14419
  • [HUN]FaTaL
    17"-on is van, notebookon, de ugye azt közelről nézed.
  • pxxl
    sztem meg nincs. az már túl kicsi, azok inkább 1440x900 bírnak csak.
  • tmisi
    Szerintem még 19-esben is van.
  • pxxl
    mermarhamenőafullhádéé
  • Zoli007
    De minek erőltetni a Full HD-t a 22-es monitoron?
  • grebber
    2 új S-IPS panellal szerelt ViewSonic monitor

Kíváncsi leszek a kisebbik ára mennyi lesz nálunk! A dollárba számított ára az baráti!
  • Solten
    Merjunk nagyot almodni...
  • KranaZoli #8338
    FullHD-t Neki?! 22"-ban?!
    Ha ingyen adnák.

Samsung 2043BW, vagy 2243BW.
  • Solten
    Hi.: link
  • Balázs 17
    hi
    erről tud vki infót adni?
    monitor
    Readon 4800as szériához akarok venni egy monitort
    vagy esetleg tud mondani vki egy jó monitort min20 max22" DVI és max 40ezer HUF :)
  • MaSzKa
    thx :D

mint kiderült 1colos csak :D

Tárolókapacitás: 512 MB, 320 dal, FM Tuner, 1,0" OLED full Color display (65K szín), Audió, fotó, videó ( WMV) visszajátszás, FM felvétel, Line-in felvétel, hangfelvétel,
  • [HUN]FaTaL
    Jó játékot és jó filmezést kívánok. :D
  • MaSzKa
    nekem OLED van a Thomson MP3 playeremben :D

kb 1.5colos :D

• Solten
    Aminek szemmel lathato utanhuzasa van az egy kukaba valo fosch. Bar irodai monitornak tokeletes
  • desigo
    tetszetős talpdísz eléggé lol
    Samsungot eléggé nehéz dönteni,azt hittem eltöri :)

jönne már az OLED...
  • kifli
    naa, azért nem olyan rosz azz 30e-el olcsóbb pénzért mint a másik kettő, és 5pontal kapott kevesebbet összesítésben. Persze, nem tökéletes, de el lehet lenni vele, szerintem bőven...
  • Solten
    Kulsore nekem is tetszik, aztan a pozitivumok itt veget is ertek.
  • kifli
    Szerintem Benq is elég sokat fejlődött, tetszik ez a monitor, (miezmár, műanyag füvet adank hozzá :D) szerintem szép a monitorjuk, teljesítményben sem rosz, árban meg sima ár/értékgyőztes (persze ez csak a led világítású közt érvényes)
  • Solten
    Meg nem futottam at, akkor csak a szokasos...

"A menü vezérlése érintőgombokkal történik, ráadásul a monitorban a gyártó szép, fehér színű visszajelző fénnyel ellátott változata teljesít szolgálatot, melynek fényereje is állítható. A power led bekapcsolva szintén fehér, készenlétnél villog vagy kialszik (beállításfüggő). Ha teljes sötétséget akarunk az sem akadály, a megvilágítást akár le is tilthatjuk a menüben."

Jeee, fejlodik a Samu...
  • KranaZoli #8326
    Jahhh, napközben beleolvastam... De csak a Samsung-ot futottam át és annyit láttam, hogy kimagaslik a mezőnyből.
    :D
  • Solten
    LED-es monitorok a nagyító alatt

• duracellmumus
    Üdv!
    tv-nézésre szülőknek, nekem meg dirt2-őzni:)
    van a gépen hdmi-kimenet(4darab) csak a képminőségtől nem vagyok hasra esve...

a samsung-ár/értékben rendben van!?
  • desigo
    Mire fogod használni?
    Mennyi pénzt szánsz rá max?
    Tvzni,gépről filmet nézni esetleg játszani én LGt ,Samsungot,Sonyt ajánlanék

LG 32LH3000

Samsung LE32B550
    Sony KDL-32V5500

plusz kell egy DVI-HDMI csatlakozó ha DVI-DVI végű kábel van hozzá
    vagy DVI-HDMI végű kábel

• duracellmumus
    Üdv!
    azt hiszem jó helyen járok:)

keresek:
    Lcd tv fullHD-t, lehetőleg dvi bejárattal, 32" környékén (nem utolsó szempont hogy gusztusos képpel rendelkezzen)

előre is köszönöm!
  • lalakov
    Ma megvettem az új monitoromat, szerintem teljesen stabil a talpa, persze ugyanezt adják a 24"-es monitorhoz is, lehet ott már gondot jelent.

