBlus
    Hogy ne lenne :))
  • BlaBlus
    Kaillera Client 0.9 (Server) ezt hasznalja a Kawaks alapbol a NET -es jatekhoz, de ahogy latom vannak itt user -ek MAME32 -vel is :)) A gamesnet.it serveren vagyok epp...
  • BlaBlus
    Nem azert de most adtak ki 3 gamat iden NeoGeo -ra es a japcsik olaszok es a brazilok toljak ezerrel :))
  • BlaBlus
    WOW!!! EZ igen :)) Na megneztem a NET .en vannak 50-70 ping kozott server -ek :)) Es lehet nyomni gamakat a KAWAKS EMULATOR -ral :)) Isteni, nem jon vki Garou (Mark of the Wolf) vagy mas gama -val nyomni? Akar Metal Slug -al is nyomhatnak Cooperative -ban :)) Na nincs kedvetek?
  • dikki*yysw
    Mame32 Support Documentation v.2002-02-03
    Ez van a support.html -ben. Van újabb? Azt hittem, már befejezték a fejlesztést.
  • dikki*yysw
    Milyen netet. Megnézem, nekem milyen mamém van még.
  • dikki*yysw
    Ne bassz! Van? :)
  • Iori
    megvan köszike
  • Ingy
    uj mame is tudja a netet
    mar toltuk ugy haverral
  • BlaBlus
    Meg ajanlanam a Rage of the Dragons -t is...
  • BlaBlus
    Valamint NET -en is jatszhatnank elvileg a kawaks emulator kepes ra...
  • BlaBlus
    Akkor itt az idej hogy vegig nyomd a Metal Slug 1-2-3-4 -et is :))