14419
  • EmThor
    ez

vagy

ez

rendelt már vki vmelyik helyről? thx
  • EmThor
    igen az
  • Breki33
    Hátha valakit érdekel

Fujitsu - Siemens E19-1 19

64.000,-Ft+áfa 54.800,-Ft+áfa
    Megtakarítás: 14%
    3 db van raktáron
    Rendelési szám: 103000

Fujitsu Siemens E19-1 19" TFT

Méret: 19½
    Képponttávolság: 0,294 mm
    Maximális felbontás: 1280x1024
    Fényerő: 250 cd/m2
    Kontrasztarány: 600:1
    Bemenetek: Analóg
    Képlátószög (H/V): 140°/130°
    Válaszidő: 12 ms
    Vízszintes frekvencia: 30-80 kHz
    Függőleges frekvencia: 60-75 Hz
    Sávszélesség: 135 MHz
    Mérete: 426,4x416,2x210 mm
    Tömeg: 4,8kg
    TCO'03

Különleges tulajdonságok: Keskeny káva, beépített tápegység

További információkért keresse fel a termék weblapját.
  • Breki33
    ez TN paneles lesz.....
  • Landor
    Nyah, a VX922 kapható az extrembe!
    100+fa
  • EmThor
    viewsonic va1912wb

far cry?

• EmThor
    lol

na, ezt találtam katt

nagyon vonzó a dvi, a hangszórók, 3 év gari, meg hát viewsonic, mégis csak márka!

3 év teljeskörű szervíz-garancia és 3 év teljes pixelhiba-garancia (azaz mindig fehéren világító, vagy mindig fekete pixel esetén garanciális csere)

azaz 1pixelre is cserélnek? gondlom vmi viewsonic termékpolitika...
    edigital.hu-n is fenn van a drága :) para, hogy napot átkutattam a 2 kinézett termék után és egy 3. mellett állapodok meg... ja igen van mellé dvi kábel is ^_^
  • [NST]Cifu
    Pedig nekem nagyon úgy tünik, hogy ott megtalálható. Szvsz CT-1700-as driver jó kell legyen hozzá.

BTW a CT-1701-et még a termékek menűpont alatt sem lehet megtalálni... :\
  • NEXUS6
    Én a Saturnban vettem a Siemenes C19-11-em, asszem 3év garit adtak rá!

A extrémmdigitálban jó sok cuccos van, de gyak a Samsung meg Viewsonic-on kívül a gagyik igen csak felejtősek.
    Az eladók télleg elég bárgyúak tudnak lenni, nekem a "kedvencem" egy flegma srác, aki valszeg a trappista rend tagja, és hallgatási fogadalma lehet.;)
  • zsanet
    cornea
  • Punker
    akkor passz, nem is hallottam még ilyen márkáról.
  • zsanet
    ha ott találtam volna gondolod megkérdezem?
  • Punker
    gyártó oldala? google?
  • zsanet
    senki?
  • zsanet
    Sziasztok.CORNEA CT-1701 17"TFT-hez keresek drivert valaki tud ehez valamit?
  • EmThor
    köszi, átnyergeltem viewsonicra 1912w-re közben, csak azért, mert ilyet elvileg tartanak, majd körbekérdezek akkor :)

• izb
    az extreme inkább a fényképezőkre hajaz,mint a tft-re,de egy telefont lehet megérne....
    Bár ritka sok hülye dolgozik ott,akiknek közük sincs a témához....

----------------------------------
    www.izbsystem.hu
  • EmThor
    extreme digital-ban mammutban volt már vki? mennyi tft van benn? thx
  • EmThor
    még 1szer, utóljára:

• EmThor
    most csak az arányokról volt szó, helló! van egy kép lejjebb a tft-k valós méreteiről, igen jó szemléltető ábra...

MÁS:

ma voltam miklandban, megnéztem 72k-ért az acer delikvenst, bár 3 év a gari, de nem volt túl bíztató a dolog: "azt ami ki van állítva elviheted, 3-4 napja van kinn" ... kösz... vmi szétnyújtott national geographic kép volt rajta....

következett 1 metrómegállóval odébb a saturn a mammutban... hopp, fujitsu siemens w19-1 befigyel, linux megy alatta... de mintha a betűk nem stimmelnének... felbontás: 1024*768, szal csúnya volt, de csak a szöveg, a betűk, betűtípust cseréltem, 1 fokkal jobb helyzet, piszkáltam , de felbontást nem tudtam felküzdeni, szöveget néztem rajta, utánhúzást figyeltem, sokkal profibbnak tűnt már a menüje is mint az acer, de a metro-akcióval ellentétben az ára +10k, 85ezer HUF... 1 év gari, isten tudja hogy cserélik, pixelgariról se sok derült ki, bár van rajta DVI, de az üzletben is csak analógon futott a drága... kicsivel odébb, futott egy promó gép, LG joyok, repülős game, a monitor ismég a FJ volt... nosza, hogy néz ki a cucc élesben!... utánhúzás, csak ha keresem, amúgy jó volt, 8ms-ről beszélünk ugyebár! felbontás 1280*784, tehát kép nem volt nyújtott, a kijelző 3/4-t elfoglaló műszerfal szép volt, hiába nem a natív felbontás! a tájról már beszélhetnénk, mert jó szőrös volt a kép, nem volt AA, meg a grafika is ratyi volt :/ amúgy játszható volt semmi gond, jobb volt, mint amilyenre számítottam, sovány vigasz...

