14419
  • Arti
    Ezen az Aceren van DVI, de ez elég drága sztem. Nem egy olcsó moncsi.
  • takraj
    Biztos vagy benne, hogy az Acer-en van DVI? Úgy tudom a Value szérián nincs. Amúgy sztem a BenQ-val jobban jársz.
  • sgery
    csökkent a lista, dvi-set veszek, igy 70es körzetben marad a :
    BenQ FP91G+
    Acer AL1951As
    Ezekről valami vélemény? mind2 8ms-es, dvi-s meg minden mi szép.
    samsungnak nagyon soknál kezdődik a dvi-se, philipset nem veszek mert a szervizük egy kataszrófa, meg a márka is, Lg is drágán van dvi-vel.
  • sgery
    nadeakkor mit vegyek, ez itt a kérdés? ezek a 60-70ezres tft moncsik miért gagyibbak a 120e-reseknél? a dvi-t leszámitva. A 8ms elég játékra, nem? azalatt már úgyse nagyon látok szerintem külömbséget, max a cs fanatikusok..:)
    Szóval milyet vegyek? megyek benézek most a fukarba, hátha van amivel nem basznak át...:D
  • takraj
    Én már láttam 60K-ért (sőt 50K-ért is :D) DVI monitort.
  • sgery
    és mennyivel látható a külömbség?
    gondolom az már 100e-res réteg ahol van a DVI csati is, nem?
  • [NST]Cifu
    A DVI csatlakozó digitális adatátvitelt jelent, tehát jobb minőségű, mint a régi D-Sub csati.
  • sgery
    Hát lehet hülye vagyok, de miért jó a DVI csatlakozás?
  • Arti
    Másik hogy a felsoroltak közül csak a Benq-nak van DVI-je is. Többi csak analog jelet fog.
  • [NST]Cifu
    A felsoroltak közül én az LG-t vagy a Viewsonic-ot választanám, a többit nem ismerem.

A CRT-det annyiért add el, amennyiért el tudod. Bár szerintem 30e Ft sok érte, 20e Ft-ért 4 éves, 22"-os, Mitsubitshi Diamondtron képcsöves Belinea 108080 CRT-t kapni 1 éves garanciával...
  • sgery
    Szevasztok!
    Gondolom sokan kérdezték már és ki van tárgyalva, pár oldalt visszaolvastam ott nem láttam, igy megkérdem, és nagyon köszönöm ha segit valaki!
    Tehát most van egy Fuji 19"-os CRT monitorom, és fájditja a szemem, igy gondoltam lecserélném egy tft-re. Nem akarok szemüveget..smile2.gif
    Csak kérdés hogy milyen vegyek? annyi féle van, és tudja a fene mit érdemes venni. Az ára jó lenne a 70nél be is zárulna, és 19"es kéne belőle. Eddig ezeket néztem ki, jók ezek, vagy vmi probléma van velük vagy lesz?
    1. Acer AL1916Ws
    2. ASUS MM19SE
    3. Acer AL1916As
    4. LG AL1917s
    5. Philips 190S6FS
    6. BenQ FP91G+
    7. Viewsonic VA902-2
    8. Samsung 920N
    szóval eddig kb ezeket találtam, ezek gagyik, jók, vélemény?
    Még egy kérdésem lenne, a mostanit kb mennyiért tudnám eladni? Tehát 19"-os, 1600-as max felbontás 1280-ban 85Hz-en megy,sikképcsöves és még kb 1év gari is van rá. és hibátlan. 30at megér?
  • Rage47
    Hi!
    Lehet h veszek egy Philips 170B 17" TFT 8ms monitort. Találkoztatok már vele esetleg? Játékra, videóhoz, internethez stb. kéne egy lcd/tft monitor, azért választottam ezt. Esetleg vmi vélemény?
  • izb
    olyan szar nem lehet.........ennyi...
  • The Garrett
    arról hogy vettél, vagy a monitorról? :))
  • Inquisitor
    Így igen. :)
  • [NST]Cifu
    Az itt felsoroltak közül csak a Belinea PVA/MVA paneles, a másik három TN+Film, így már érthetőbb? ;)
  • Arti
    Monitor TFT 20'' Viewsonic VA2012w 3 év 71200 85440 FT bruttó
    Én ennyiért láttam Viewet!
  • Bandee1987
    Most vettem egy Fujitsu Siemens Scaleoview L17-1 monitort, nektek mi a véleményetek róla?
  • Inquisitor
    Nem arról volt szó, hogy a Belinea a lególcsobb ebben a kategóriában? Kissé fura ha Viewsonic a legolcsóbb ...
  • [NST]Cifu
    ViewSonic VA2012w - ~95e Ft
    Samsung 205BW - ~110e Ft
    Belinea 102035w - ~120e Ft
    Acer AL2051Ws - ~130e Ft

