14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#2583 Na letisztult a kép:
Samsung 940BF-et fogok venni, 70ezerért, 1 év garival.. Vehetnék 17Kval drágábban, 3 év garival, dei nkább igy döntöttem.
aki akar az még beszéljen le rola!:) -
#2582 káva az mi?
ja igen, a 3. választásom:
970P-t tudok szerezni, szintén 1 év, 77 ezerért. Ez csak 6ms-os, akkor miben jobb? nem értem. -
#2581 mennyiért, hol vetted? px hiba? -
#2580 szvsz csúfabb a kávája meg az a -2ms nem látszik , de a többi ja :) -
#2579 a multkorjában én megvettem a 940bf-et. nekem nagyon tetszik! teszteltem filmekkel, játékokkal, photoshopozással, meg ugy általában mindennel.
nekem crt után egy csoda:P
persze aki csak a "trabantot ismeri, annak az jelenti a full-t".:) biztos egy belinea után más lenne a véleményem, de ennyi pénzért szerintem jó választás volt. -
#2578 jah:) -
#2577 évente 10k a nyugalom ára :D -
#2576 hát ami 1 év alatt nem romlik az nem romlik el 3 alatt sem nem?:)
mi van ha már nem garis és elromlik? kuka? vagy mennyibe kerül a szerviz? azért 20 K nem olyan kis pénz -
#2575 igen működik tökéletesen semmi baj nincs vele meg ugye 3 év gar :)
szerintem nem veszed észre a 2-4ms közti különbséget. (én elég kukacoskodó vok és ez tökéletesen megfelelt szal... -
#2574 Hát szerintem nagyon is számít, hogy 1 vagy 3 év.
Már csak azért is mert 3:1=3. :)
3 év az sok idő, addig lehet nem is élünk, mert jön a világvége, de egy év hamar elmúlik. -
#2573 És tökéletesen müködik ugye?
A 940 BF árban ugyanaz viszont 2 ms. Ez hogy lehet?:)
Nem tudom, most 930bf vagy 940 bf. Szerintetek számit hogy 1 vagy 3 év gari? elcsesződhet utána? -
#2572 A 940BF a 2 ms! -
Rolesz #2571 TFT 19" LG Flatron L1970HR-BF Black 2ms!!! DVI 3 év gar! 98 900 Ft
Vélemény?Samsung 930Bf-et akartam régebben de már nem mert az csak 4ms!:D
-
#2570 Ha a 930BF-ről beszélsz, akkor írnál róla egy kicsitt hosszabb véleményt. Nagyon érdekelne. -
#2569 igen pont :) a szinei igen szépek , de azt neked kell látnod és eldöntened mennyire. amúgy kb 6-8 hónapja van meg. -
#2568 Szerintem elindítod ezt: TirealTFTtest.exe
És mint az őrült, lesed a monitort.
Amúgy én is Samsung 930BF -et akartam venni, most a Samsung 940BF -el és 960BF-el szemezgetek. -
#2567 pont ilyened van? elégedett vagy vele? mióta van meg?
Mind a kettő uj, a haver amit tud szerezni az is, csak 1 év a gari és 20ezer forint, ez a különbség.
Szépek a szinei? Nekem ez is fontos, mert grafikázni szoktam sokszor a gépen.
hogy lehet megnézni hogy van e pixelhiba? -
#2566 az újat vedd meg! a samsung cserél 1re is...
és lehet h bevilágít kicsit ,de meg leszel vele elégedve szvsz. én utáltam a tft-ket amíg meg nem vettem ezt.. -
#2565 Igen ez jó teszt. vIszont ugyanitt prhardveren találtam rol szar tesztet is ami azt irta hogy tn panelesek mind szarok, meg hogy a feketeség azért nem tökéletes, meg alulról néha bevilágit meg ilyenekek, fikázták rendesen.
A válaszidő is fontos, de nekem talán még fontosabb hogy szép szinei legyenek, és megbizható legyen!
A kérdésem:
85ezerért, bolti áron vegyek SAmsung 930BF-et, 3 év garival,
VAGY
65 ezerért, haver által, ugyanezt , viszont csak 1 év garival, és azt mondja hogy ha csak 1 pixelhiba van azt nem tudja cserélni csak ha több.
