14419
  • MaSzKa
    24 coll mocsiteszt
  • A Kaszas
    nekem pont ilyen van és király
  • MaSzKa
  • wander01
    az már eldől a fényképes önéletrajz leadása után :]
  • MaSzKa
    és az nem is fontos hogy jó nézzen ki?
  • MaSzKa
  • wander01
    jah mikor utoljára ittjárt ilyen monitor asszem 76 körül volt :) nagyon jo kis cucc. örökbefogadás csak akkor megy ha 18-25 közötti nagymellü, hosszulábu hölgyike vagy laza erkölcsökkel és jó főzőtudománnyal :D
  • MaSzKa
    olvass vissza Samsung SyncMaster 226BW 66eFt

amugy látom van nektek Dell XPS Laptop is (fogadjatok örökbe :D)
  • wander01
    ésszerü árban samu 226bw 80k körül. sztem kb mindenben jo ennyiért. sőőt.
  • pauly
    olyan nincs! :P
  • mentopes
    Már teljesen be vagyok kavarodva. Aki hozzáértőnek tartja magát az ajánljon nekem egy olyan monitort, ami árban is jó és szinte minden tevékenységre (mármint amit számgéppel lehet végezni.. :-) ) használható
  • Old Joshua
    Ha találsz ilyen drága lelket irányítsd át hozzám is :D
  • mentopes
    Hát.. gondoltam megszánja a szegény embert valaki, aki épp egy zsír 66 colos tft moncsit vesz. :D
  • Old Joshua
    Megunt kidobásra szánt tökéletes :D Furcsa, ezt egy mondatban hallani.
  • mentopes
    Jól megy itt az embereknek. Szegény csóró én meg LG-t akar venni részletre. :-( Ha valakinek van megunt, kidobásra szánt, tökéletes állapotú 22-es vagy nagyobb wide monitorja... ne habozzon nekem adni :-)
  • Old Joshua
    5.1 Surround+Projektor+Predator 1= wuhúúúú :)
  • wander01
    munkahelyi ártalom... :P aki ezzel foglalkozik nem szabadul :P
  • Old Joshua
    Projektorod is van, nem szeretlek :D
  • mentopes
    Engem is. Most nézegettem a 22-es LG-ket az árgépen. Már 50r körül is van. Érdemes azt venni? Vagy inkább egy újabb típust?
  • wander01
    nézd meg a galery-met :P
  • Old Joshua
    Tyűha, öcsédnek 24" es dellje van :) Szép család, fogadjatok örökbe :D
  • wander01
    nekem 22-es van de kicsi a szobám és akárhonnan faszán látni és olvasni :D 24-es tévének messziről épp elmegy, monitornak közelről meg gecinagy. mindig nekihátrálok öcsém 24-es dell-je elött ülve az ágynak, és nem érem el a bill-t :))
  • mentopes
    ennyiért egy normális tv-t sem vesz az ember. ez elég nagynak tűnik. lehet ezen videókat nézni rendesen? jó minőségű?
  • Old Joshua
    Nem vágom, egy 24" 120k+ azt tuti. Gari van rá két év minimum, legalábbis ezekre kb ennyi szokott lenni.
  • mentopes
    Mennyi most egy ilyen? Illetve mennyi garanciát adnak rá? Lehet újitanom kellene valahonnan, gondolom adják már ezt is nullaszázaléktéháemmel..
  • Old Joshua
    Én is, ne aggódj :) Persze paráznék nehogy eltörjem, miközben dőlés szöget állítok rajta.
  • mentopes
    szerintem is szép ez az LG moncsi. simán bevállalnám.
  • mentopes
    Miért van tele samsung moncsikkal az egész oldal? ennyire jók? nekem semmi bajom a patkomar videojával. szerintem poénos. de kinek a pap, kinek a papné..
  • Old Joshua

Azért ne mondjuk, hogy nem szép :)
  • Old Joshua
    Hát ja nem rosszak, node be kell vallani patko se nyúlt mellé :D Volt annó Samsungom nekem is, bár az még a dinoszauruszok korában volt.
  • wander01
    Ezek a Samsungok verhetetlenek. nekem 225bw van, nem az igazi, de elvagyok vele. 226bw és felette beszarás gyönyörü képük van, megfordult már nálam pár, samu 4eva
  • Old Joshua
    Bőgök. Mondjuk csak nekem érdekes, hogy minél kissebbek az alkatrészek, annál nagyobbak a kijelzők.
  • MaSzKa
    ezt a relámot már benyomtad 5x
  • MaSzKa
  • patkomar
    Nekem LG wide monitorom van. Szerintem ár-érték arányban verhetetlen. Abszolúúúút elégedett vagyok vele. Játszani, videózni, dolgozni egyaránt használom. Sokan felvágósnak tartanak miatta, de... :-) Ha már itt tartunk, egy kis link.. :)

playlg :-) katt..
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    Samsung 2693HM 139eFt 25.5"

• MaSzKa
    akkor már 245bw

226CW

• MaSzKa
    én annyit már nem adnék kiérte +-ba
    sztem

de kisebb lenne az árkülöbözet akkor talán

de én egyenlőre utálom a wideot (nem vagyok és ferdeszemű :D)
  • Inquisitor
    Hát ha sok pénzt kéne kiadni, akkor inkább 226CW-t venném ... csak az +15K :(