PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ó Uram, köszönöm... ( bár igazából valami magyar oldal köllene, mert, ha a kezemben lenne a cucc már sz is késõ lenne... 😄 )

www.smart-bus.hu

pxxl
van 19es is 😊 link

All hail the double x!

pxxl
22-es kici occo kinaji? <#vigyor2>

All hail the double x!

Na Urak, feladom a leckét! 😊 19 colos, 16:9, vagy 16:10-s monitort keresnék ami 12 voltról üzemeltethetõ...

www.smart-bus.hu

somdav95
drága. samu-t vegyél

Lacee86
Felejtsd el. Meg az üzletet is sztem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hungary27
pxxl
semmit nem vennél észre belõle.

All hail the double x!

grebber
Muszáj neki ,mert haverom mondja hogy full HD felbontásban mennyire szépek a HD filmek és kipróbálnám én is.
Többnyire amúgy játékra fogom használni ezér minél kisebb ms-felé hajlok vagyis LG felé.Iponon is jókat írtak róla.
De nem tudom én észrevennék-e valami különbséget a 2ms és az 5ms között.Mostani az 2ms-es nincs vele gond.

Next PC upgrade: 2022

pxxl
na lassan révbe ér a vásárlás? 😊 am samu <#vigyor3>

All hail the double x!

grebber
A SAMSUNG P2370 és a SAMSUNG P2370H között mi az érdemleges különbség??
P2370-nél olvastam játékoknál nem az igazi.

SAMSUNG 2494HS
LG W2363V-WF

Az alsó kettõ közül lesz valamelyik szerintem.

Next PC upgrade: 2022

Lacee86
Biztos gyerekkori traumát okozott neki a Hófehérke. <#hehe>

pxxl
mibajod a Disney-vel? <#zavart2>

All hail the double x!

Tetsuo
Na ja, a viragos nem rossz, de a Disney-s undorito.. nem, nem a szine, hanem amit a logo kepvisel.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Mar attol is, hogy laptopot hasznal..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Vagy rád veti magát és átéled eddigi életed legdurvább aranyérvadászatát <#hehe>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

pxxl
<#nevetes2> aztán feljelent mert cekcuálisan zaklatom <#phone><#ticking>

All hail the double x!

kifli
nyald meg az újjad és morzsolgassad a melbimbódat inkább XDXDXD
pxxl
<#nevetes1> még a szám szélét is megnyalnám xD

All hail the double x!

Azé' megnézném az eladó arcát ha rákacsintassz mikor átveszed <#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

pxxl
simán csak aggyá rá pénzt 😄 lesz egy meglepim asszonkának 😄 am is akar egy notit 😊

All hail the double x!

Jó van cuni, Te veszed az elsõt<#idiota>

Aztán meg menekülnél mert a rocker rá akarná hajtogatni a kicsi virágos tüncipünci kijelzõjét a fejedre 😊

Lacee86
Ha a virágok nincsenek rajta, egy szavam nincs rá, lányoknak jópofa dizájn. De ez a sok virág akkor is nagyon giccsessé teszi szvsz. Amúgy egyetértek, jó lenne pár jópofa új skin. De azért azt se felejtsük el, h az extrémebb dolgok olyanok, h ma trendi, hnap már ciki. Na most monitort, laptopot stb. nem cserélget az ember túl gyakran, azért az elég nagy luxus lenne, h lecserélem, mert külsõre ciki. (Jó, tudom, h pl. laptopnál cserélhetõ csak a külsõ borítás, de azért az sem 2 fillér.) Egy fekete vagy ezüst dizájn viszont visszafogottan elegáns, és nagy valószínûséggel nem lesz ciki évek múlva sem.

pxxl
jah hát valakinek el kell adni a sok netbook szart 😄

All hail the double x!

pointer4
Nem buzis az, nõies, nagy a különbség. Az a buzi akinek férfi létére ilyen van, és nem próbálja meg levakarni 😄 (céges laptop esetén legalább lematricázni) 😄
Mert ez itt ugye nem a monitor hátulja, evvel emberek közé kell menni 😄
Solten
Miert a Dell mar regota nyomatja pl, a tobbszinu fedlapot (Inspiron, Studio). Az enyeme is metal-sotetkek. Az Asus is azert megtalalta a celkozonseget:

😄D

Saor Alba

pxxl
sztem semmi baj nincs vele. egyáltalán nem giccses plázacicás. ki kéne szabadulni a feket-fehér, max szürke pc dizájnból 😊

All hail the double x!

Lacee86
Hát ha ezt egy plázacica venné elõ, õt is pofánröhögném. De gondolj bele, egy morcos szõrös nagydarab bõrkabátos rokker motoros csávó venné ezt elõ a tatyójából... Leesnék a székrõl!! <#idiota><#idiota><#idiota>

kifli
most azé me virágos? nekezdjük megint, 1x má átbeszéltük hogy a virágos mo9nitor nem buzis 😄
ez olyan buzis <#love12>

Aláírás:
"Pentium D 925 3,0 GHz / 2 GB DDRII RAM / GeForce 8500 GT (512 MB DDR2) / Samsung 2233BW (igen, virágos a hátulja, na és??) / Win7 (32 bit)"

<#idiota>

Egyébként meg be fogom perelni az IBM/Lenovo-t, mert a virágos vinylt épp én találtam fel nemrég.<#taps>

Lacee86
Nekem egy ilyenre fáj a fogam: <#hehe>

Nem, LG-re nem sajnos, nem volt benne a listában <#idiota>

LG-re is? <#pias>

Virágosítást vállalok, fémre fára, kõre, nõre no meg persze monitorra is <#vigyor3>

Azt extraként kell rendelni hozzá, persze felárért. 😊

Solten
<#hehe> Ez mar szemetseg hogy viragot se adtak hozza...

Saor Alba

Az nem jut ám mindenkinek <#idiota>

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Solten
Es virag sincs?

Saor Alba

MerlinW
49-ért veszem, a link csak google találat volt😊

[merlinw.org]

Firerock
kurvajó monitor,tegnap hozta a futár az Lw verzióját😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Meghagyom Nektek a kollektív szopás örömeit 😊

Fõleg ha nem a 9. legolcsóbb helyen vennéd.

MerlinW
Busted😊

[merlinw.org]

pxxl
de nem szar, szval nem szívunk 😄

szval irigy vagy, és azért akarsz venni ilyen monitort. <#eljen>

All hail the double x!

MerlinW
Ezekszerint együtt szívunk, ha sz@r. Így már bátor vagyok, a kollektív szopás nem olyan rossz😊

Egyébként csak azért választottam ezt, hogy ne legyél irigy <#idiota>

[merlinw.org]

pxxl
sztem te örülnél ha vennél egyet 😄 nekem 8 mit veszel, nálam már figyel egy ilyen <#hehe>

All hail the double x!

Solten
Fel lennenk dobva... <#alien> Amugy nagyon kellemes a "kicsike".

Saor Alba