hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 5V: 4.999-5.043V között van, ez tehát szinte semmit nem változik. A 12V meg nem érdekes, nem arról eszik az alalap/procim. (amugy az 12.4V körül van)
A max fordulat a tápnak kb 1950RPM volt, de akkor már a rencer is forrósodott rendesen, 54/40 volt a max hõ.
Hangja még ekkor sem volt a tápnak, szal nagyon korrekt😊
4.999-5.043V, és 12.43-12.58V között ingadozik a feszej, terheléstõl függõen.
A ventije 1400ról indult, és most igy full terhelésen úgy néz ki 1900 körül stabilizálódott, tehát valahol ott ahol az enermax szokott futni.
Proc/chipset fullon: 52/38fok. De meg kell jegyezzem, még nagyobb meleg van, mint tegnap volt. A szobában van vagy 32 fok.
Majd este kipróbálom, hogy az 1 ventis chieftectõl rosszabb lesz e a hûtés... Bár nemhiszem.
Ja, kicsit off, meg személyes, de szólj, ha megkaptad a csomagot, mert érdekelne, hogy hogyan válik be, O.K.?
Viszont nem értem, miért furcsállod gerry a hõmérsékletet.
Jelen pillanatban a gép kb 4 órája megy, normal terhelésen, és a szobában 30fok van kereken.
A hûtés FalconRock II 2450RPM a procin, 1 COOLINK 120mm 1100RPM fan, ami alulról felfelé nyomatja a levegõt a házban, sajnos még eredeti passziv hûtés a northbridgen, és a 2 ventis enermax táp - 2000RPM körül...
CPU 47°C, Chipset: 37°C
Délután fél órát DC-ztem, ott felment 51°C-ig a CPU közben.
Szóval nem értem mi a furcsa neked, ezekben az értékekben?
Nekem az enermax meg a falconrock bordája között van 4-5mm.
De semmi tiédhez hasonló túlmelegedésem nincsen, szóval nálad más lesz a gond.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nezd meg es probald feltenni a hozzavalo legfrisebb BIOSt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert ott nem stimmel valami.

Fasznak találták ki.
Ráadásul amit itthon kapni, abba tuti nem ezüst van, max aluminiumpor....
SUX
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De nem egykét, hanem minden ezüstpaszta vezeti, mivel az ezüst vezetõ!
Viszont ilyen mennyiségben, és minõségben egyetlen fokot sem jelent szerintem, hogy melyikkel van felkenve.
Megjegyzem, nekem a FalconRock II a gyári dzsuvával van rajta, és szuperül hût.
Zart hazban
Idle: 39-41 fok
Max: 51 fok
Panel hazban lakok. A problema az volt hogy a hutorol hianyzott a paszta igy kicsereltek olyanra amin van.
Koszonom a tippeket
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
46 fokos játszik 57-60 fokos a proci, neki spire Falcon Rock II-se van 2500Ft és nagyon halk.
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Szilikonzsirt ala es ujra feltenni.
Ha rateszed a kezed akkor megfogod erzeni, hogy rajta van e rendesen, nezd most meg ha nem meleg a borda ferden lett rateve, ha tul meleg akkor meg valoban 60 fok foiott van es a venti a ludas.
Vagy nincs felteve a huto rendesen , vagy regi fajta zart hazad van aminel a tap a proci fole log es beszorul a meleg.
Masra nem tudok gondolni.
Nekem a 2500+om még 3000+on sem érte el az 53 fokot fullon... (FalconRockII)
Mert nekem is ilyen lapom van egy 2125re huzott 1700+al es egy Falconrock 2 vel , de en meg 60 fokot eletben nem lattam ettol a laptol. MAX 54 fok.
A boltos azt mondta hogy a huto (Igloo 2450Pro)eleg leszra. Ezek szerint nem, vagy csak szarul tettek fel? Az alaplap ABIT NF7-S rev 2.0 biosz frissites volt. A system 38 fokos.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"