PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Crysis fullhd-n max beállítással 24 fps. néha leesik 20ra.
eddig az a 2 játék fogta meg a 4870toxic határait 😊 a többi 2D profillal lazán megy 1920x1080-ban. <#vigyor5>#vigyor5>
All hail the double x!
Crysisnál egyértelmû lenne a helyzet. 😊
Pl 6600 GT-hez valószínûleg felejtõs lehet pl egy 22"-os monitor natív felbontáson, mert nem bírja a kártya és lassúbbak lesznek olyan játékok, amik esetleg kisebb felbontáson jól futnak.
Pl az én kártyámat jelenleg nagyon nem tudom még kihajtani.
Nekem 6600GT van ez mihez elég?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Viszont a dobozában már összeszerelve érkezik.
Ha van valakinek és szétszedi akkor kiderül...
ezen az oldalon ott a leírásban,hogy "VESA 100x200"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
-amugy szep nagyon alacsonyabb felbontasokon is (mar csak ezert nemvettem fullHDt mert
nembirnam kihajtani)
-jatekoknal nincs semmilyen utanhuzas
-egy icipici bevilagitas van alul és felul (amennyi az iponos kepeken) de gondolom ennyit lehet kihozni a TN panelbol
amugy meg mivel ez az elso LCD monitorom nemigazan van mihez hasonlitani 😊
LG2254TQ
37-ért van mindenütt...
én ha most vennék LCD-t ezek közül választanék:
FULLHD

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Remélem ipon majd teszteli!
Next PC upgrade: 2022
Saor Alba
Saor Alba
Next PC upgrade: 2022
76/100?? Ez az ipon szerint abszolut gold medal? <#vigyor1>#vigyor1>
Saor Alba
A jelenlegi 17"-os Neovo F-417 monitoromat szeretném lecserélni egy Samsung 2243SW monitorra. Errõl a monitorról mik a tapasztalatotok? Érdemes megvenni? A gépemben lévõ ASUS EN7300GT Silent DDR2 256 MB videokártya meg fogja tudni teljes felbontásban hajtani a monitort? Azért kérdem, mert el kell döntenem, hogy mit vegyek elõször, egy jobb videokártyát, vagy inkább elõször a monitort. Elõre is köszönöm a választ. Üdv
szebb TN paneles monitorra utalva:<#wink>#wink>
(akinek nem olyan fontos a sebesség, annak ott van pl. BenQ G2420HDB vagy HDBL).
de gari és gari között van különbség
samsungra 3nap pixel gari is jár
Ha van rá vmi lehetõség kérdezd meg a cikk írójától, hogy ilyenkor mi a rákra is gondolnak:
Ha annyira könnyû találni, akkor odaröffenthetnék, hogy mely készülékekre is gondolnak!!!
1edül az új LG-rõl írták, hogy filmre-játékra tökéletes választás. Más terméknél Én még nem olvastam Náluk, hogy mennyire jó a benne lévõ TN panel. De ezt a mondatot rendre behányják a tesztjeik végére. 😞
Talán van vmi kontakt elérhetõség a cikkekben...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
""Arról, hogy filmekhez nem ez a legjobb választás, a közepes kontraszt és betekintési szögek, valamint az átlagos színvilág tehet, ennél már könnyen találhatunk szebb TN paneles monitort is " "
Ha annyira könnyû találni, akkor odaröffenthetnék, hogy mely készülékekre is gondolnak!!!
1edül az új LG-rõl írták, hogy filmre-játékra tökéletes választás. Más terméknél Én még nem olvastam Náluk, hogy mennyire jó a benne lévõ TN panel. De ezt a mondatot rendre behányják a tesztjeik végére. 😞
Talán van vmi kontakt elérhetõség a cikkekben...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
All hail the double x!
Kösz a segítséget!<#eljen>#eljen>
Azért még megvárom,hátha ír olyan is ide akinek 2494HS-e van!
Talán Pixxel-nek ilyen van?
A legjobban az érdekel,hogy filmnézésre milyen mértékben ajánlott!
Saor Alba
A hs-en van még plusz 2x3w-os hangszóró,audio be és fejhallgató kimenet.
Ezek a plusszok vajon hasznosak?
A nagyobbik baj inkább ez:
"Arról, hogy filmekhez nem ez a legjobb választás, a közepes kontraszt és betekintési szögek, valamint az átlagos színvilág tehet, ennél már könnyen találhatunk szebb TN paneles monitort is "
Az iponon a hs értékelése:" Összességében a képernyõ értékelése: KIVÁLÓ."
Az lw értékelése:100/65
Saor Alba