14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#8345 17"-on is van, notebookon, de ugye azt közelről nézed. -
#8344 sztem meg nincs. az már túl kicsi, azok inkább 1440x900 bírnak csak. -
tmisi #8343 Szerintem még 19-esben is van. -
#8342 mermarhamenőafullhádéé -
#8341 De minek erőltetni a Full HD-t a 22-es monitoron? -
#8340 2 új S-IPS panellal szerelt ViewSonic monitor
Kíváncsi leszek a kisebbik ára mennyi lesz nálunk! A dollárba számított ára az baráti! -
#8339 Merjunk nagyot almodni... -
#8338 FullHD-t Neki?! 22"-ban?!
Ha ingyen adnák.
Samsung 2043BW, vagy 2243BW. -
#8337 Hi.: link -
Balázs 17 #8336 hi
erről tud vki infót adni?
monitor
Readon 4800as szériához akarok venni egy monitort
vagy esetleg tud mondani vki egy jó monitort min20 max22" DVI és max 40ezer HUF :)
-
#8335 thx :D
mint kiderült 1colos csak :D
Tárolókapacitás: 512 MB, 320 dal, FM Tuner, 1,0" OLED full Color display (65K szín), Audió, fotó, videó ( WMV) visszajátszás, FM felvétel, Line-in felvétel, hangfelvétel, -
#8334 Jó játékot és jó filmezést kívánok. :D -
#8333 nekem OLED van a Thomson MP3 playeremben :D
kb 1.5colos :D
-
#8332 Aminek szemmel lathato utanhuzasa van az egy kukaba valo fosch. Bar irodai monitornak tokeletes -
#8331 tetszetős talpdísz eléggé lol
Samsungot eléggé nehéz dönteni,azt hittem eltöri :)
jönne már az OLED... -
#8330 naa, azért nem olyan rosz azz 30e-el olcsóbb pénzért mint a másik kettő, és 5pontal kapott kevesebbet összesítésben. Persze, nem tökéletes, de el lehet lenni vele, szerintem bőven... -
#8329 Kulsore nekem is tetszik, aztan a pozitivumok itt veget is ertek. -
#8328 Szerintem Benq is elég sokat fejlődött, tetszik ez a monitor, (miezmár, műanyag füvet adank hozzá :D) szerintem szép a monitorjuk, teljesítményben sem rosz, árban meg sima ár/értékgyőztes (persze ez csak a led világítású közt érvényes) -
#8327 Meg nem futottam at, akkor csak a szokasos...
"A menü vezérlése érintőgombokkal történik, ráadásul a monitorban a gyártó szép, fehér színű visszajelző fénnyel ellátott változata teljesít szolgálatot, melynek fényereje is állítható. A power led bekapcsolva szintén fehér, készenlétnél villog vagy kialszik (beállításfüggő). Ha teljes sötétséget akarunk az sem akadály, a megvilágítást akár le is tilthatjuk a menüben."
Jeee, fejlodik a Samu... -
#8326 Jahhh, napközben beleolvastam... De csak a Samsung-ot futottam át és annyit láttam, hogy kimagaslik a mezőnyből.
:D -
#8325 LED-es monitorok a nagyító alatt
-
#8324 Üdv!
tv-nézésre szülőknek, nekem meg dirt2-őzni:)
van a gépen hdmi-kimenet(4darab) csak a képminőségtől nem vagyok hasra esve...
a samsung-ár/értékben rendben van!?
-
#8323 Mire fogod használni?
Mennyi pénzt szánsz rá max?
Tvzni,gépről filmet nézni esetleg játszani én LGt ,Samsungot,Sonyt ajánlanék
LG 32LH3000
Samsung LE32B550
Sony KDL-32V5500
plusz kell egy DVI-HDMI csatlakozó ha DVI-DVI végű kábel van hozzá
vagy DVI-HDMI végű kábel
-
#8322 Üdv!
azt hiszem jó helyen járok:)
keresek:
Lcd tv fullHD-t, lehetőleg dvi bejárattal, 32" környékén (nem utolsó szempont hogy gusztusos képpel rendelkezzen)
előre is köszönöm! -
#8321 Ma megvettem az új monitoromat, szerintem teljesen stabil a talpa, persze ugyanezt adják a 24"-es monitorhoz is, lehet ott már gondot jelent.
