Jópofa játekok & CO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi 22

hjhj
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ron Ragm
télleg, nem tudjátok hol lehet letölteni a legújabb hídépitõs progit?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dzsini
a fenti felirat alapján 'Jópofa játékok és minden egyéb ökörség'

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

a.carkey
Ez az egyik haverom kedvence. Ezt keresi mindenhol ...

A medve nem játék.

a.carkey
? Mi ez?

A medve nem játék.

Bunyós Pityu
Putt-Putt On The Moon 😊

hi púh

Dzsini

a.carkey
A "Soldat" és az összes hídépítõs progi ...

A medve nem játék.

hen-tes
Little fighter 2
nagyon tutti gém !!!!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a.carkey
Ez az eddigi legjobb stip póker, blackjack és stb .. játék!

A medve nem játék.

a.carkey
Nem sértõdtem meg ...

A medve nem játék.

Vedd már le mellel, csak csöcsre vettelek 😊 Nem kell megsértõdni 😊

a.carkey
Elõször nézd meg, aztán dumálj. Én sem bírom nagyon egyik fajta zenét sem, de maga a game jópofa. Felesleges olyan dologról vélemény alkotni, amit nem láttál. Neked talán még a LULA c. másik ökörség sem jönne be ... (Mellesleg vmi miatt nem jön be a honlapod, a radioaktiv.hu, de jó az az arc + a sugárzásmérõ)

A medve nem játék.

de király... (úristen milyen arcok vannak)

a.carkey
Most néztem meg az American Idol c. progit, és ezt szerintem TI is tegyétek meg. Eszméletlen hülyeség. Videoclippet kell forgatni, elõtte azonban egy táblás játékként cuccost, új világítást, gatyát, színpadi díszletet, egyebet tudsz szerezni. Van egy jó pár szám, Aquatól a Enrique Iglesiason át a Jackson Five-ig, amit át is költhesz ha van mikrofonod és jó kis sztárt csinálhatsz.
Szóval írjatok, ha tudtok jópofa compgamekat ill egyéb ökörségeket ...

A medve nem játék.