De ez persze az alsó kategória, 200-300e Ft-ért is simán lehet kapni 20,1"-os 16:10-es TFT-ket.
  • Ferencz István
    Heló!
    Megtudná nekem valaki mondani hogy egy 20"-os Widescreen monitor mennyibe kerül?
    Pontos márkát is írhatnátok mert nem naon tudom hogy milyen 19-20"-os Widescreen-ek vannak mostanság. Köszi
  • Arti
    Van még valami hasonló oldal mint a TFTPANEL.hu ?!?! mert az nemnagyon müködik mostanság.
  • czky
    Szerintem szervízben ki tudják szedni...
  • Zsoldos
    Hatulrol van atvilagitva a kep amit latsz, szvsz csak mogotte van.
  • barret
    Mostmar keso...Meg van halva a bogar...
    Halt volna meg valahol kivul:(
  • Arti
    Fújj bele egy kis RAID-et :D
  • barret
    Aztan lehet hogy tft,Hyundai L72D,es megvagyok elegedve vele...Legalabbis bogar nelkul:(
  • barret
    Ki ert a lcd monitorokhoz? Nekem beledoglott egy bogar!!!!
    Komolyan,tegnap meg maszkalt ide-oda...Mostmeg olyan,mint egymas mellett 2 halott pixel:((((
    Leertekelte a moncsimat! Nem halucinaltam,komolyan maszkalt bement a keret ala is,mostmeg a kepernyo felso harmadaban kozeputt vigyorog:(((
    egyaltalan ez a kijelzo felulet retegezett,es a hatuljan van a bogar? Nem igazan ertem...Segijjen valaki:(
  • Inquisitor
    Látatlanba fikázni csúnya dolog. De CRT-ben atomsz*rokat gyártot a Daewoo.
    Igazából az lenne mérvadó, hogy milyen TFT panel van benne.
  • Inquisitor
    Semmi, de akkor te normális helyen vetted, nem ilyen "Hű de bazira ólcsók vagyunk, ide gyere" helyen :)
  • Sir Quno Jedi
    Enyimén is van és akkó mi van?!!
  • takraj
    Találtam egy irreálisan olcsó monitort...49900Ft + 3év gari.
    Ennyire rossz minőség lenne vagy tényleg ilyen olcsó?

Daewoo L1711MN

17" Látható képméret
    Fényerõ : 300 cd/m2
    Kontraszt arány : 700:1
    Képlátószög (H/V) : 150/135
    Válaszidõ : 8 ms
    D-Sub VGA és DVI
    Képpontsûrûség 0.264*0.264mm
    Maximális felbontás : 1280x1024
    Beépített Hangszóró
    Szín: Ezüst
    Profi Szerviz Garancia

(A Cora-ban van amúgy, szal sztem nem lehet túl jó.)
  • Inquisitor
    Ezt vágom, tesóm 27"-ost vett 189e körül, igaz azon már HDMI is van.
  • Arti
    Nem működik már az oldal amit adtál?
  • Arti
    Benq-hoz mit szólsz?
  • EmThor
    játék miatt 8ms az a minimum! samsung vagy viewsonic jó választás! edigital.hu nézz körbe!
  • Arti
    Mindenképpen ASUS-t akarsz? Jó az asus de nembiztos hogy monitorban, sőt.
  • Ferencz István
    Ja és legfőkébb játékra kellene de a film is lényeges és az internet.
  • Ferencz István
    Szép napot mindenkinek!
    Egy ASUS MM17DE TFT-t néztem ki magamnak amit majd megszeretnék venni. Nos az lenne a kérésem hogy akinek ilyen van, tapasztalata van vagy esetleg tesztelte ezt a monitort írjon már pár sort! Előre is Kösz!
  • Sir Quno Jedi
    Én kilóhetvenből megúsztam a 26"-est BÓTBA! Azt is adták mindehol 220-230-ért, csak utána kellett kicsit járni és mindjárt más volt a helyzet.