Resident Evil ZONE!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez nagyon szar, keresek egy kötelet.... 😊
dél óta pörög a GC-ben a cucc, és nem jutottam semmire. Angol leírással sem 😞 mert nem értem vagy szûkszavú...csaj lezuhan, game over
dél óta pörög a GC-ben a cucc, és nem jutottam semmire. Angol leírással sem 😞 mert nem értem vagy szûkszavú...csaj lezuhan, game over
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Pls help, olvastam 1-2 leírást, de nem vagyok jó angolos, továbbá az istennek sem jöttem rá, hogy a csaj a szakadékba lóg, a 3 majmot megöltem, és hogyan tovább...az idõ letelik, én meg died 😞((
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Hova is írjak, hiszen errõl a gaméról nincs topic 😊
Gamecube, Resident Evil Zero.
Elakadtam annál a résznél, hogy a házban felemelkedik a festmény a feljárón, lemegyek egy lépcsõn, és ilyen kínzószobák vannak. Ott a csaj beszakad egy lyukba, és pár percem van hogy megmentsem. Eljutok oda, és ki is nyírom a 3 támadó majmot. Utána a szakadéknál nem tudok a társnõmön segíteni, mert csak irkál valami szöveget ha rányomok. Ténfergek és Game Over.
Segítsetek már 😄 primkó vagyok mit kell csinálni....
Gamecube, Resident Evil Zero.
Elakadtam annál a résznél, hogy a házban felemelkedik a festmény a feljárón, lemegyek egy lépcsõn, és ilyen kínzószobák vannak. Ott a csaj beszakad egy lyukba, és pár percem van hogy megmentsem. Eljutok oda, és ki is nyírom a 3 támadó majmot. Utána a szakadéknál nem tudok a társnõmön segíteni, mert csak irkál valami szöveget ha rányomok. Ténfergek és Game Over.
Segítsetek már 😄 primkó vagyok mit kell csinálni....
Helló Cheapboy!Az van ha szereted és van információd vagy jó internet címed a Resident Evil-rõl akkor ide írhatod õket!

mi van?😄DD
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu