115
Segítség! openGL hiba!
  • marsu
    hello

glsetup.118 programmal van problémám. telepíteni akarom, de kér egy e-mail címet. de nem jutok egyről a kettőre.

Segitsetek.
  • dikki*yysw
    Friss winxp installod van és nem raktál fel drivert. Pótold ezen hiányosságod.
    Levelet nem írok, mert ha vki lusta visszanézni a kérdésére akkor magára vessen :()
  • Joey
    Jedi knight 2
  • K.András
    Melyik az a játék?
  • K.András
    Rakd fel a 41.09-et ugy hogy elötte uninstal a régi driver, majd pedig ha ujraindult akkor mehet rá az uj majd megen lesz egy restart és menni fog...
  • K.András
    Ennek nincsen köze hozzá hidd el, semmilyen összefüggés nincsen az opengl és a monitorod között....
  • Joey
    De egyébként bocs hogy ennyire lúzer vagyok, de ahhoz nem lehet köze, hogy énnekem plug and play ként detektálja monitorom a asztal->tulajdonságok-> beállítások fül:

ott ez van :
    képernyő:
    plug and play monitor - nVIDIA Geforce 256
  • Joey
    Oké
  • K.András
    Köze nincsen a monitornak a detonator kártyához nemis értem...
  • K.András
    Nekem volt ilyen kártyám,detonatorral használtam és nem volt semmi baj, most ha meg sem probálod felrakni detonator 41.09-t akkor nem fog menni azt kész...
  • Joey
    A VGA kártya az Nvidia Geforce 256 a monitor vmi nem tudom milyen, ilyen sülesztett képernyőm, Multiscan asszem!
  • Joey
    okok, de benne van, mert rákerestem!
  • Joey
    " GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem "

Ezt írja ki a játék, amit futtatni szeretnék! történetesen ez a game a Jedi knight 2
  • Joey
    AZ NEM
  • Joey
    ok kösz! remélem van vmi
  • Joey
    de nekem Xp-hez kellene!!!
  • Joey
    okok, de Xp hez ilyen nincs?
  • Joey
    Bocs, de nekem Xp-m van !
  • Joey
    Ez mi?? Egy driver csak 5 mega, és az általában tartalmazza az open GL-t
    De ezt nem értem micsoda!! 23 mega? :))
  • Joey
    Nem veszem! Tudom hogy a monitorom nem indul egy detonátor driverrel! Ezért kérdeztem, hogy külön nem e lehet opengl-t leszedni
  • K.András
    Figy milyen drivert használsz?rakd fel a 41.09-est abban már opengl 1.4-van, meg egyáltalán honnan veszed hogy nem megy??
  • Joey
    Nem pont ide való, de lehet hogy progihiba! Szóval arról van egyszerűen szó, hogy nekem nem meg az opengl vezérlőm és nem tehetek fel nagyobb szoftvert a hardveremhez (geforce 256)-hoz, mert akkor meg a monitorom nem bírja azt a drivert és nem látok semmit.. Szóval valahogy belehetne külön ültetni egy open GL vezérlőt, úgy, hogy a régi driver fusson tovább!! Várom az ötleteket! Thx