Viktorr: Samsung P2250 (Ipon:50880). Nem értek hozzá, de maga a monitor is gyönyörű és a képe is.

Egy kérdésem lenne csak, tudja valaki, hogyan tudok váltani a Dualview-ban a két kijelző között?
    Mert a tv felbontását csak ebben az esetben tudom állítani(Klón módban nem), ha meg nem teszem, akkor pl.1920*1080-ban csak a negyedét látom a monitor képének.
  • pxxl
    de ha egyszer be lehet állítani hogy maradjon 4:3 akkor minek a 16:9 torz képpel?
  • tmisi
    "persze ilyenkor torzul a kép"
    Hát épp ez a baj.
    Én már néztem nagybátyáméknál 82-es LG LCD-n az RTL klubot, megfájdult tőle a fejem, nem elég hogy lapos a kép, de még a tetejéből-aljából így is lecsippent a trükközéshez. Persze kit zavar, kit nem. Mondjuk nekik is DIGITV van, az meg ugya félúton van a DVD meg a Divx között, a tömörítés még az én 72 centis képcsöves TV-men is meglátszik néha...
  • pxxl
    egyáltalán nem húzza szét a tv-t, ez hülyeség. és nem csak a vga drájver számít, a tv adást is be elhet állítani hogy tartsa meg a 4:3-at vagy húzza 16:9-re, persze ilyenkor torzul a kép.
    én a 24est nézem kb 1 méterről, és semmi baja nincs, se mosódás se semmi. persze a tv az más tészta, az analóg adást nem fullhd-ra tervezték, de egyáltalán nem vészes.
  • tmisi
    Natív felbontásban nem (TV-nél ugye PAL felbontás elég gyenge, így nem csoda hogy mosottabb lesz). De közelről biztos nem jó nézni, nekem azért van csak 19-es. :D
    Persze ha 4:3-as anyagot nézel (film v. régi játék), azt könyörtelenül széthúzza, kivéve ha videókártya driverben be van állítva a 4:3 mód, így két oldalt lesz egy-egy vastag fekete csík.
  • Viktorr
    Értem,köszönöm az infót!
  • KranaZoli #8315
    Nincs; nem. Én is 17"-os CRT-ről váltottam.
    :D
  • kifli
    közelről is elég szép képe van full hd-ba :)
  • Viktorr
    Szia köszi a tippet!

Ehez nem értek,de nekem most egy 17 colos régi crt monitorom van,23 colosnál nincs az a veszély hogy a kép megnyúlik és mosottab lesz,mint a nagyobb tvknél?Tehát a monitort meszebbre kell rakjam,hogy szép legyen a kép? nemtudom érthetően fogalmaztam e :)
  • kifli
    üdiv, samsung 2333SW mondjuk ez 23"
  • Viktorr
    Sziasztok!

22 colos monitort szeretnék vásárolni 50.000 ft körüli áron.Ebben az árkategóriában melyiket érdemes megvenni?
  • gurubefree
    Ugyan azt latod a main monitoron full HD felbontasban mint az 1 monitoros felallassal. Itt nem a main monitoron levo lathato kep van nyujtva hanem a ket szelso monitoron azt latod amit 1 monitor eseten csak akkor ha odebb csoszogsz.

Szerintem nagyon elvezetes lehet jatszani 3 monitoron ( kerettel egyutt is )
  • pxxl
    mér' mekkora felhajtás volt anno a 64 bites rendszer, meg a stb. a Mac G4-es meg már évek óta ezt használta
  • Solten
    Jah, marketing kancsok, notiknal mar nem ujdonsag. Bar ha ugy vesszuk sok dolog utolag onnan szivarog a desktop-szegmensbe (nem vagom hogy mi okbol kifolyolag, de az okos marketing kancsok biztos jobban ertenek ehhez).
  • MaSzKa
    Herculesvga Monochrome
  • pxxl
    haj meg az CGA /EGA is fasza volt cask lejárt az idejük