hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellemesen csalódtam a ZALMAN CNPS9500 ben!
Giga módon hût még alap fordulaton is. 38-40 fok között tartja mindennapos ténykedés közben :írás,dvd nézés,letöltés,zene hallgatás sõt kódolásnál sem megy 42 fölé.
Játéknál F.E.A.R 60perc után 52 volt max fordulaton(2400)alapon(1400) 58-60
A régi eredményeim :eredeti intel hûtö alapból ugy indult hogy 48 fok, 1-2 órás ténykedés után már az 56 ot is elérte 2800 as fordulaton, a játékoknál siralmas volt a hejzet 65-68 volt az átlag de volt 75 fokon is és mindezt 4800-as fordulaton! A repülõgép hajtómû jelenthetne neki!
Ja és amit hüt az 1 INTEL PENTIUM 3.0Ghz L2 2MB
Szerintem megérte az árát 15000Huf
Ket alaplap+proci osszetetel mellett gondolkodok.
Az egyik:
Gigabyte GA-K8NE + Sempron 3300+ (s754)
A masik:
Gigabyte GA-K8NF-9 + Athlon 64 3200+ (s939)
Milyen hutot ajanlanatok hozza? (Persze minel halkabb, es ha lehet, "csukott" hazoldalnal se melegedjen tul a proci!)
Koszonom elore is a segitseget!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Majd írd le a tapasztalatokat vele, ha megjön.
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
elöre is köszi!
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
és az a Zalman jónak kell lennie a VGA-dra:kattttt
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
nekem az üzletben (ahol eredetileg a Zalmant vettem) azt mondták h másfeles cooler kell hozzá! eddig én sem hallottam róla de ezek szerint van...
Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
napokban vettem 1 Zalman VF-700AlCu VGA-hûtõt! lekaptam a Palit GeForce 6600-asomról az eredeti hûtõt és azt kellett látnom h másfeles chipes a VGA :S
Természetesen a Zalman hûtõ nem volt jó rá (hál'istennek visszavették a boltban)
kérdésem a köv: tud valaki egy másfeles coolert ami nagyon jó?????? kb 1, max 1,5 évig lenne használva!
azér kell mer a gépet csak kéthetente szoktam kikapcsolni és ha közben játszok akkor elég rusnya képet ad és a hõmérséklete is magas az átlaghoz képest!!!!
ÍRJATOK!!!!!!!!!!!!!! THX!!!!!!!!!!!!
Én nem embertől vagyok. Egy embernek nem lehet ekkora húgyhólyagja.
Csinált már valaki olyat hogy eredetileg kék ledes ventibe zöld ledet tett? Mi lett az eredmény? Képet ha lehet.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Most kezdtünk el foglalkozni HÛTÕVENTILLÁTOR RÁCSOK és PLEXIS OLDALLAPOK készítésével. Fénykép alapján akármilyen oldallapot vagy hûtõrácsot ki tudunk vágni(lézer). A plexit is mi biztosíjuk. Akármilyen fényképrõl vagy képrõl tudunk készíteni ilyeneket. A fémek anyaga: házilag polírozott, sima,gyári egyoldalú polírozott, gyári két oldalú polírozott, krómozott. GRAVÍROZÁST is vállalunk.
Két kép hûtõrácsról:
Elefánt
Elefánt1
Nekem pl ez lesz az oldallapomon:
[url=Tigris]Tigris
Oldallapoknál ne foglalkozzatok semmivel csak h a figura teccen nektek.
Elérhetõség:[email protected]
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Egy jó tanács annak aki le szeretné cserélni a házat, vagy új, jobb hûtõt akar venni hogy ne melegedjen a processzora:
Én mindössze annyit tettem, hogy porszívóval a ventillátorokat(táp,proci,hátsó venti)kiporszívóztam. 😊
Láss csodát, azóta a cpu hõmérséklet: 35-40, ha játszom és terhelések alatt van a proci akkor sem megy fel max. 55-58fölé. Úgyhogy ajánlom mindenkinek mielõtt ráköltenétek sok ezer Ft-ot hûtõ, ventillûtor, ház cserére, hogy ragadjátok meg a porszívót és takarítsátok ki a gépeteket.
Ha utána is melegedik szerintem csak akkor menjetek boltba😊
Higgyétek el megéri!
u.i😛rocesszorom😛4 3Ghz. Korábban volt hogy 80fokot is írt CPU hõmérsékletre.
vagy hát ez természetes hiszen elvezeti a hõt valahogy?
F.K.T.
vékonyan elkenve az nem kellett volna??
ez a ventim volt és zörögött és most leváltottam ajánlásra bordára
F.K.T.
Nekem mérhetõ a hõmérséklete, 40C. Ez kézrátétellel mérve nem forró, csak enyhén meleg. A Hûtõpasztával pedig takarékosan bánj, mert az a lényeg, hogy sok legyen, hanem az, hogy vékonyan, egyenletesen legyen odakenve.
Nem tudom, jól értetem-e: A gyári chipset hûtõd ventillátoros volt, most pedig csak borda van rajta?
Mennyire melegedhet a chipset hûtõborda (kézrátétellel) komoly játékok alatt egészen forró. ZM-NB47J
Délután cseréltem le a ventit erre a bordára. Ragasztót is kentem alá rendesen meg szépen megfogattam a csavarokkal is.
Szóval mennyire melegedhet, forrósodhat?
F.K.T.
(P4 3GHz)
A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Mindegyik azt mondja,hogy majd ha lesz egyszer akkor szólnak. Azóta is várok. Ilyen nehéz erre szerezni??
F.K.T.
Ha ad az ember a minõségre...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mi a végfokokban azt használunk, és eddig nem volt gond vele.
vagy máshol