PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Lehet pár fps-sel rosszabbul futna a GTA IV, igazából VGA-t még nem mertem húzni, igazából ATI Control Panels-ben se nagyon kotorásztam még.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pxxl
én kipróbáltam gta4-et fullhd-n, max beállításokkal, 800/4000-re húzva a 4870et (phenomII X4 940@3400), és 14-20 max 24 fps. közepesen marad a kb stabilal 30 fps. 1280x1024-ben kicsit több volt, 40 körül.

Crysis fullhd-n max beállítással 24 fps. néha leesik 20ra.

eddig az a 2 játék fogta meg a 4870toxic határait 😊 a többi 2D profillal lazán megy 1920x1080-ban. <#vigyor5>

All hail the double x!

fery02
GTA IV proci limites nálam. Ez érdekelne inkább legjobban, mert szerintem GTA IV fullHD felbontáson is ugyan olyan jól futna nálam, mint jelenleg (1280*1024).
Crysisnál egyértelmû lenne a helyzet. 😊

pxxl
gta4, crysis 😄

All hail the double x!

fery02
Úgy értik, hogy nagyobb felbontáshoz már kevés egy gyengébb kártya.
Pl 6600 GT-hez valószínûleg felejtõs lehet pl egy 22"-os monitor natív felbontáson, mert nem bírja a kártya és lassúbbak lesznek olyan játékok, amik esetleg kisebb felbontáson jól futnak.

Pl az én kártyámat jelenleg nagyon nem tudom még kihajtani.

Peetboy
Olvasgattam a topikot. Mi az, hogy a videókártya kihajtja-e a monitort? Miért egy gyengébb vga-val már nem is olyan gyors a monitor?
Nekem 6600GT van ez mihez elég?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Egy ilyenre szeretném felszerelni, de lehet, hogy ha a vesa tartóra rögzítem, elveszti a pivot funkciót.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

desigo
négy darab csavar fogja a talpát.Az usb hub van csak a talpban az összes többi csati a monitoron van.
Viszont a dobozában már összeszerelve érkezik.
Ha van valakinek és szétszedi akkor kiderül...

ezen az oldalon ott a leírásban,hogy "VESA 100x200"
A 2494HM Pivot funkciója a saját talpával használható csak, vagy vesa foglalaton is tudja ugyan ezt?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Solten
Jo draga 22-es joszag letere... <#rolleyes>

Saor Alba

-sajnos nemigazan allithato elore-hatra lehet majd picit felpolcolom valamivel 😊
-amugy szep nagyon alacsonyabb felbontasokon is (mar csak ezert nemvettem fullHDt mert
nembirnam kihajtani)
-jatekoknal nincs semmilyen utanhuzas
-egy icipici bevilagitas van alul és felul (amennyi az iponos kepeken) de gondolom ennyit lehet kihozni a TN panelbol

amugy meg mivel ez az elso LCD monitorom nemigazan van mihez hasonlitani 😊

desigo
oks
véleményed róla ?
sry elirtam 2 inchel 😄
LG2254TQ
desigo
47-ért ?
37-ért van mindenütt...
somdav95
õ járt rosszul 😊

pxxl
hurrá. pl a samu 2494LW 53ezer, de sebaj... <#falbav>

All hail the double x!

na vegezetul vettem egy LG W2053TQ-t 47ért szerintem tökeletes legalabbis pixelhiba mentes 😊
MaSzKa
elég korrektül meg van csinálva a Samsung oldala

én ha most vennék LCD-t ezek közül választanék:

FULLHD

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

grebber
De ezen igazodjon ki az ember van ahol 5ms-esnek irják van ahol 6nak van ahol 1600-as félbontásúnak írják pedig elvileg 1900-as.

Remélem ipon majd teszteli!

Next PC upgrade: 2022

Solten
Verzioja.

Teszt: link

Saor Alba

Solten
Ez nem lenne rossz, csak kar hogy ilyen felbontassal 22"-es. Neztem egy francia tesztet, 6ms azt irjak jatekokhoz sem lassu. A 24-es 5 ms-es verzija meg frankobb lehet.

Saor Alba

desigo
jó drágán adják ezt a sok csatlakozót xD
grebber
Na végre!!! Kapható az üdvöském LG W2220P

Találkozott esetleg magyar teszttel ezzel a monitorral?

Next PC upgrade: 2022

pxxl
mi a lóheréért raknak még mindig analóg bemenetet? minek? :/

All hail the double x!

Solten
Monitorok: egy ledes és a két tv-tuneres

76/100?? Ez az ipon szerint abszolut gold medal? <#vigyor1>

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Meg fogja tudni.

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
ezt már egyszer kérdezted, és válaszoltak is... #9182

All hail the double x!

