14419
  • kifli
    utóbbiban van tv tuner, így tv-ként is funkcionál. (Márha sasung követi az eddigi elnevezési formát :D)

Bulm: EZ?

Nem vagyok benne biztos hogy ez a legjobb ennyiért, ekkora méretbe, csak tipp...
  • Krisztiam #11067
    mindegy
    mondjátok meg nekem légyszi, hogy mi a különbség a samsung XL2370 és a samsung XL2370 HD között??
    A választ előre is köszi
  • Krisztiam #11066
    samsung P2770Hd- ről vélemény valaki?
  • Blum
    Üdv!

ERRŐL a monitorról mi a véleményetek?

Tegnap pukkant egyet a régi monitorom (Samu 740N),és most egy régi LG előtt ülök kifolyik a szemem stb....
    Ku*vára nincs sok pénzem,VGA-t akartam venni,de most meghalt az a fos,szóval ez kell. Argep-en kapott egy 5*-os értékelést,elég bíztató,de azért titeket is megkérdezlek. :)
    (Meg havernak is 19"-es AOC-ja van lassan 1 éve,semmi baja...)
    Ha így 40-42k körül tudtok jobbat mondani,ami 23-24"-os akkor hajrá.
    De 45-50k már sehogy sem férne bele :( Előre is köszönöm!
  • M412305
    Sziasztok! A Samsung B1940W 19 colos monitorról mi a véleményetek? Érdemes megvenni?
  • bertino
    ja tiszta szegyen :(
  • MR ME
    akkor fel se rakom
    sztem reménytelen ez a dolog már
  • KranaZoli #11061
    A jó édes ...ukat!

Köszi, legalább nem nyomta fel az agyam feleslegesen. :)

PS:

Fasza a háttered. Mi is ott voltunk.
  • bertino
    nem mukodik.

xfx 5850BE

• KranaZoli #11059

Figyelem Kedves Samu-sok és HD5xxx lakók! :)

Ha vki közületek szeret kísérletezgetni, Samsung monitor-al; Radeon HD5xxx (talán HD68xx) VGA-val rendelkezik és bízik még abban, hogy talán a Samsung-os fijjugok ki tudnak már végre adni egy retkes-tetves korrekt módon működő MagicTune alkalmazást Windows Seven-re, akkor töltse le és installálja az ÚJ verziót.

Én már szkeptikus lettem, s már jó ideje megvagyok MagicTune nélkül is és qrvára nem szeretném, ha Samu-sok újra felnyomnák az agyam, hogy képtelenek megírni egy ilyen alkalmazást.

MagicTune Premium for VISTA, WIN7 64Bit International Download (version 4.0.7)

Én már nem tudok hinni Bennük, de szeretnék már végre ilyen HSZ-eket látni, hogy:

