14419
  • desigo
    mennyit költenél max monitorra?
  • torok6
    és ugyanúgy menne mint egy rendes dvi-be digitálisan?
  • desigo
    érdemes lenne olyan monitort nézned amin van DVI bemenet

ha nem akkor kell ez az átalakító
  • torok6
    Azon a monitoron csak D-sub van nekem meg DVI-m van
  • modelcar
  • torok6
    és képminőségbe van valami különbség D-Sub meg DVI között? Mert én ezt a monitort néztem ki LG E2040S-PN
  • desigo
    a d-subos csatin analóg jel közlekedik a DVI-oson meg digitális

D-sub:

DVI:

• torok6
    Sziasztok! Csak azt akarom kérdezni hogy mi a különbség a D-Sub meg a DVI között?
  • Apocalipto
    Ezt néztem egyébként.
  • Apocalipto
    Hello!

Valaki tudna mondani pár szösszenetet a LED motirorokról? Miben más mint az LCD? Kevesebbet fogyaszt? Szemkímélőbb? Szebb a képe? Milyen méretet célszerű választani?

Kösz a válaszokat. Lehet szülinapomra beruházok 1-re :)
  • grebber
    A ViewSonic bejelentette új VX2250wm-LED kijelzőjét

190dolcsiért LED-es monitor nem is rossz.
  • kasa85
    Köszi.Akkor kipróbálóm hátha.
  • pointer4
    Itt már végigverekedtem magam ezen.
    1,2,3
    így már megy a 100Hz+
  • mojito10
    köszi a segitséget.Amguy az asust meg az lg-t miért nem ajánlod???
  • kasa85
    Köszi.Sajnos igen az ideje tényleg lejárt,amúgy a Windows 7 ben is találtam monitor drivert hozzá,a felbontás feloldódott,de a hertz maradt 60 setöbb se kevesebb sajnos.Amúgy az mért van,hogy a Hertz et emelem és a kép,betűk homályosabbak lesznek mert szerintem szebb nek kéne lennie mikor feltolom a Hertz et nem éppen fordítva,igaz a vibrálás megszűnik mint 60hertzen van,de lényegesebben homályosabbak lesznek a játékok+ kissebb betűk ikonok stb,stb.
  • pxxl
    jajjj szval akkor tereljünk helyes irányba :D

asus felejtős. lg ledes felejtős. köze nincs a led technológiához.

szval ha 24"-es kell, akkor pl Samsung 2494HS kiváló választás :)
  • Inquisitor
    Összes régebbi grafikus monitorral ez van. A driverek már nem mennek fel Vista/W7 alatt, de felismerni igaziból normál VGA-val sem akarja. Nekem nem akart 85Hz fölé menni, egy frissítés után 100Hz a maximum, pedig a monitor tud 120, 160 és 200Hz-et is. Lejárt a CRT-k ideje :(
    Utolsó lehetőség még talán DVI-os CRT, de abból összesen volt 2 féle, és ritkább mint fehér holló ...
  • Inquisitor
    Összes mai wide monitoron van menü lehetőség, ami ált. egy gombbal előcsalható, hogy egy az egyben vagy kinyújtva tegye ki a képet. Csak ezt kell átkapcsolni.
  • mojito10
    Sziasztok.Most gondolkozok beruházni egy monitorra csak nem tudom hogy milyen legyen.Gondolkozok egy 24"os asusn (sima) és egy lg 24 coloson csak ez viszont leddes. Viszont nem tudom hogy megéri az hogy 20eft vel többet költsek rá????Vkinek vmi tapasztalata a leddel kapcsolatban.megéri többet rádobni vagy nem???
  • pxxl
    nem, ez van :)
  • mate3553
    Sziasztok!

