115
Segítség! openGL hiba!
-
#35 hello
glsetup.118 programmal van problémám. telepíteni akarom, de kér egy e-mail címet. de nem jutok egyről a kettőre.
Segitsetek. -
#33 Friss winxp installod van és nem raktál fel drivert. Pótold ezen hiányosságod.
Levelet nem írok, mert ha vki lusta visszanézni a kérdésére akkor magára vessen :() -
Joey #30 Jedi knight 2 -
K.András #29 Melyik az a játék? -
K.András #26 Rakd fel a 41.09-et ugy hogy elötte uninstal a régi driver, majd pedig ha ujraindult akkor mehet rá az uj majd megen lesz egy restart és menni fog... -
K.András #25 Ennek nincsen köze hozzá hidd el, semmilyen összefüggés nincsen az opengl és a monitorod között.... -
Joey #24 De egyébként bocs hogy ennyire lúzer vagyok, de ahhoz nem lehet köze, hogy énnekem plug and play ként detektálja monitorom a asztal->tulajdonságok-> beállítások fül:
ott ez van :
képernyő:
plug and play monitor - nVIDIA Geforce 256 -
Joey #23 Oké -
K.András #22 Köze nincsen a monitornak a detonator kártyához nemis értem... -
K.András #21 Nekem volt ilyen kártyám,detonatorral használtam és nem volt semmi baj, most ha meg sem probálod felrakni detonator 41.09-t akkor nem fog menni azt kész... -
Joey #20 A VGA kártya az Nvidia Geforce 256 a monitor vmi nem tudom milyen, ilyen sülesztett képernyőm, Multiscan asszem! -
Joey #17 okok, de benne van, mert rákerestem! -
Joey #15 " GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem "
Ezt írja ki a játék, amit futtatni szeretnék! történetesen ez a game a Jedi knight 2 -
Joey #14 AZ NEM -
Joey #12 ok kösz! remélem van vmi -
Joey #10 de nekem Xp-hez kellene!!! -
Joey #8 okok, de Xp hez ilyen nincs? -
Joey #6 Bocs, de nekem Xp-m van !
-
Joey #5 Ez mi?? Egy driver csak 5 mega, és az általában tartalmazza az open GL-t
De ezt nem értem micsoda!! 23 mega? :)) -
Joey #3 Nem veszem! Tudom hogy a monitorom nem indul egy detonátor driverrel! Ezért kérdeztem, hogy külön nem e lehet opengl-t leszedni -
K.András #2 Figy milyen drivert használsz?rakd fel a 41.09-est abban már opengl 1.4-van, meg egyáltalán honnan veszed hogy nem megy?? -
Joey #1 Nem pont ide való, de lehet hogy progihiba! Szóval arról van egyszerűen szó, hogy nekem nem meg az opengl vezérlőm és nem tehetek fel nagyobb szoftvert a hardveremhez (geforce 256)-hoz, mert akkor meg a monitorom nem bírja azt a drivert és nem látok semmit.. Szóval valahogy belehetne külön ültetni egy open GL vezérlőt, úgy, hogy a régi driver fusson tovább!! Várom az ötleteket! Thx