1287
Újra támadnak az idegenek!
  • gothic1
    Pontosabban ezekkel a tulajdonságokkal nem lesznek, hanem már el vannak látva. A program fejlesztése most már a "simítási" és tesztelgetési fázisban van. A hónap elején pl. azon dolgoztak, hogy hogyan kell-e és ha kell akkor milyen formában jelenítsék meg a lövések nyomvonalát. (Végülis úgy találták -nagyon helyesen-, hogy szükség van rá)
    Erről itt olvashattok.
  • gothic1
    Nem olyan rossz az! Nekem tetszik.

Most olvastam a fejlesztőkkel (pontosabban a PR emberükkel)készített riportban - itt
    olvashatod el (angolul)
    -, hogy a szerepjáték-hangulat megteremtéséhez a katonák a következő tulajdonságokkal lesznek ellátva:

Strength, Agility, Dexterity, Willpower, Intelligence, and Perception.

pl. ha a willpower értéke magasabb, akkor az idegenek kevésbé tudják "buzerálni" a katona agyát (lásd. alien PSI), ha a strength magasabb több cuccot lehet rápakolni , stb.

• Csacsi
    A hardwireden a mai hírek között van egy pár kép, egy épületről több szemszögből. Nekem tetszik, bár azért egy kicsit jobban is kidolgozhatták volna..
  • gothic1
    No akkor kanyarodjon vissza az eredeti témához.

Ime egy újabb kép, amelyből azért már jobban látni, hogy ez egy igazi körökre osztott stratégia lesz -tényleg olyan mint a régi játék, csak "kicsivel" jobban néz ki- :

• TheZsenyka
    Nem is tudom, ki táplálja a "lángot" :)
  • gumininja
    hja, egy gyenge flemkezdemeny ertelem nelkul..
  • Frank99
    Amúgy meg kezd flame szaga lenni a topicnak...
  • Frank99
    nálam is ott a :-)
  • gothic1
    "Tudod mit? Hozz létre egy ilyen topikot:

"Ne csináljunk fölöslegesen topikot". Te lehetsz így a témaindító!" Ezt amúgy viccnek szántam, vagy te komolyan veszed? :)
  • gothic1
    Tudod mit? Hozz létre egy ilyen topikot:

"Ne csináljunk fölöslegesen topikot". Te lehetsz így a témaindító!

Egyébként a Gothic 2 (angol) még ki se jött, Magyarországon nem is lehet kapni, még a németet se és a Gothic2 topik most az 5. legnépszerűbb topik a supergamezen, annak ellenére, hogy egy-két emberkétől eltekintve még alig játszik vele valaki.
  • Frank99
    Mé' is vagyok negatív?
    Mert minden hülye hírnek nem csinálok topicot mint TI?
    Lehet.

:-)
  • TheZsenyka
    Túléltük! :)
  • gothic1
    Kösz a támogatást!

Pont ezért hoztam létre a fórumot, amiért mondtad, hogy más is tudjon róla, hogy készül a game. Egyébként pedig mostanság kéne kijönnie, szóval aktuális.
    Egyébként pedig szerintem az a fölösleges, hogy megjegyzést tesz valaki, hogy fölösleges egy fórum. :)
    Tárhelyet veszek el valakitől? Valakit megsértettem vele? pl. egy ilyen "negative man", mint Frank99, hangot tudott adni a véleményének. Már megérte! :)
  • TheZsenyka
    Nem értem miért kell belerondítani a fórumba. Hagyd magára ezt a topicot ha nem tetszik.
  • gumininja
    2-3 honapja bejelentettek mar, azota semmi hir.. Majd ha a gonetogold vagy az isonews latom a cimet, akkor marha boldog leszek. Addig nem bizok semmiben sem..
  • Frank99
    a remény HAL?

én meg aszittem, hogy az egy fogalom...

:-)))
  • TheZsenyka
    "a remény hal meg utóljára"
  • Frank99
    Oké zsenyka.
    És mit érsz el vele ha tudod hogy készül?
    lehet sosem készül el!
    Lsd. Duke Nukem Forever!
    Mennyi kép volt már róla. és sehol.
    nem flamelni akarok, de ha valaki lát valamit a Neten és mingyá csinál neki itt egy topicot, sosem talákjuk meg, ami igazán kell...
    bocs.
    ez privát vélemény
  • TheZsenyka
    Nem kötelező sem beleolvasni. Egyébként már volt haszna a topic-nak:

1., megtudtam hogy készül a cucc
    2., találtam általa képeket és infókat a gammáról
    3., megtudtam hogy TBS lesz...
  • Frank99
    megint egy fölösleges topic, mint a Kreed vs. Doom3
    Minek beszéltek róla, majd ha meg megjelenik, valaki okos megen' csinál neki egy topicot, mert ez régen a süllyesztőben lesz...
  • gothic1
    Ja....

'official homepage'

Egyébként ehhez a gamehoz ez a fej illik:

• gothic1
    Körökre osztott stratégia lesz! :)
    A 'official honpage' szerint.
  • TheZsenyka
    IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!

VÉGRE!!!

Minden idők legjobb körökre osztott stratégiája visszatér... még azt sem bánom ha ríltájm, csak legyen már itt...
  • TheZsenyka
    IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!

VÉGRE!!!

Minden idők legjobb körökre osztott stratégiája visszatér... még azt sem bánom ha ríltájm, csak legyen már itt...
  • gothic1
    2002 végére írják, hogy kijön. Most ugye december van...
  • gothic1
    Az a jólismert földgömbös képernyő egykoron így nézett ki:

Most pedig ilyen lesz:

• gothic1
  • gothic1
    Na akkor lássuk:

• gothic1
    Fejlesztik az UFO: Aftermath játékot, amely régi nagy játékélményem az UFO és az UFO: Terror from the Deep, alapjaira fog épülni (Microprose). Hmmm. Vissza lehet hozni azt a hangulatot? Hát remélem igen.

Itt a játék honlapja:
    UFO:Aftermath

Remélem, ha kijön a játék lesz miről majd beszélnünk ebben a Topikban, mindjárt beszúrok pár screenshotot, hogy lássuk milyen lesz.