hűtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

csõ!
Kellemesen csalódtam a ZALMAN CNPS9500 ben!
Giga módon hût még alap fordulaton is. 38-40 fok között tartja mindennapos ténykedés közben :írás,dvd nézés,letöltés,zene hallgatás sõt kódolásnál sem megy 42 fölé.
Játéknál F.E.A.R 60perc után 52 volt max fordulaton(2400)alapon(1400) 58-60
A régi eredményeim :eredeti intel hûtö alapból ugy indult hogy 48 fok, 1-2 órás ténykedés után már az 56 ot is elérte 2800 as fordulaton, a játékoknál siralmas volt a hejzet 65-68 volt az átlag de volt 75 fokon is és mindezt 4800-as fordulaton! A repülõgép hajtómû jelenthetne neki!
Ja és amit hüt az 1 INTEL PENTIUM 3.0Ghz L2 2MB
Szerintem megérte az árát 15000Huf
Van! Most néztem 1-2öt.
Mayday
Sziasztok,

Ket alaplap+proci osszetetel mellett gondolkodok.

Az egyik:
Gigabyte GA-K8NE + Sempron 3300+ (s754)

A masik:
Gigabyte GA-K8NF-9 + Athlon 64 3200+ (s939)

Milyen hutot ajanlanatok hozza? (Persze minel halkabb, es ha lehet, "csukott" hazoldalnal se melegedjen tul a proci!)

Koszonom elore is a segitseget!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Van belöle LGA775-ös??
a freezerek a különleges venti elhelyezés miatt nagyon halkak.
Ja és olcsók.
Freezer

holnap már tesztelhetem ha minden igaz!
Az tény hogy vannak hatékonyabb hütõk és olcsóbbak de azt olvastam 1-2 hejen hogy giga halk és ez nekem sokat számit.
DanyyX
Hát, a 9500-ös elég ütõs lehet... <#vigyor0>
Majd írd le a tapasztalatokat vele, ha megjön.

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

Narancs
Én inkább a AC Freezer7 -et vagy Freezer7 Pro -t ajánlanám. Modernebb fölépítés, jobb hatékonyság és jobb ár/érték aránnyal bír mint az említett Zalmanok.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Köszi a segítséget ma rendeltem meg a 9500-ös példányt ha ez nem hût akkor semmi
DanyyX
Zalman CNPS7700-AlCu vagy CNPS7700-Cu.

csö!Segítsetek lécci. 775lga intel P 3Ghz(630) eredeti hütõvel 55-72 fokos a proci.Játéknál zavar a nagy hang meg a 72 fokot is soknak tartom. Mit rakjak rá??? Rengeteg hûtõt néztem már de nemtom eldönteni hogy mi lenne a legjobb.Nagy vonalakban:egy 3500Ft-os alubordás 12cm es ventivel(iglo) vagy 1 heatpipes 8cm es ventivel fele annyi fordulattal 3x os pénzér?????
elöre is köszi!
Már kicseréltem, nem a legjobb mert még elõtét ellenálást kell elé tennem. De holnap már költözök vissza Miskolcra. <#szomoru1> Majd jövõ hét végén teszek fel róla képet.

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

DanyyX
Próbáld ki, nem tart semeddig kicserélni 4 ledet...

Falconer
Ilyen problémákat *meg 😄DD

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Gabesz amd64
nemtom ki ettet zöldségekkel,de én sem hallottam még másfeles hûtésrõl!

és az a Zalman jónak kell lennie a VGA-dra:kattttt

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ezt én is szeretném tudni 😊

nekem az üzletben (ahol eredetileg a Zalmant vettem) azt mondták h másfeles cooler kell hozzá! eddig én sem hallottam róla de ezek szerint van...

Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.

De úgy gondoltam h a venti szine is világos kék, meg a lapátok is, ebben van kék led és ha ezeket kicserélem zöldre akkor keveredik a zöld és a kék vagy pl a kék nyomja el a zöldet vagy a zöld a kéket?

lehet én vagyok elmaradott,de mi az a másfeles hûtés?

Falconer
Mivan? :o Nyílván akkor zölden fog világitani, nem kéken 😄DDDD<#zavart2><#banplz>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

hello mindenki!

napokban vettem 1 Zalman VF-700AlCu VGA-hûtõt! lekaptam a Palit GeForce 6600-asomról az eredeti hûtõt és azt kellett látnom h másfeles chipes a VGA :S
Természetesen a Zalman hûtõ nem volt jó rá (hál'istennek visszavették a boltban)
kérdésem a köv: tud valaki egy másfeles coolert ami nagyon jó?????? kb 1, max 1,5 évig lenne használva!

azér kell mer a gépet csak kéthetente szoktam kikapcsolni és ha közben játszok akkor elég rusnya képet ad és a hõmérséklete is magas az átlaghoz képest!!!!

ÍRJATOK!!!!!!!!!!!!!! THX!!!!!!!!!!!!

Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.

Hy.

Csinált már valaki olyat hogy eredetileg kék ledes ventibe zöld ledet tett? Mi lett az eredmény? Képet ha lehet.

xj700t
Kicsit szellõztettem 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Hali.