MIt tegyek? -
Richard90 #2564 ja bocsi :D nem is néztem a válasz hogy kinek ment :D -
#2563 Sajna arról nem találtam -
Richard90 #2562 ja ez jó kid teszt de nincs konkrétan a 940bw-ről? -
#2561 Ezt nem neked írtam -
#2560 van :D király :D -
Richard90 #2559 ahh ksözi szépen :) -
#2558 Tapasztalatom nincs, de ITT egy teszt róla -
Richard90 #2557 Erről a monitorról mi a véleményetek? Samsung 940BW
Ha lesz ps3-mam akkor arra gondoltam, hogy majd erre szeretném kötni
a válaszokat előre is köszönöm -
#2556 hali.
van valakinek tapasztalata Samsung 930BF ről? vagy ugy általában samsungról?
köszi -
#2555 Afene, sorry, ezt benéztem, akkor az 1950-es lenne az MVA paneles?
Mondjuk követni az LG számozását szép baleset... -
Arti #2554 Cifu az LG1940pq mióta mva paneles? Sztem az jócskán TN lesz :D -
#2553 A VG920 TN paneles ha jól tudom. Egyébiránt az első ugye egy bolt, nem pedig "tesztelők". A boltok által feltüntettet adatokkal kapcsolatban célszerű fentartásokkal viseltetni... :) -
#2552 A francért ilyen hülyék a tesztelők, most rákerestem a Viewsonic VG920-ra, és itt:
MVA-nak írják, itt meg TN.
Most komolyan a f@szért nem tudják megnézni, mi van a kezükben. Hihetetlen.
Most elyik a jó? -
#2551 Szerintem ha teheted nézz el valahova, ahol sok monitor van kirakva (bevásárlóközpontok, számítástechnikai boltok). Nézd meg, hogy melyiknek tetszik a képe, melyiknél nem látsz zavaró utánhúzást, vagy egyéb problémát. Ezek alapján te hozd meg a döntést. :D
Így hirtelen egy Viewsonic VG920 lenne talán, amire rábólintanék, de inkább várnék vele pár hetet, és 90e Ft körül már kapható Belinea 101920, igaz erre mondjuk oda kell figyelni, mert ugyanazon jelzéssel létezik három különböző panellal szerelt 101920 változat. -
#2550 Tudom, csak először nem vettem észre.
Szerinted 70-85 között melyik monitor a legjobb vétel? -
#2549 Editors' rating -> Szerkesztők besorolása
User rating -> Felhasználók (itt: olvasók) besorolása -
#2548 PVA/MVA paneles, 8ms-os, DVI-s TFT árak (forrás: Mikland):
ACER AL1952 (DVI, 8ms) ~110e Ft
Belinea 101920 (DVI, 8ms) ~110e Ft
LG L1940PQ (DVI, 8ms) ~95e Ft
Teszem hozzá, hogy a 960BF egyébként TN+Film paneles, és így kerül ~100-110e Ft-be itthon (Pixmania)...
4ms PVA/MVA paneles TFT-t én még nem láttam. -
natasa2002 #2547 Sziasztok!
Van egy kis problémám, hátha tudtok segíteni. Van egy notebookom, amin villog a kijelző, és szervizben nem tudnak rá megoldást találni. Ez már egy teljesen új gép, a régit cserélték, mert kijelző csere után sem szűnt meg a villogás. Meg persze az új is villog.
Nem tudtok olyan vírusról, vagy akármilyen beállításról, ami ilyet okozhat? -
#2546 Ó, tényleg, figyelmetlen voltam.
A 940BF:
Editors' rating
6.1
out of 10
míg a 960BF:
User rating
Excellent
8.2
out of 10
Pedig már azt hittem ,valami szuper monitor ez a 960BF. :(
-
#2545 a vásárlók pontozzák akiknek nincs összehasonlítási alapuk... 5-6 ember pontozta az egyiket, abbol szerintem nem lehet elég jól megállapítani :D -
#2544 Na lehet hogy hülyék és irkálnak mindent, mert lehet nem is PVA-s a 960BF. :(
De
eszerint hogy lehet, hogy a 940 BF csak 6.x pontos, amikor minden egyezik csak ez még ráadásul 2 ms-os, míg a 960 BF 4ms -os és 8.2 -t kapott.
Mitől lesz sokkal jobb ugyanolyan paraméterek mellett?
Feltéve, ha tényleg nem PVA.