hűtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzoltan
nem szokása.Egyébként nem rossz cooler csak kell neki vmi qva nagy ház amibe fér meg van vagy 1.5 kg.
Más nem jutott eszedbe?😄

MaSzKa
õ->p

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

õ->p

Hátigen vszeg elvinné õasszivan is ...xDxD<#hehe>

Én végül ugydöntöttem, hogy Sharkoon, mert halkabb és egymás mellett kiderült hogy nagyobb is... Meg ugye mondtam hogy nekem nem fontos über teljesítmény mert az alalp intel cooler is vígan viszi a tuningomat, de azért 5-6 k t nem sajnálok egy cpu coolerre.

<#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog><#kocsog>
Gigalol.

Solten
Megint egy vadállat Scythe CPU cooler:

Shrike ezt vedd!!! <#hehe>

Saor Alba

MaSzKa

MaSzKa
olvass már vissza

írtam róla mindent jó rosszat

gyári cooler sztem halkabb volt bár az tuningra alkalmatlannabb volt és melegebb volt a cpu is kicsivel

davidka003
Hangosabb, de ha leszabályozod felére a fordulatszámot, akkor semmi hangja és kb ugyanolyan jól fog hûteni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

NEked artic coolingod van aláirásod szerint.. Meg vagy vele eélgedve..? Hangosabb mint egy referencia intel cooler?

MaSzKa
a ac freezer a legolcsóbb szvsz
3800Ft

Az alpine 5400, a sharkoon 6000 körül.

Solten
a 3 közül a legolcsóbbat vedd szvsz (én a hypertx-re szavazok azér'.. 😄).

Saor Alba

Solten
Ez a hülye pwm mániád... <#hehe> Minden hülyeséget hypeolsz <#lama> A hypertx-nek és a többi CPU ventinek (3pin) csak lecsökkenti a motornak juttatott voltot a rendszer és máris feleakkora fordulatszámon pörög.. Erre már minden "basic alaplap" képes.

Saor Alba

Elõny ha a hõcsõ érintkezik a hûtendõ felülettel..
1 próbát megér..
Ha meg nem tetszik, akkor phn meghirdeted, és veszel egy másikat.

Jobban hüt?

Sharkoon.
Ha meg hangos akkor rá heggesztesz egy másik ventit.

Még mindig nem mondtad meg meiket...😄

MaSzKa
a mesébe se hûti le annyira

ha most 50 fokos jó ha lesz belõle 45fok de teljes terhelésen picit halkasbb lesz

nagy csodát ne várj léghûtéstõl

Elhiszem hogy a cooler master nagyon jó, de nekem most annyira nagyon nem fontos, 2,6 ghz en volt 50 fok órákig tartó orthos stress alatt, 2,8 ra szeretném huzni, gondolom akkorselesz 55 felett, és ez simán jó , akár vihetném gyári coolerrel is tudtommal nyugodtan, de szeretnék rá egy ventit. Ha pl 55 fokos az E6320 am, és az ac freezer pro lehüti 30 fok körülire, akkor aztmondom perfekt. Nemérdekel hogy a hyper 25 fokra hütené. DE viszontha a sharkoon is hozná ezt a teljesitményt akkor sokkal jobb lennemert baromihalk, halkabb a hypenél is. Nekem jó lenne ha halk lenne, egyesek azzal jönnek hogy az artic brummog meg robog mint egy traktor.. wtf? .. az intel gyári nem csinál olyat... Szal még1xer kérdem Artic cooling freezer, vagy sharkoon silent eagle?

MaSzKa
modtam már melyik a legjobb sztem ami még talán megéri

Cooler Master Hyper 212 8eFt

DE mondom nem hyper tx hanem sharkoon silent eagle vagy artic cooling freezer pro közül meik a jobb... ??

MaSzKa
hangra kb a freezer hangosabb icipicit
viszont a TX2-ön nincs PWM

a Freezer kidolgozása közepes
TX2 az jó

Freezer 3800Ft
TX2 5000Ft

Akkor most meiket...?😄D😄😄D

Solten
Jobb.. Mi az hogy jobb? jobban hût, fingom sincs, csak sok tuningolt rendszerben láttam már. Kéne egy teszt. De szvsz nyugodtan választhatod. Kicsit hangos, de qrvajól lehûti a CPU-t.