nyugati, westend, media markt, no komment... 0 ws tft

Peace
  • Sir Quno Jedi
    Tartom!
  • [NST]Cifu
    Ellentmondanék. Valóban kisebb magasságban, de az emberi látás is ezt a szélesebb megjelenítést kedveli. Pár napja van tapasztalatom csak széles képernyővel, de azt kell mondjam, mindenképpen jobb, mint a hagyományos 4:3 vagy 5:4 képarányok. Minden játékban, legyen az szimulátor, FPS, MMORPG vagy stratégia, jobb "szélesvásznon".
  • [NST]Cifu
    Thx :)
  • Anotino
    Hogyne lenne csusztatas. A bemutatott szeleskepernyos moncsi SOKKAL nagyobb kepatmeroju. Azonos atmeronel rendesen mashogy nez ki a helyzet. Mikor vettem a 19-esemet fontolora vettem a szeleskepernyoset. Ami miatt elvetettem az az, hogy sokkal kisebb kepernyo benyomasat kelti. A kep magassaga a hagyomanyos 17 coloset sem erte el, sot inkabb a 15-hoz van kozelebb. DVD-khez, filmekhez jobb, de minden masra(beleertve a jatekokat is!) sokkal rosszabb.
  • Landor
    BSZN CIFU!
  • EmThor
    hát jó, de a fórumot nézzétek meg ott, vesézik a ws monitorokat, játékokat rajtuk, stb...

+ oda van írva az arány a 2 kép között, nincs csúsztatás...
  • NEXUS6
    Naja, csak a kocka az 17"-os, a mozis meg 21" képernyőméretnek felel meg!;)

A zujságírásban ezt nevezik csúsztatásnak;)
  • EmThor
    különbség a 4:3 és a 16:10/9-es játékok között

bemutató screenshotokkal, egeret vigyétek kép fölé, majd vissza, így látszik!
  • EmThor
    so what?

egyébként élőben készüljön fel rá, aki ws tft-ben gondolkodik, hogy drasztikusan kisebbnek látszik egy ws 16:10 19" tft, mint egy 5:4 arányú 19" tft
  • Breki33
    egyszer raktam be ekkora képet egyet aztis törölték......
  • EmThor
    nekem még nincs :) de most akarok venni :D
  • reaper4
    az összehasonlítás
  • NSTSpider
    Jó az a kép ami bemutatja a sima és a wide méretei közti különbséget.
  • NecroJoe
    Egy full fekete képet tudnál nyomni?
  • EmThor
    képek még + kis összehasonlítás:

• EmThor
    napi kis acer 1916w képáradat, avagy a 16:10-es képarányú tft-k promója

• EmThor
    köszi, holnap még körbejárok kicsit pesten, budán, aztán inkább számtech boltban veszem meg ha tudom, és ott kipróbáltatom... shit az a baj, hogy a fujitsu widescreen cucc számtechüzletbe meg nincs nagyon, pedig az tök ugyan az mint acer, de samsung panel van benne és van rajta dvi is... ááá viszont csak 1 év gari az acer 3 éve ellen... kemény döntés... aztán remélem a sok nyivákolásommal másnak is segítek aki hasonló cipőben jár... de majd megoldom...

• izb
    Arra figyelj,hogy pixelhibás készüléket ne vigyél haza semmiképp.
    1 is lehet nagyon zavaró és arra nincs csere..

Mondjuk ha három van,akkor arra sem nagyon...
    ---------------------------------
    www.izbsystem.hu
  • EmThor
    megnéztem csömöri auchanban acer 1916w drágaságot, hát, 85k volt, budán 13k-val olcsóbb...

Képe szép volt 1440*900-ban, bár csak win xp bejelentkező képernyőt láttam, felhasználó váltást .. többi tft-n tom és jerry futott 1024-vagy-1280-ban vmi borzalmas minőségben, full screen, bár 19''-on a 1024-as felbontásban a videó nem nézett ki rosszul... bár asztalnak csak sarkát bukkant ki, mert nagyon piszkálni nem mertem, csak levettem videót full screen-ről, hát ott már kicsit láccódott amit írtatok, de meg is érdemli, aki windows-t 19''-on 1024-ben futtat.... játk az más...

na, 1916w-re visszatérve, elképesztő fura volt, hogy olyan alacsony... a 4:3-as 19''-osok 3x akkorának látszottak... persze széltébe vert mindent

szóval még meggondolom, holnap beugrok mamm*t-ba megnézem fujitsu-t is...
    auchan 5 pixelhibára cserél de szerintem ha erőszakos vagy eléggé kicserélik, ha van még nekik... tft-k alatti polcon meg kell nézni mennyi van kirakva még adott darabból...

sams. 913n még nem nézett ki rosszul, lehet hülyeség, de a 250, ill. 300-as megvilágításnál, mintha utóbbiaknak jobb képe lett volna...

Peace

ui.: auchan belül tele volt verebekkel, fent ülnek tetőszerkezet tartó vasakon bakker, durva! alig venni észre őket
  • EmThor
    ilyenkor jó az opera, numerikus + megnyom és megnagyítja az oldalt :D