4904
hűtés
-
#2303 igen kitolodhat a tuning ha a proci hűtése akadályozná
de arhitektúra fügvénye is és sok más tényező is befolyásol pl feszültség -
#2302 Azon godolkozok ,hogyha ezek a 45nm-en készülő perinyinek kevesebb hőt termelnek és a gyári hűtő 1/3-a a 65nm-en készülőnek akkor ha rakol rá egy fajákos hűtőt ami a 65-ösöket is jó lehűti.Akkor mennyire hűti le a 45-ösöket,tehát nőhet a tuning potenciál ,nem?Szal ez király.
Ennyi,köszönöm ,hgy leírhattam mert nem tudtam már tovább magamba tartani. -
efem #2301 de amikor még a tunying zajjal is járt :P csak azóta idegesít ha hangos egy gép (sajnos a szerverek mellett otthon már nem tudnám elviselni ezt a zajt) -
#2300 GlobalWin FOP32 se hallotál :P -
efem #2299 latszik nem hallottatok meg cisco 7600asokat mukodni :D -
zoolee #2298 GTX et talán 60°alatt lehetne vele tartani. -
#2297 Atyaég -
#2296 ilyet rakjatok a gépbe 7-et azt elszáll :D -
#2295 azért elmondom szinte full Nexus
-
#2294 tök jó Revoltec Hard Drive Silencer 2eFt
teszt
-
#2293 Erre alapozva veszek is eggyet -
#2292 Külhoni hardveroldak már a ph előtt 100 évvel tesztelték; konklúzió: isteni hűtő ez a Hyper TX2 -
#2291 oks csak nem tom megállni.DE próbálkozok. -
zoolee #2290 Haggyuk már ezt a driver dolgot..Van, hogy a régebbi jobb..Ennyi. -
#2289 Zoli ne keverd a féceszt, én csak a VGA tesztjeikért nem vagyok oda :) -
zoolee #2288 Jah, ok. -
#2287 Én normáis vok bocs,Solten-re gondoltam de ha átkukantasz a Milyen VGA topikba ott van a magyarázata,de végülis nem fontos az a lényeg hogy nem én mondtam ,hogy nem megbízható. -
#2286 Solten barátunk nem tarjta megbízhatónak a ph-s teszteket. -
zoolee #2285 Te nem vagy normális..-.- PH az egyik leg megbízhatóbb oldal. -
#2284 Mi? -
#2283 hali
everestben a hőmérsékleteknél van ez:
Alaplap 28 °C (82 °F)
PWM 36 °C (97 °F)
ezek mit takarnak? északi- és déli chipsetet? -
#2282 nem rosz teszt.DE ugye ne higygünk neki me PH-s akkor már csak szarlehet.
-
#2281 Fél tucat erős processzorhűtő
"Számunkra a Cooler Master Hyper TX2 a mai teszt erkölcsi győztese, mert megmutatta, hogy egy olcsó, kevesebb mint 6000 forintos hűtő lépést tud tartani a nagyokkal, még akkor is, ha négymagos processzor tuningolásáról van szó. Mindehhez nem kell óriási ventilátor, egyedi forma, hatalmas méret vagy tömeg, de még komplex rögzítési rendszer sem. Szerintünk kétmagos Core 2 Duo processzorra teljesen fölösleges a Cooler Master Hyper TX2-nél drágább és összetettebb hűtést szerelni, de négymagoshoz is elég, tehát különösen ajánlott."
-
zoolee #2280 Nehogy már ilyen undorító vackot vegyél...
Ha már ennyire az olcsóság a lényeg, akkor inkább hyper tx / tx2 t vegyél...
Bár, má csak azér is ideírom, hogy vegyél zalman cnps 9700 NT t!!:P
2278#: Ez már talán hűtő.:D -
#2279 Az Asus hűtők nem a halk működésükről híresek... A Triton 70 kerül annyiba kb mint a TX2, de az univerzális a Triton 70 meg csak LGA 775.
-
#2278 -
#2277 ezek milyenek lehetnek nagyjából annyi az áruk, mint 1 Cooler Master TX2?
Asus V60 6 296 Ft 1 év
Asus Triton 77 7 147 Ft 1 év
Asus Triton 75 5 673 Ft 1 év
Asus Triton 70 5 214 Ft 1 év
-
zoolee #2276 "Gányolj" bele egy másik ventit. -
efem #2275 hat igyekeztem mindenbol a leheto legcsendesebbet valasztani + full fekete minden (hogy lehessen mellette aludni - igen, meg az egeralatet meg az asztalterito is) erre a gepbol sugarzik a babakek vilagitas.. letakarni meg nemakarom, mert akkor reggelire megehetem a fozott cpu-t egy kis paradicsomsalataval -
zoolee #2274 De mibajod vele? Olyan szép kék..Igaz, nagyon fárasztja a szemet:S -
efem #2273 naigen, probalkoztam, aztan itt elvetettem en is a dolgot .. es termeszetesen direktbe van kotve a ventilatorral is.. -
zoolee #2272 Mivel elméletileg a ventibe van építve sehogy, anélkül, hogy nem tennéd tönkre a ventit. -
efem #2271 nekem egy ilyen figyel a gepbe, iszonyu csendes, es nagyon hatekonynak tunik :)
egyetlen bajom van vele, az a 4 nyavajas led :S valaki nem tudja veletlen hogy lehet kikotni oket? -
zoolee #2270 Csak rá kell pattintanod a lapra. -
#2269 Asus silent Knight-t konnyu osszeszerelni?Vagy osszerakva kapod meg? -
#2268 a cooler master annyiba jobb hogy rézmagos
az ac az meg alapból a ventije halkabb -
#2267 -
#2266 Kösz srácok.
Szal akkor mondjuk egy Arctic Cooling Alpine 64, vagy egy Cooler Master CK8 megvehető? -
zoolee #2265 Nem ilyen volt..-.-
Ennyire gyökér nem vagyok, hogy így összetévesszem....
Monnyuk most jut eszembe, hogy az lehet nem gyári hűtő volt..Már nem emléxem. -
#2264 ez 1 vacak: