4904
hűtés
  • solo
    Everest 4.51 betanak higgyél.az a jó
  • Morphin
    megnéztem a bios-t, annak inkább hiszek...járattam 5 percig a biosban
    chipset 35,cpu meg 35-40 (ez nemtom miért változott felfelé folyamatosan)
    ráadásul everest ilyen 3-5000 RPM-et mutatott a cpu fan-ra ami lehetetlen, annyit nemis forog, bios meg 1600at ami eléggé reális ilyen hang mellett.megnyugodtam kicsit.
    GPU-Z 50fokot mutatott sőt everest is. most megfogtam a gpu ventijét körülölelő bordát és simán "hideg", szval ha a kezem állja akkor az sehol nincs 50fokos.
  • Inquisitor
    Miért , Bios mióta mutatja a "valós" helyzetet? :O
  • Morphin
    sőt, lehet az everest is xarul mér...speedfan,everest,asus pc probe mind3 mást mutat.(everest meg speedfan néhány adat megegyezik de van ami eltér)tegnap biost is frissítettem mert azthittem az megoljda majd. de mégrosszabb. PC Probe most 151 fokot mutat cpu-ra meg összevissza sípol ^^
    szal nemtudom mi lehet a baja...megnézem most a biosban h mi is a valós helyzet. hnap jelentkezem
  • Morphin
    az egyik 8cm-es hűtőn akartam volna kísérletezni,de csak két kábel van a molex-be dugva...
    ilyen

másik...tegnap megvettem a TT M9es házat...namost a HDD hőmérséklete az lement olyan 40ről 26-30-ra. csakhogy a cpu meg a gpu elég meleg most vmiért :S
    most: cpu 44, gpu 49, chipset 52(ezen csak passzív van) hőmérséklet fóbiás vagyok és ezek jó értékek v tényleg kéne vmit tenni??
    venni kéne vmi nagyobb hűtőt a prockóra nem?? mert még a gyári van rajta...poros szar kis f*s.
  • Inquisitor
    Jó lesz az a szorzó 183-nak is :)
    De ez mivel jobb (szinét leszámítva) mint pl. egy Noctua?
  • Solten
    Na megint egy új Hong Kong-i "csodacég"..
  • solo
    Hehe, telepakolom vele a gépet :)
  • MaSzKa
    and cost $12.50 for the WING 8 model, $13.50 for the WING 9 model and $16.40 for the WING 12 fan

szorozd be olyan 2000ft
  • solo
    Iszléses csomagolás, jó teljesÍtmény,jó körÍtés, már csak az ár a kérdés.
  • MaSzKa

http://www.techpowerup.com/68236/GELID_Launches_Green_UV_WING_Case_Fans_for_Gamers_and_Modders.html
  • solo
    Tökéletes: D
  • solo
    Meg arra még a normális ventik... márik 8 k nál tartunk..
    Akkor meg már egy vf700.De lehet, hogy a 900 as is jó arra a karira.
  • MaSzKa
    2hó kb mire igen
  • solo
    Muhah..Kapni már, vagy még csak majd?
    ilyet beújÍtok:P
  • MaSzKa
    igen elmegy

accalero s1 az jobb 4300ft
  • saviola
    Sziasztok!
    Zalman VF700-AlCu LED hűtőt szeretnék venni, ez ugye jó az
    ati x1950pro-ra?
  • MaSzKa
  • duracellmumus
    amit adtak a ventihez molex-fan átalakítót azon kell fabrikálni.

-1-a molex csatiból(ez nagyon hasonlít arra, amit ősatyáink mégy cdrom hátújába gyömöszöltek)) kihúzod (a tüske oldalán van két bajusz azt kell beljebb nyomni majd hátra kitolni a tüskét) azt a tüskét amelyik a venti piros vékony madzagjához csatlakozik (ez alapesetben 12v tehát citromsárga a táp felől nézve)

-2- és kihúzod azt a tüskét(ha van) amelyikhez nem csatlakozik semmi, (ez a táp felől nézve piros, tehát 5v). bedugod a venti vékony piros madzagos tüskéjét a tápcsatlakozó két szabad lyuka közül abba amelyikbe eredetleg nem volt semmi

-3-Öszedugod a két molex csatlakozót(papa/mama) és a következőt kell látni: a vékony fekete vastag feketében folytatódik. a vékony piros pedig vastag pirosban.

!!!!!!!!!!ha nem így néz ki ne kapcsold be!!!!!!!!
  • duracellmumus
    legegyszerűbben: ha a piros madzagot átdugod a sárgából a pirosba.
  • Morphin
    a második az a kis ellenállásos, na vmi ilyesmire gondoltam énis! remélem jön még vki aki jobban ért hozzá mint mi. amugy azthittem vmit átkell kapcsolni v ilyesmi, de ezekszerint bonyolultabb...
  • Banyapapa
    hirtelen ezek ugranak be.
    ez
    meg ez
    olyan elosztom van tuti jo halkit,másik is,csak azt egy ventihez adták,kise probáltam.
  • Morphin
    Hi!
    Az lenne a kérdésem h : olvasom csomó helyen h 12v-ról leveszik 5-re a ventik feszültségét, ezáltal halkabbak lesznek.(igaz nem akkor a teljesítmény) nekem csak egy oldallapon lévő ventinek kéne lekapni a fesz.-ét. Eltudja valaki magyarázni h hogyan lehet ezt véghez vinni??
  • Solten
    Nagyon gázos...
  • MaSzKa
    nekem 1 kunkori farkú egér jut eszembe erről :D
  • Solten
  • Christopher44
    en sokat fogok vele jatszani,szoval terhelve lesz
  • Christopher44
    ilyen hűtés dolgokba nem vagyok otthon.Szerintetek XpertVision HD3870 512MB DDR3 PCX-be kell valamilyen nem gyári hűtés,és ha kell akkor milyen?
  • mrzoltan
    Ez meg a tied:Ez meg ez.
  • BiG G
    akkor is gecibutaság :) egy sima rézborda is megteszi, de az én ramjamon még az sincs, és mégis boldogan elvagyok velük, pedig nem vagyok antituningos.
  • solo
    Akkor mégse hangos.PedÍg, méretből Ítélve az lenne..
  • davidka003
    link
  • solo
    Fazzság...
    Kis venti->Nagy fordulat->Nagy hang->0 hatásfok...

Hamár nagyon kell a hűtés, akkor is inkább ez..
  • BiG G
    loál hát ez vicc kategória
  • MaSzKa
    Solten kedvence :D
  • alex9292
    ja és nem processzorra kell hanem ink.alaplap az 60° :S a többi 40 körül terhelés alatt
  • alex9292
    de az alaplapra ne mtudom rákötni már tele van venti vel vagy ha 1 et lecserélek akkor 1 nagyra kéne :S
  • MaSzKa
    alaplapra köthető vagy toldós megoldás

12cm-es Noctua Scythe ventik javasoltak
  • alex9292
    hello!szeretnék venni a gépembe vmi nagyobb hütést!de nicns több cooler slot:S h lehetne megoldani h legyen még 1 benne?és a tápbol sincs több vezeték :S
  • MaSzKa
    gyárinál 1 picit jobb

amugy azokat is be lehet lőni halkra

pl abit faneq