14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#860 Nemtom, én csak itt látok árakat kint (Írország, UK, Pixmania), és 300 EUR alatt akartam TFT-t... a 80k már épp sok egy kicsit :)
DB -
#859 80k az elborult drága? :) -
#858 Sziasztok,
A TFT az, amihez télleg nem értek :(
A 12-es response elég jó lehet játékra/filmre? Sajnos a 8-asok már elborult drágák 19''-ben :(
Mit kell még nézni/mi számít jónak?
Köszi
DB -
Balu san #857 Nálam a film, játék - és ebből adódóan a válaszidő - nem volt elsődleges szempont. Persze ettől függetlenül abszolút akadálymentesen futnak az eddig tesztelt gamék'. -
#856 Nekem, pontosabban a barátnőmnek is egy 17-es ViewSonic van, igaz abból is csak a 710b típusú, de tökéletesen elégedett vagyok vele. Játszottam rajta Quake4-et, Unreal Tournament-et, Pro Evolutin Soccer-t, utánahúzásnak nyomát sem láttam, pedig ez 'csak' egy 8ms-es. -
#855 így van, szóval nem szériahibád van, hanem ilyen szar a szoftver. jó bénák a srácok vazz :)
sajna ahogy látom eza legújabb (3.6) -
Balu san #854 Valójában tényleg nincs gondom az ikonok és feliratok méretével. Egyszerűen látom őket... ;-)
Végigböngésztem a 19-es paneleket is természetesen, de abban az árkategóriában egyik sem hozta azt a minőséget. Sajna mélyre kellett volna nyúlnom a zsebembe, ha ugyanazt a kvalitású monitort célzom meg 19"-ben. -
#853 Nem tudom nincs most kedven dugdosni.
De jó hogy észrevettem hogy van ilyen gomb is. -
Borg #852 Én se akarok állítgatni semmit, de eddig már vagy 5x beléptem jóhiszeműen a magictuneba, hogy most akkor próbálgatom egy kicsit, hogy mik vannak, és mind az 5x gép újraindítás lett belőle :/ -
Pontius #851 És most analógon yó? -
#850 NA lol hát igen aki láma az az is marad:(
Persze hogy nem ismerte fel az analog kábelt ugyanis van a moncsin egy gomb azt kell megnyomni akkor kiirja hogy analog és utánna lehet csatlakoztatni a cuccost!! -
#849 amit gyárilag adtak CDn :) 3.6 nekem is fagy vezerrel, de úgy működik, hogy ha állítok valamit leokézom és lekapcsolom majd vissza, végülis csak egyszer kell jól belőni, szóval már nem is mászok bele. -
#848 én még ki se próbáltam :) szep a képe e nélkül is a tftnek :) de lehet felrakom nállam fagy e. -
csimpok #847 Nekem is fagy, nem is használom. -
Borg #846 Te melyik verziójú progit használod hozzá?
Mert nekem a magictune összevissza fagy. A kalibrációba be sem megyek már, mert nem lehet kilépni belőle. De ha csak simán a magictuneban kattintgatok, az is befagy egy idő után. Olyankor ottmarad a képen, és mögötte hiába működik minden, csak power gombbal tudom lelőni a windowst... valami "socket notification sink" hibával száll el. -
rynn #845 Az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy a monitoromnak kb. 20-30 perc működés után a kijelzője bemelegszik, és tartja a hőmérsékletét. Ti is tapasztaljátok ezt, vagy csak az enyémre jellemző? Vagy teljesen természetes dolog, és csak én vagyok túl gyanakvó... -
#844 nemigaz, hogy ott nincs senki aki ért hozzá P -
#843 Passz!
