14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#5463 hát nekem ugye 1 hete van meg a sam 2253bw. szépek a színek, 2ms tökéletes, no pixel hiba. de:
a keret tükröződik(ave piano black), ami jól néz ki, de fos hogyha látod rajta becsillani a képernyő széleit.
ez még nem is lenne akkora baj, de sötét képernyőn undorítóan erős felül és alul a bleeding. ha vmi sötét filmet nézek undorító, játékban esti pályákon szintén. nem homogén a fekete, amilyennek kéne lennie. este lefotózom, lehet hogy csak az enyémnél ennyire dúrva, de szerintem ezt nem cserélik, max kapok egy másik ilyen fos samot. addíg mutatok képet
mire gondolok, csak nekem felül is oylan, sőt még erősebb a bleeding:
asus ezzel szemben sokkal jobb, bánom ogy nem azt vettem: -
#5462 de a samu az más mint a többi ezt tanuld meg:DD -
#5461 ez minden más müszaki cikkre is igaz :) -
#5460 a kézi könyvbe is bele van ilíesmi irva
hogy ha hazavisszük ne kapcsoljuk be 1ből -
#5459 bazd te hülye vagy.samuval hogy tehettél ilyet?megkínoztad te szadista dög:D -
#5458 sztem szállítás és tárolásfüggő is
én télen hoztam akkor 4-5 órára felraktam radiátorra
hogy felvegye szoba hőt -
#5457 Fujitsu-Siemens L22W-6SA tipusú lcd-m elkezdett vibrálni(mintha a gammát állította volna magától gyorsan), majd kb 10percnyi vibrálás után egyszercsak kikapcsolt és azóta nem óhajt bekapcsolni. Mitől? Van valakinek tapasztalata a Fujitsu-Siemens szervízekkel?(mennyire gyorsak, javítják-e vagy cserélik stb...) -
#5456 Mikor megvettem a 931BF-em egy pixel alul fekete volt. Cserélték tökújra és evvel no problem több mint 1 éve (kop-kop-kop). -
#5455 nekem elötte 730BF volt 2évig
utána meg 931BF már 1éve
soha semmi baj nem volt velük (pixelhiba se!!!!!!! ha meg van akkor 3nap gari van arra)
:D -
Speedy86 #5454 illene mennie:D -
#5453 Galaxy 8800GT 512 MB DDR3 HDMI/HDTV DVI csatlakozós, akkor ezzel megy a DVI ugye?:D *tudom hülye kérdés de hülye vagyok hozzá* -
#5452 Semmi ilyesmi nincs. Villogni az analóg kábellel villog, de nekem DVI-vel megy, és semmi gond nincs vele. Kop-kop. :) -
#5451 jogos:D mondjuk most olvastam egy másik cikket ahol meg dicsőítik:D akkor ez lesz de az még 1 hónap:P -
Speedy86 #5450 pf.
azért elég vicces lenne ha ezeket csinálná.
Valami okos ember kifogott egy hibásat és leírta ahelyett, hogy szervízbe küldte volna:D -
#5449 Minden rendben van vele? Nincsenek fekete csíkok játék vagy filmnézés közben? Nem villog be stb? Játékra és filmnézésre haszálnám főleg -
Speedy86 #5448 nekem is ilyen volt de már eladtam.
Szerintem nem rossz választás. sose volt semmi baja. igaz 1 pixelhiba előjött rajta de min nem:D -
#5447 Miért? Tök zsír! Nekem ilyen van jó ideje. -
#5446 Arról olvastam tesztet a Prohardver en és nem magasztalták az egekig sőt... -
#5445 Samsung931BF 50eft 3év -
#5444 wide nekem nem kell én konzervatív vok:D
-
#5443 Jó de milyet?:D -
#5442 ha még 10et gyüjtessz rá 22"-est is tudsz venni :) -
#5441 Hali sziasztok!
Mostanában tervezek 19 colos monitort venni! Főleg Jáékra és filmnézésre kéne! 50 ezer körül lenne rá! Olyan kéne ami színhű, szép képpel, dinaminkus képfrissítéssel és jó felbontással szóval minden ami kell:) Főleg olyan írjon akinek az adott típusokkal van tapasztalata is!
Előre is köszi! -
pauly #5440 -
#5439 aztakúrva mekkora szakértés
:)))))))))))) -
#5438 Az hát... -
#5437 üdv a táborba
én 49900Ft-ért vettem 1éve -
#5436 Megvan a 931BF, ez tényleg kegyetlen jó. -
#5435 nekem ma jött meg, xboxon tólom, szal ha pc-n akkor nem mérvadó amit mondanék. eddíg amúgy naon tetszik a 2253bw, de még csak 1 órája megy. majd 3 nap után írok. -
#5434 nekem 2232bw lesz, mert azt tok olcsobban venni, amugy milyen a 22es bw seria? türhető? (nekem is jatekra lesz) -
#5433 nohát pont nem erre godnoltam, ez így bocsi de semmit se ér, ettől nem lesznek élethű színek. szal icc profil kéne. amúgy amit leírtál az az átlagfelhasználóknak teljesen jó. -
#5432 gammát állítsd át 0,85-re a control centerbe ati vga-nál
ha játszol 1xűen GAME
ha netezez INTERNET előre beállított beállítás
pofon 1xű
már leírtam -
#5431 2253bw-hez nem tudtok olyan beállítást, amitől színhű lesz a moncsi. 223bw-nél láttam ilyet de az enyémhez nem találok. -
#5430 Igazából teljesen mindegy mivel ez a dinamikus kontraszt, elméletileg a nagyobb lenne a jobb gyakorlatilag meg ugye marketing duma. A valós kontraszt érdekesebb lenne (1000:1 vagy kevesebb) -
Micsu #5429 hi
melyik a jobb kontrszt arány
3000:1 vagy 5000:1 mert a samsungnál a 2mes 3000es drágább mint az 5000es! -
#5428 Sziasztok! Találtam két egész jó monitort hasonló árban.
http://www.argep.hu/product_388101.html <--931BF
http://www.argep.hu/main.asp?produkt=422436 <-- 931BW
A 931BW teljesítményben sokkal jobb és árban nincs külömbség és AM panel technológiája van ellenbe a 931BF aminek TN panelja van.
-
#5427 931BF
a legobb sztem
a többi ami hasonló vagy desingért fizeszt többet vagy a wide-ért
magyarul 931bf ebben a katba a legjobb
nem érdemes 932bf és 961bf-t venni mert még rosszabb -
#5426 Köszi haver megnézegettem a moncsikat
Samsung 931C röl nemtudol valamit?
Játékra jo lenne az nekem?
Olyasmi mint a 931BF, miben külömbözik ez tölle? -
#5425 van 1 gomb
de automata is -
#5424 ja de itt nettóban kapom a dolgokat...csupán ezért.
sam monitoroknál hogy kell váltani a 2 bemeneti jel között? menüben kelll kutakodni vagy van vmi külön gomb. jó lenne ha eccerű lenne a váltás.