4904
hűtés
-
Kenworth W900L #2863 Na néztem egy házt. :D Chieftech GX-01.Szerintem tuti kis ház. :))
Azt a lábat kilehet szedni alóla??Gondolom ez már bírja Bazinagy ventik súját?? :) -
#2862 Látom a hardvereidet rendeltetésszerűen használod.. Qrni még nem qrtál rajta? -
#2861 nekem van olyan házam amin akár hiszed akár nem ráállok semmi baja nem lesz
középen acél merevítő van benne akár ugrálhatok is rajta -
#2860 Jah, persze.. El se bírod ;D -
#2859 noctua? -
tetszenek ezek
meg jókat írtak róla
de valami 4eFt :(
-
#2857 nekem 25kg-os acél kell :D mert 25eFt :D -
#2856 25k-ért szinte full alu. Ez nem kár hanem csoda te láma. -
#2855 lekjobb :P kár hogy alu -
#2854 link -
#2853 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1198332766 -
#2852 Enyimére is mehetne plexi oldal,de nem érdekel nagyon.
de találtam jopofát,és plexis:)
gondolom ez is csfitek minöség
tényleg,ilyenfiltert kapni itthon? -
Kenworth W900L #2851 Lian li.Nem hallottam róla,de mit mondjak.Elegáns nagyon tetszik! :):)
Kár,hogy nem 20.000Ft. :(:( -
#2850 Én is így gondolom. Nem rakom ki az ablakba hogy nézegessék. -
#2849 Lian Li ből van 25eFt-os -
Kenworth W900L #2848 Hát szeretném ha jólis nézne ki!Hogyha lenne egy ojasmi plexi az oldalon mint a ninján akkor az jólenne.Az a baj hogy nincsen nekem 30.000-40.000 Ft-om egy házért. :( -
#2847 Nem szoktam nézegetni,hüvös legyen,meg strapabiró:) -
#2846 csak ne lenne ilyen csúf :(. akkor inkább cm... persze ez magán vélemény... -
#2845 Ez király kuckó. -
#2844 1 ilyen csak kibirná,nem? -
#2843 Szar házban a nehéz hűtő meghajlítja az alaplapot. -
Kenworth W900L #2842 Hogy érted hogy összehúzta?? -
#2841 de volt olyan akinek összehúzta úgy hogy gond volt belőle
ezért kell masszív házat venni és nem okádék fost -
Kenworth W900L #2840 Látom van véleményed a ninjárol. :D:D
Mi a bajod vele??
Most kérdezek egy hülyeséget.Ezek a kibaszott nagy hűtők nem basszák szét az alaplapo???Mert ha belegondolunk akkor az kibaszott nagy súlly úgy felfüggesztve! (pl.:Cooler Master Hyper 212) -
#2839 minek veszel a vga-ra hűtést ha egyből kapni olcsóbban olyan vga-t amin alapból is jó van?
Cooler Master Hyper 212 7500Ft Led ezt javaslom
vagy ha sok pénzed van Scythe de nem lesz jobb -
#2838 RaidMax Ninja[#okádós smiley]
-
Kenworth W900L #2837 Ja meg olvastam lentebb,hogy szívás van a lga775-ös foglalattal.Miez,összeszerelés szempontjából vagy mi a baj velük?
#2817 egyéni vélemény,de szerintem ne azon legyél kiakadva hogy nem egyszínű,hanem szerintem az a venti több hőt termel mint amit hűt. :)) -
Kenworth W900L #2836 Látom MaSzKa itt is ittvagy :D:D
Megtalállak ittis. :D:D
Na következő te már tod mit akarok és ahoz most hűtést keresek.Mert ugye ezek nem gyenge dolgok és igénylik. :D:D
Namost a ház az biztos és tuti egy: RaidMax Ninja lesz!
Néztem hűtőket:Zalmam: Procira:Zalman-CNPS9700 led videókártyára:Zalman VF1000 led. Namost nem tom de olvastam egy cikkben,hogy a zalman nem hűtött olyan rendesen és 1 fokot gyűrt le a hőfokból,de sok pozitívat hallottam.A másik amit kinéztem a procira az egy Gigabyte G-Power II Pro.
Ez nincsen olyan szép mint a Zalman de ezt meg nem ismerem.Tudsz nekem ebben is segíteni?? -
#2835 -
#2834 pl. zoolee? -
zoolee #2833 A francot, csak utánna kéne nézni 1-2 dolognak, nem egyből sírni, meg leszarozni, ami neked nem tetszik... -
#2832 értek hozzá, fogjuk a fáradtságra az össze visszaságot -
#2831 sztem ilyen hozzáértéssel kérj meg valakit aki ért is hozzá -
#2830 elhamarkodott volt a kérdés, bele kell feküdni a pöcköknek :) -
#2829 na erre nem gondoltam volna :D hogy melyik oldal az már mindegy nem? tehát a műanyag sima vagy a másik oldala -
Direkt0x #2828 adtak hozzá egy 4 águ müanyag cuccot.
azt berakod az alaplap mögé, és abba csavarod vele a csavarokat.
tehát elötte ki kell venni az alaplapot a házból.
-
#2827 hát márpedig nincs....nade mégis hogyan szereljem be? a műanyagot tegyem bele a lyukakba és csavarjam bele ezt? nem hiszem hogy megfeszülne.... -
#2826 ki kell szedni az alaplapot a mellékelt kerettel kell rögzíteni
olyan meg nincs hogy nincs szerelési útmutató
átvágtak -
#2825 találtam egy ilyet, itt pl így van a képen, lehet nekem is így kéne felszerelnem? de hogy szorul rá az alaplapra??
-
#2824 én már régen tudom
a sok láma meg engem oktatott ki intel ügybe itt
most meg valami intel lga 1145 vagy mi fene lesz