Bazzeg vásárolni könnyű de utánna szop az ember az hot tuti mindig :( -
#842 Nem lehet,hogy elmozdult a videókártyád? Nekem is az volt. -
#841 Na ez egyre jobb lesz csak:(
Mondom bekötöm az analog kábelt de nem ismeri fel a TFT hogy analog van rádugva. -
#840 Mert Color Tone van Cool,Normal,Warm és Custom felirattal. -
#839 Dögöljek meg itt nyomkodom fél orája a monitort de ilyet nem találtam sehol:( -
#838 AOC lm 925 19" 16ms (használt) - 65K
Megéri sztetek? -
#837 Ilyeneket már nem szabad venni. -
#836 1. szubjektív sokan 12-nél mondják vki esküszik 4-nél is hogy lát vmit.
2. Inkább technikától (ugye rács) -
#835 ja ha feljebb veszed az ikonok méretét talán látod
17-esen alapból nagyon kicsik natívon és ez sokaknak nagyon szokatlan
persze a témák birizgálásával megoldható
De sokkal érdemesebb akkor már 19-est venni nincs akkora különbség árban
Persze akinek 17-es van jóhogy ezt mondja P -
Balu san #834 Az a legjobb megoldás. Én is a saját szememnek hittem. Legyél arcátlan és kapcsoltasd be a monitorokat! -
#833 Fater rosszul lát (30 év CRT megteszi a hatást), szóval lehet 19-esre kéne gyüjteni. Vszínű az lesz, hogy elmegyek egy boltba és megnézek párat működés közben. Köszi a segítséget srácok! -
Balu san #832 Nem szebb. Natív felbontásban (1280x1024) nagyobbak az ikonok/feliratok. Ennyi. -
#831 nálam is elhiheted, web/grafikai munkák, videózás és gém ;) -
#830 nyaszóval közben élveztem kicsit a 193P+-t először megijedtem, mert elég fényes volt az egész, egészen kétségbe estem, még a profilok nézegetése körül is, aztán a Color menüpont meghozta a várt erdményt, a GAMMA-t kihúztam minimumra :) meg warm2-es szín-re húztam így szinte CRT minőségű, nekem elhihetitek, mert mellette itt megy egy DELL 19"-es is. Bár eltörpül a Samu mellett, nem tudtam, hogy ennyire máshogy mérik a CRTket, 17"-esnek tűnik mellette a DELL.
CS:S alatt még nem nagyon találtam meg a tökéletes beállítást, vsyncel az eddigi beállításommal még akadozik, bár nemártana már egy oprendszer csere, mert a fél hardverkupacot kicseréltem már a házban, csak bazi lusta vagy :) -
Balu san #829 Viewsonic VG712-t a grafikus szériából. Színhűsége überelt...
Gondolom nem kell ecsetelni, hogy nálam az az első. ;-) -
#828 Akkor tévedtem. Viszont még a gagyibb 19-eseknek is szebb a képe mint a 17-es Viewsonicnak? Miért szebb pusztán attól, hogy nagyobb? -
Balu san #827 25 ms alatt legyen a válaszidő.
Ha FPS-orientált vagy, akkor inkább 16 ms és az alatt célszerű... -
#826 mit vettél? az qrvasok. -
#825 19-esek is 1280*1024-ben vannak. -
#824 Mennyi az a válaszidő ami felett cinkes a fim és játék?
A natív felbontás a mérettől függ? Tehát minden 17-esé 1280*1024? Gondolom a 19eseké 1600*1200. Ahoz, hogy ennyin játszak VGA-t is kéne cserélni, ami megint nagyon cinkes...:( -
Balu san #823 Ezzel nem nagyon értek egyet. Ki-ki a maga igényei szerint...
Én most invesztáltam közel 90 rongyot egy 17-es monitorba háromhetes rágódás és hosszas "tapogatózás" után. Őszintén szólva abszolút nem bántam meg, sőt kifejezetten jól döntöttem. Pedig végigfürkésztem a 19 hüvelykes csodákat is... -
#822 ha nem akarsz játszani filmet nézni -
#821 Hát nézz meg egy 17-est nativ felbontásban.
Nagyon sokan megbánják.
Érdemes egy 17-est és egy 19-est együtt megnézni.