2 hete megvettem a Samsung 2333SW-met. Tökéletes :) Mindenkinek csak ajánlani tudom :) Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mivel előző monitorom 15-17-es volt, így mikor indul a gép és bios sokkal kissebb képet ad, mint a monitor felbontása. Windowsban már nincs vele gond. Tudtok rá valami megoldást? :)
  • kasa85
    Sziasztok.Van egy monitorom ami CRT, Sony Trinitron G520 as típus.A gondom vele a következő linkelem amit írtam a nagy crt topic ba csak eléggé kihalt,és válasz nem kaptam még rá.
    Link.
    Sziasztok.A segítségetekre lenne szükségem.Most vettem egy Kolink RGBKábel HD15M/5BNC 1,8m .A gond vele a következő.Windows = x-64 Proffesional om van és nem találja a monitor Drivert Általános nem PnP képernyő ezt írja,és max 1600x1200 ig enged mindent max 60hertz en ami elég bántó.A kép nagyon gyönyörű,de már mindent próbáltam de az istenért sem tudom felrakni a monitort pedig a sima D-Sub kábellal felismeri most a monitor a (RGB-kábellal) imput 2 van a D-Sub imput 1 en jelenleg csak SRGB van rákötve imput 2 őn.Léci segítsetek nagyon fontos lenne.Előre is köszönöm :R.
    Próbáltam kényszeríteni a monitor tulajdonságokban ati driver ben is van egy ilyen funkció léci,ha valaki ütközött ilyen problémába segítsen.Olvastam,hogy állítólag RGB kábel miatt nem látja a Hertz eket mert nem viszi át a tulajdonságokat a monitor helyes frekvrenciájáról valami ilyesmit olvastam.Ezen az oldalt azt mondják van megoldás,de sajna nem tudok megfelelően Angolul és emiatt nem is tudom alkalmazni,valami buherálást kell végre hajtani azt állítólag menni fog RGB kábellal is nem véletlen raktak rá bemenetet a moncsira,kép minőségben vetekedne egy IPS el is igaz élességre picit hátréb van mint egy LCD ,de szinhűség+ fekete+látószög ben király RGB kábellal meg az élesség is az LCD ék közelében van,csak sajnos max 60 hertz en akármelyik felbontáson.1600x1200 (100Hertz en tolnám)sajna itt is 60Hertz a max,és a felbontásom nak is itt a vége mikor 2000 fölé is lehetett menni vele max 85 Hertz el.link:
    http://www.epanorama.net/documents/vga2rgb/interfacing.html#vga_5bnc
  • Solt
    Nyaljátok meg a hangomat... :D
  • pointer4
    Vagy egy normális buszt, már a 7E-n is van 230V a falban :P :P :P
    Vagy csak egyszerűen húzd ki :P
  • pxxl
    vigyé egy agregátort :D
  • Solt
    Ilyenem van, de a monitor a buszba kéne, és semmi kedvem álló motornál invertert üzemeltetni... ;)
  • pointer4
    Konkrétan nincs a piacon olyan, ami ezt ne tudná :P
    nesze:P
  • Solt
    Ó Uram, köszönöm... ( bár igazából valami magyar oldal köllene, mert, ha a kezemben lenne a cucc már sz is késő lenne... :D )
  • pxxl
    van 19es is :) link
  • pxxl
    22-es kici occo kinaji?
  • Solt
    Na Urak, feladom a leckét! :) 19 colos, 16:9, vagy 16:10-s monitort keresnék ami 12 voltról üzemeltethető...
  • somdav95
    drága. samu-t vegyél
  • Lacee86
    Felejtsd el. Meg az üzletet is sztem.
  • hungary27
    ez miylen szerintetek?
  • pxxl
    semmit nem vennél észre belőle.
  • grebber
    Muszáj neki ,mert haverom mondja hogy full HD felbontásban mennyire szépek a HD filmek és kipróbálnám én is.
    Többnyire amúgy játékra fogom használni ezér minél kisebb ms-felé hajlok vagyis LG felé.Iponon is jókat írtak róla.
    De nem tudom én észrevennék-e valami különbséget a 2ms és az 5ms között.Mostani az 2ms-es nincs vele gond.
  • pxxl
    na lassan révbe ér a vásárlás? :) am samu
  • grebber
    A SAMSUNG P2370 és a SAMSUNG P2370H között mi az érdemleges különbség??
    P2370-nél olvastam játékoknál nem az igazi.

SAMSUNG 2494HS
    LG W2363V-WF

Az alsó kettő közül lesz valamelyik szerintem.

• Lacee86
    Biztos gyerekkori traumát okozott neki a Hófehérke.
  • pxxl
    mibajod a Disney-vel?