14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#2903 szvsz csak próbáld ki más gépen... az baromság ,h ezzel csinálja mással meg nem szvsz. -
#2902 azt mondták, hogy régebbi driverrel próbálkozzak (na de melyikkel?), illetve próbáljam ki más gépnél is, ha ott is ezt csinálja akkor a monitor a ludas. -
#2901 nagyszerű -
#2900 nah de jol jartam... volt egy syncmaster 243t-m (24 es)
kemeny masfel ev utan bekrepalt.. lol... nah mindegy... elmentunk oda ahol vettuk es persze nem volt mar nekik ilyen.. ugyhogy megemlitettem nekik a 244 est.. ami ugyan ez csak kicsit jobb:D
aszontak ilyen van.. odaadjak de csak postan kuldik mert nincs naluk... OKE!!!!
1)fele annyiba kerul!!
2)ugyan akkora csak jobb contrast ratio meg 8ms, 25 helyett!!!
szal tok kiralysag...
erre is adtak 2 eves garit szal ezt is viszem masfel ev mulva hogy ahh tonkrement:D:D: hatha addigra kijon a 245t:D
amugya 1100 dodo volt ez a moncsi.. de a regi 2400 volt... -
#2899 én sem tudom..csak a dvi-vel lehet a baj ez már biztos. esetleg még arra gyanakszom hogy a vid kari már régi(fx 5600), bár fura lenne ha ez lenne a gond.
ha lesz valami fejlemény holnap, majd irok
az eddigi segitséget mindenesetre köszönöm -
#2898 azt nem értem, h szinte ugyanaz mint a 930bf csak 2ms-el jobb
mi a rák lehet ami ezt okozza???? na mind1 az lesz a legjobb ha beszólsz a boltba hátha okosak... -
#2897 hát én sem mostmár, kicsit furcsa hogy 85ezret kiadok egy állitolag jo márkáért, és baszik rendesen müködni. na mindegy -
#2896 szerinted nem írtak volna már ha lenne??? mind1 én már nem mondok semmit... -
#2895 mindenesetre holnap felhivom a bolt tulaját ahol vettem, addig marad a vga. -
#2894 megnéztem ezzel is: dvi vel ez sem jo.
valakinek hasonlo gondja volt már? -
#2893 inkább whqlt töltöm -
#2892 geforce 91.47 stereo jo lesz sztetek? -
#2891 de hogy miért akarja hogy a navot kikapcsoljam?:::oooo -
#2890 nem az a baj értsétek meg:)
oks most letöltöm de közben akit érdekel:
a tapasztalatom: csakis kizárólag a dvi vel van a baj.
Ha vga kábelt használok legujabb driverrel, és monitor saját driverrel akkor minde jo, nincs villogás, és 75hzen fut a cucc.
ellenben amint benyomom a dvi-t és restartolok 60hz és villogás fogad!
ugyhogy maradok a vga-nal...illetve utolso esélyként megnézem ezt a drivert. -
#2889 Ne is tölts le onnan semmi használható drivert. Használd csak azt, amiről több cikket is írtak h hibás...
Villogtasd csak a monitorodat...
(Amúgy meg még senki sem panaszkodott arra az oldalra.) -
#2888 nem azzal van a baj! most egy félora tesztelé után arra jöttem rá, hogy egyértelmüen a gyári driver okozza mind a feketedést mind a 60hz-et. -
#2887 de isten ments, h rábeszéljelek :) használd csak a 31.est :) -
#2886 pff :) én onnan töltöm le és képzeld semmi gáz nincs :) rajtam kívül még sokan innen hozzák... ja és nod-om van... ha az nem szól akkor... -
#2885 nana! azt irja antivirust kapcsoljam ki előtte..ilyet inkább nem csinálok.. -
Mikilaci #2884 bocs... 50-60e ért -
Mikilaci #2883 Sziasztok !
Milyen samsung lcd monitor vennétek a helyemben? Csak az jöhet szóba mert nagyon olcsón megkapon csak a tipust kellene kiválasztanom és ebben kérnék segítséget.. gondoltam hátha ért valaki hozzá... -
#2882 és próbáltad újabbal? www.guru3d.com on válogass -
#2881 nvidia 91.31 -
#2880 :DD -
#2879 milyen drivert használsz? -
#2878 /bow
egy ilyet régóta keresek...végső elkeseredésemben már csináltam Rajzlapokból 17-19-21 meg wide kepcsoveknek megfelelo lapokat, és ráraktam a mostani monitoromra, hogy megnézzem mennyivel lenne nagyobb
:D:D:D:D -
#2877 mégse még mindig van:)
akkor a driver a gond -
#2876 megoldva: feket kattogás: 75hz-en volt a moncsi (de csak a windozban, gyakorlatilag nem), visszaállítottam most jo,. -
#2875 most hogy igy utána gondoltam azért lehet ez a fekete villogás, mert progi betöltésnél a gép nem küld jelet a monitornak igy fekete képet mutat, de csak amig nagyon le van terhelve..de akkor is furcsa h másnak nincs ilyen -
#2874 -
#2873 hehe:) holnap megnézem vga kábellel, egyébknét a 75hz a monitor drivere miatt nem engedi, miota felraktam a cdset... -
#2872 érdekes mer én át tudom állítani 75re. ezt a 2őt engedi. a fekete villogás meg számomra x-akta sajna :( (mondtam , h 930bf-et vegyél :) ) ez csak poén :) -
#2871 az hogy hogy lehet elérni hogy menjen 75hz-en?:)
most nvidia control panelben elvben sikerült, azt is irja ki, de ha a monitor menüjét nézem akkor nagyon nem megy, csak 60hz...kezd elegem lenni ebből az egészből, miért nem képesek megoldani hogy bedugom megy és kész, francba...
ez a fekete villogás is irritálo.. -
#2870 akkor mi volt a kérdés?
:) -
#2869 :) de a lényeg hogy nem tudom használni mert csak 60at enged. (eredeti driverrel) -
#2868 akkor azon használod... állítólag nem tesz jót neki (hamarabb tönkremegy). amúgy én semmi különbséget nem láttam 60 és 75 között így 60on használom... -
#2867 ilyenkor 1ébként mi a teendő? mivan ha én 75hz en akarom? -
#2866 kell neked a 19 colla :) hidd el :) a 17 es meg egyértelműen olcsóbb. hiszen kisebb :) -
#2865 Mi a kisker ára ennek a monitornak? A 17 colos ehez képest mennyivel lehet olcsóbb? Mert számomra még az is kérdés, hogy egyáltalán ilyen nagy monitor kell e nekem.. -
#2864 ha annyiért meg is kapod akkor vedd meg szerintem