Viktorr: Samsung P2250 (Ipon:50880). Nem értek hozzá, de maga a monitor is gyönyörű és a képe is.
Egy kérdésem lenne csak, tudja valaki, hogyan tudok váltani a Dualview-ban a két kijelző között?
Mert a tv felbontását csak ebben az esetben tudom állítani(Klón módban nem), ha meg nem teszem, akkor pl.1920*1080-ban csak a negyedét látom a monitor képének. -
#8320 de ha egyszer be lehet állítani hogy maradjon 4:3 akkor minek a 16:9 torz képpel? -
tmisi #8319 "persze ilyenkor torzul a kép"
Hát épp ez a baj.
Én már néztem nagybátyáméknál 82-es LG LCD-n az RTL klubot, megfájdult tőle a fejem, nem elég hogy lapos a kép, de még a tetejéből-aljából így is lecsippent a trükközéshez. Persze kit zavar, kit nem. Mondjuk nekik is DIGITV van, az meg ugya félúton van a DVD meg a Divx között, a tömörítés még az én 72 centis képcsöves TV-men is meglátszik néha... -
#8318 egyáltalán nem húzza szét a tv-t, ez hülyeség. és nem csak a vga drájver számít, a tv adást is be elhet állítani hogy tartsa meg a 4:3-at vagy húzza 16:9-re, persze ilyenkor torzul a kép.
én a 24est nézem kb 1 méterről, és semmi baja nincs, se mosódás se semmi. persze a tv az más tészta, az analóg adást nem fullhd-ra tervezték, de egyáltalán nem vészes. -
tmisi #8317 Natív felbontásban nem (TV-nél ugye PAL felbontás elég gyenge, így nem csoda hogy mosottabb lesz). De közelről biztos nem jó nézni, nekem azért van csak 19-es. :D
Persze ha 4:3-as anyagot nézel (film v. régi játék), azt könyörtelenül széthúzza, kivéve ha videókártya driverben be van állítva a 4:3 mód, így két oldalt lesz egy-egy vastag fekete csík. -
#8316 Értem,köszönöm az infót! -
#8315 Nincs; nem. Én is 17"-os CRT-ről váltottam.
:D -
#8314 közelről is elég szép képe van full hd-ba :) -
#8313 Szia köszi a tippet!
Ehez nem értek,de nekem most egy 17 colos régi crt monitorom van,23 colosnál nincs az a veszély hogy a kép megnyúlik és mosottab lesz,mint a nagyobb tvknél?Tehát a monitort meszebbre kell rakjam,hogy szép legyen a kép? nemtudom érthetően fogalmaztam e :) -
#8312 üdiv, samsung 2333SW mondjuk ez 23" -
#8311 Sziasztok!
22 colos monitort szeretnék vásárolni 50.000 ft körüli áron.Ebben az árkategóriában melyiket érdemes megvenni? -
#8310 Ugyan azt latod a main monitoron full HD felbontasban mint az 1 monitoros felallassal. Itt nem a main monitoron levo lathato kep van nyujtva hanem a ket szelso monitoron azt latod amit 1 monitor eseten csak akkor ha odebb csoszogsz.
Szerintem nagyon elvezetes lehet jatszani 3 monitoron ( kerettel egyutt is ) -
#8309 mér' mekkora felhajtás volt anno a 64 bites rendszer, meg a stb. a Mac G4-es meg már évek óta ezt használta -
#8308 Jah, marketing kancsok, notiknal mar nem ujdonsag. Bar ha ugy vesszuk sok dolog utolag onnan szivarog a desktop-szegmensbe (nem vagom hogy mi okbol kifolyolag, de az okos marketing kancsok biztos jobban ertenek ehhez). -
#8307 Herculesvga Monochrome -
#8306 haj meg az CGA /EGA is fasza volt cask lejárt az idejük