Most kezdtünk el foglalkozni HÛTÕVENTILLÁTOR RÁCSOK és PLEXIS OLDALLAPOK készítésével. Fénykép alapján akármilyen oldallapot vagy hûtõrácsot ki tudunk vágni(lézer). A plexit is mi biztosíjuk. Akármilyen fényképrõl vagy képrõl tudunk készíteni ilyeneket. A fémek anyaga: házilag polírozott, sima,gyári egyoldalú polírozott, gyári két oldalú polírozott, krómozott. GRAVÍROZÁST is vállalunk.
Két kép hûtõrácsról:
Elefánt
Elefánt1

Nekem pl ez lesz az oldallapomon:
[url=Tigris]Tigris

Oldallapoknál ne foglalkozzatok semmivel csak h a figura teccen nektek.

Elérhetõség:[email protected]

xj700t
Nekem egy TT shark házam van, és valóban kicsit gyakrabban kell takarítani a kicsikét a nagy kivágások miatt. Aki nyitott házat vesz ajánlott gyakrabban takarítani!

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Hi,
Egy jó tanács annak aki le szeretné cserélni a házat, vagy új, jobb hûtõt akar venni hogy ne melegedjen a processzora:
Én mindössze annyit tettem, hogy porszívóval a ventillátorokat(táp,proci,hátsó venti)kiporszívóztam. 😊
Láss csodát, azóta a cpu hõmérséklet: 35-40, ha játszom és terhelések alatt van a proci akkor sem megy fel max. 55-58fölé. Úgyhogy ajánlom mindenkinek mielõtt ráköltenétek sok ezer Ft-ot hûtõ, ventillûtor, ház cserére, hogy ragadjátok meg a porszívót és takarítsátok ki a gépeteket.
Ha utána is melegedik szerintem csak akkor menjetek boltba😊
Higgyétek el megéri!
u.i😛rocesszorom😛4 3Ghz. Korábban volt hogy 80fokot is írt CPU hõmérsékletre.
psg5
hû most nyugodtam csak meg! Kösz!

F.K.T.

Hõpaszta tökéletes

ha nem lenne forró akkor az lenne a baj.A hõleadás hõvel jár😊)

vékonyan tökéletes

psg5
"Thermal Grease" ez a neve amit rákentem a használati szerint

F.K.T.

psg5
szóval elég forró, de már régóta megy a gép egyfolytában (fiam játszik rajta 3 órája valami Act of War nevû játékkal) és egyenlõre semmi hiba nem volt csak aggaszt hogy nagyon forró borda, igaz a proci borda+venti is elég forró.
vagy hát ez természetes hiszen elvezeti a hõt valahogy?

F.K.T.

psg5
igen hûtõpaszta. ami a borda dobozában volt.
vékonyan elkenve az nem kellett volna??
ez a ventim volt és zörögött és most leváltottam ajánlásra bordára

F.K.T.

psg5
ja hûtõpaszta ami a borda dobozában volt.

F.K.T.

RAGASZTÓT??? Ügye csak vicceltél és hûtõpasztát akartál mondani.
Nekem mérhetõ a hõmérséklete, 40C. Ez kézrátétellel mérve nem forró, csak enyhén meleg. A Hûtõpasztával pedig takarékosan bánj, mert az a lényeg, hogy sok legyen, hanem az, hogy vékonyan, egyenletesen legyen odakenve.

Nem tudom, jól értetem-e: A gyári chipset hûtõd ventillátoros volt, most pedig csak borda van rajta?

Milyen ragasztót??<#duma>

psg5
Hello!
Mennyire melegedhet a chipset hûtõborda (kézrátétellel) komoly játékok alatt egészen forró. ZM-NB47J
Délután cseréltem le a ventit erre a bordára. Ragasztót is kentem alá rendesen meg szépen megfogattam a csavarokkal is.
Szóval mennyire melegedhet, forrósodhat?

F.K.T.

andrewjr22
egyáltalán nem magas..... az enyém alapjáraton 44C-fokos- játéknál 55-57...
(P4 3GHz)

A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...

czky
nem

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

jakewyler
Sziasztok!
Szerintetek magas az h a cpu-m 41fokos?

psg5
kösz! akkor így keresem.

F.K.T.

DanyyX
Zalman ZM-NB47J nevü cuccos megy rá asszem. Normálisabb boltokban szokott lenni...

psg5
Miért nem tudja semelyik (általam felkeresett) számítástechnikai üzlet a Zenith 7NJS alaplapomon levõ északihíd ventit kicserélni vagy hûtõbordára váltani?
Mindegyik azt mondja,hogy majd ha lesz egyszer akkor szólnak. Azóta is várok. Ilyen nehéz erre szerezni??

F.K.T.

DanyyX
ebm PAPST ventik
Ha ad az ember a minõségre...

Gabesz amd64
bövebb link?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

DanyyX
vegyél PAPST ventit.... <#nyes>

Mi a végfokokban azt használunk, és eddig nem volt gond vele.

Gabesz amd64
asszem a Makkos cégnél nézek valamilyet 😄
vagy máshol

Gabesz amd64
akkor mondj egy jót