Az x86-os verziót már rég nem nézegetem, hogy abból melyik az új....
  • Solten
  • BIZ0906
    THX a segítséget!!! :D
  • Solten
    40 korul kapsz mar 21.5" monitorokat, pl: link (kisebb felbontasokat is jol kezeli), vagy LED-est: link.
  • Krisztiam #11055
    köszi szépen!
    nekem inkább a hdmi és a hangszóró bemenet a fontos!
    mert erősítőt akarok rákötni.. is..
  • csuripi
    Üdv!
    Egy LG L204WS monitort használok, és az istennek se tudom eltalálni a szín beállítást.
    Használ esetleg valaki ilyen monitort?
    Tudom ahány monitor, annyi beállítás, de akinek van ilyen leírhatná milyen értékek vannak beállítva neki.
    Esetleg, ha Somogy, vagy Zala megyében foglalkozik monitor kalibrálással írhatna privit.
    Előre is köszi!
  • bajgunar
    PX2370 Vs XL2370HD
    A HD-s tv tuneres, 5 ms-os, hangszórója is van, és jack dugót is találsz rajta.
    Ha nem szükséges rá a tv tuner, akkor mindenképp a sima px2370 -et venném. Nekem a sima xl2370 van, és az is csodálatos. Teljesen mmeg vok vele elégedve. A px az xl utódja.
    Itt megnézheted az px és az xl képét:
    Product face off px vs xl. Mivel a px ujabb, itt láthatod, h szinte nincs is szellemkép.
  • BIZ0906
    Jah és max. 40e körül!
  • BIZ0906
    1280x1024 19"-os monitort milyet ajánlotok egy Sapphire 4830 512MB-s karihoz kellene. Lehetőleg minél hamarabb sürgős! Thx a segítséget!
  • Zoli007
    Dell U2311H
  • Krisztiam #11049
    sziasztok!
    xbox 360-hoz szeretnék egy full hd monitort!
    Samsung XL2370HD vagy Samsung PX2370 monitor a jobb?
    Nem tudok dönteni.. tudtok segíteni?
    Köszi.
  • pxxl
  • pointer4
    Lehet mind az összes csapatnak XD Akkor egy tuti jobb lesz.
    Amúgymeg:D
  • pxxl
    jah főleg hogy az mx1000 meg az icemat volt a szponzora a csapatnak :D
  • pointer4
    De azt a másik 4 nyerte meg neki :D
  • pxxl
    jah már megint késik? :D soha nem tűnt fel hogy késne az mx1000, sőt CS bajnokságot is nyertek vele annó...
  • MR ME
    játékhoz nem ajánlott
  • kifli
    vezeték nélküli cucc? Logitechnél egész jól működnek ezek :)
  • steweee
    ágyból, párnák közül... :)

azért veszek ekkorát, hogy ne is kelljen ülni már a játékhoz, teszek a bill.re és az egérre hosszabbítót és enjoy
  • neevous
    Az első, de ugye messziről fogod nézni?
  • steweee
    http://www.argep.hu/main.asp?suche=lg+42LD450&x=0&y=0

http://www.argep.hu/product_972586.html

kettő közül ? második elméletileg már nem kapható, első van helyette...
  • Sir Quno Jedi
    AZt tudod állítani a vidkártya driverébe (pl. Ati-nál a Catalyst Control Panel-ben).
  • oneal1
    járt valaki úgy, hogy lcd monitort kötött pcre- hdmi- dvi átalakítással, és rossz,pixeles lett a kép?
    ha lejjebb feszem a felbontást full hd ról akkor nem szemcsés.

köszönöm
  • orangutan
    de akkor a szineket sem tudom módosítani? mert értrem h a helyét megtalálja a kép, de azt nem tudja a gép h milyen színeket szeretek. azok az előre beállított hideg/meleg ..stb színtipusok meg nem igazán jönnek be.
  • hungary27
    meg biztos szép is
  • Sir Quno Jedi
    Auto beállítás miért kéne működjön? Az csak az analog fosokhoz van, ahol a moncsinak kell kitalálni, hogy hogyan állítsa be a képet, hogy sarkos legyen, pixel pontos, geometriailag stimmeljen stb. DVI-nél erre semmis szükség, ott minden tökéletes, semmi beállításra nincs szükség.
  • pxxl
    profi a fotós
  • orangutan
    mért van az , h ha a monitoromat(BenQ G2220HD) dvi-d kábellal használom, akkor a monitor menüjében a beállítások egy része le van blokolva, szal pl a színeketnem tom változtatni, csak az ilyen elöre programozott tipusok közül tok választani.meg pl az automata beállítás sem működik.
    Ilyenkor hogyan tudok a szineken pl változtatni? vhol a pc beállításai között lehet?
    köszi
  • bertino
    bar ha lenne, akkor mar inkabb TVt vennek.
  • bertino
    blokkolnam mindet.

kar, hogy egy fikarcnyi penny-m sincs most.
  • Solten
    A BL2400PT csak £160, OMG...