Sziasztok!
A jelenlegi 17"-os Neovo F-417 monitoromat szeretném lecserélni egy Samsung 2243SW monitorra. Errõl a monitorról mik a tapasztalatotok? Érdemes megvenni? A gépemben lévõ ASUS EN7300GT Silent DDR2 256 MB videokártya meg fogja tudni teljes felbontásban hajtani a monitort? Azért kérdem, mert el kell döntenem, hogy mit vegyek elõször, egy jobb videokártyát, vagy inkább elõször a monitort. Elõre is köszönöm a választ. Üdv
Calver
tipp: testfreaks
2494HS
2494LW

"The trees move. Do you not see it?"

stickfa
Az idézet másik fele pedig ez volt a
szebb TN paneles monitorra utalva:<#wink>

(akinek nem olyan fontos a sebesség, annak ott van pl. BenQ G2420HDB vagy HDBL).

MaSzKa
az 1 dolog

de gari és gari között van különbség

samsungra 3nap pixel gari is jár

KranaZoli
""Arról, hogy filmekhez nem ez a legjobb választás, a közepes kontraszt és betekintési szögek, valamint az átlagos színvilág tehet, ennél már könnyen találhatunk szebb TN paneles monitort is " "

Ha van rá vmi lehetõség kérdezd meg a cikk írójától, hogy ilyenkor mi a rákra is gondolnak:

Ha annyira könnyû találni, akkor odaröffenthetnék, hogy mely készülékekre is gondolnak!!!

1edül az új LG-rõl írták, hogy filmre-játékra tökéletes választás. Más terméknél Én még nem olvastam Náluk, hogy mennyire jó a benne lévõ TN panel. De ezt a mondatot rendre behányják a tesztjeik végére. 😞

Talán van vmi kontakt elérhetõség a cikkekben...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Ha van rá vmi lehetõség kérdezd meg a cikk írójától, hogy ilyenkor mi a rákra is gondolnak:

""Arról, hogy filmekhez nem ez a legjobb választás, a közepes kontraszt és betekintési szögek, valamint az átlagos színvilág tehet, ennél már könnyen találhatunk szebb TN paneles monitort is " "

Ha annyira könnyû találni, akkor odaröffenthetnék, hogy mely készülékekre is gondolnak!!!

1edül az új LG-rõl írták, hogy filmre-játékra tökéletes választás. Más terméknél Én még nem olvastam Náluk, hogy mennyire jó a benne lévõ TN panel. De ezt a mondatot rendre behányják a tesztjeik végére. 😞

Talán van vmi kontakt elérhetõség a cikkekben...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Peetboy
A BenQ-ra is 3 év garit adnak.

pxxl
fimezésre, jáccásra is tök jó! 😊 nemrég linkeltem pár képet a beálíltásaimról, azok nekem jók így 😊

All hail the double x!

pxxl
mert az is én már csak tudom nekem is az van <#nyes><#taps>

All hail the double x!

MaSzKa
Samsung-ot vegyél 3év hivatalos garancia papírral

Peetboy
Biztos jobbak lehetnek a LED-esek mint a simák, ha jobb a kontrasztjuk és a széles vásznú filmeknél nem 2 szürke csikot látunk.

stickfa
OK Solten!
Kösz a segítséget!<#eljen>
Azért még megvárom,hátha ír olyan is ide akinek 2494HS-e van!
Talán Pixxel-nek ilyen van?
A legjobban az érdekel,hogy filmnézésre milyen mértékben ajánlott!

Solten
Sehol, vedd meg a 2494 HS-t... <#vigyor1>

Saor Alba

stickfa
Akkor pontosan hol nézzek utána és mi alapján döntsek?

Solten
Ipon meg a tesztjei... Erdemesebb inkabb szakoldalakat olvasgatni, ott kalibraljak a szineket es utana lesz a verdikt. Tesztelik az utanhuzast is.

Saor Alba

stickfa
Van!
Ez a címe:
"Full HD-s monitorok: az olcsó, a gyors és az átlagos"

Solten
A 2494LW-rol is van tesztjuk?

Saor Alba

stickfa
Na,megtaláltam!
A hs-en van még plusz 2x3w-os hangszóró,audio be és fejhallgató kimenet.
Ezek a plusszok vajon hasznosak?
A nagyobbik baj inkább ez:
"Arról, hogy filmekhez nem ez a legjobb választás, a közepes kontraszt és betekintési szögek, valamint az átlagos színvilág tehet, ennél már könnyen találhatunk szebb TN paneles monitort is "

stickfa
Értem,csak nem értettem,na mindegy...<#guluszem1>

stickfa
A hs ész lw,tényleg csak a hdmi-s csatlakozóban különbözik?
Az iponon a hs értékelése:" Összességében a képernyõ értékelése: KIVÁLÓ."
Az lw értékelése:100/65

Solten
Kulso alatt a monitor kulsejet ertem. Mi nem ertheto ezen? <#rolleyes>

Saor Alba

Solten
Amugy itt a HS "HDMI-nelkuli"- valtozata, olcsobban: link

Saor Alba

stickfa
Na,érthetõen!
A monitor színei nem tetszenek,vagy a külsõ borítás színe?(ezüst-fehér)<#circling>