(egyébként az iponon kapható a hypertx2.. 😊 )

Saor Alba

"A Freezer klassz cooler, tuningnál is hadrafogják, és akinek Zooleehoz hasonlóan nincs már hallása a sok technozenétõl, teljesen elégedett lesz vele 😊"
Szval a freezer jobb csak hangosabb?

A boltban ahol venném 4 db van. Nagyon dicsõitik hogy így ugy k***vahalk, ami nagyonis igaz mert ottani gépükbe is egy olyan van. lekapták az oldallapot, belõtték hogy 100% on pörögjön (2000 rpm) éshát télleg nincs szinte hangja. De engem az érdekelne inkább mit teljesit. NEkem aztmondták, hogy faxa, de nemtom hogy csak rám akarják e sózni.. mondjuk van raktáron nekik ac is meg gigabyte hütõk..

jónak tûnik az a coolink vga cooler, lehet beruházom majd 1-re ha megjelenek itthoni is

Sztem nem szar.
2,6 ghz en mértem ezt az eredményt nem hinném hogy 3ghz sokat dobna rajta habár nemtom, memoria miatt nemtom nagyon tovább huzni...

davidka003
Szar a mérõd.
3 GHz gyári hûtõvel kb 70 fok a reális.
Ha veszel egy ilyen hûtõt, akkor meg kb 55-60 fokra fogja lehûteni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Az a furihogy sehol se hõteszt csak külsõ leirások hogy így meg ugy mi alkotja dehogy mennyire hüt... :/

Nem elérhetõ..azt akartam alapból persze.. de december ota nincs..
És mivel nincsenek nagy igényeim annyira nem fontos az überbrutál teljesitmény.. 3 ghz en 50 fokos max orthos terhelés alatt a proc, alap hütõvel is jó lenne tudom, de szereténk rá vmit, mert nem mért ne..😄. Akkor a kettõ közül a Sharkoon lesz jobb ahogy kiveszem. Állitolag sokat számit az hogy direct contact van a hõcsövekkel. Deha 30 fokra lehüti a procimat akkormár elégedett vagyok.

Solten
best of <#eljen> 😊

Saor Alba

Dehogy is hyper TX már lejárt..Ma már a menõ az alulap és kezd el teljes erõbõl fújni..biztos jó lesz: DDDD<#idiota>
Am elárulom..Még nagyon jól hallok..Csak nem idegest a PC hangja..
Van olyan ismerõsünk akit annyira idegesített, hogy a gépet áttette másik szobába😄D

mycso
CM hyper tx2???

alulelöloldalt

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Solten
A Freezer klassz cooler, tuningnál is hadrafogják, és akinek Zooleehoz hasonlóan nincs már hallása a sok technozenétõl, teljesen elégedett lesz vele 😊 Nála már az alpine 64 is 5× halkabb, a Sharkoon vajon milyen lehet ? 😊 Csak nem tudom mennyire effektív. Különben is, HyperTX a best 😄

Saor Alba

Másnak is ez a véleménye?

sharkoon...HALKABB IS, ha már annyira leszólt itt mindenki a hangallergia mentességemre, akkor már ezt is figyelembe vettem, aztán a hûcsövei közvetlen érintkeznek a PCU val egy kis elõny leht...stbstb.

Sztetek az AC freezer 7 pro jobb mint ez a sharkoon silent eagle cpu cooler? Boltot megkérdeztem szerintük jobb hatásfoku a sharkoon, halkabb is jóval a golf lapát...😄... viszont kisebbb mint az ac freezer 7 pro... jó cooler az ac freezer? Nekem külsõre tetszik... És egy haverom aztmondta hogy alap intel 50° helyett 30° ac7 akkor nekem az megfelelne... Meiket válasszam? ár alig különbözik szal attól mind1.
Linkek :
AC
Sharkoon Silent Eagle
Sharkoon alulról
AC alja

Solten
Ja ha ilyen egyszerû lenne... <#hehe>

Saor Alba

Nézzél már rá..Sztem hót profi munka...

Solten
Klassz, csak azért nem olyan egyszerû hogy nekiállok h2o blokkokat gyártani.. <#vigyor> Egy rakás minõségbiztosítási szabványnak meg kell felelni. Elúszik az alaplapod akkor ne csodálkozz... <#rolleyes>

Saor Alba

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
elég faszákat gyárt

MaSzKa
van 1 srác a ph-n aki h2okkal foglakozik

nagyon jókat csinál

h2o