4904
hűtés
  • Nufy
    Okés. légyszives ha már tudod milyen akkor írj egy levelet nekem a [email protected] -ra. előre is köszi. Még valaki tudd valami jó ötlettel szolgálni? jah a videókarim HD3870 Ez a kari, ugyan ilyen hűtéssel
  • alex9292
    http://www.depo.hu/cooler_master/hyper_tx2_rr-cch-l9u1-gp

Én tegnap rendeltem!Pár nap és mondoam a tapasztalatokat!
  • Nufy
    Sziasztok!

Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy most vettem egy AMD-s gépet X2 6000+ és a következő a problémám: CPU-m hőmérséklete játék közbe 55C-tól olyan 60-ig terjed. GPU-mé (videókari) pedig olyan 75-80C és mindkettő hőmérséklete igen csak idegesít engem, mivel soknak találom.
    Mit tudok ez ellen tenni? gépembe jelenleg 4 venti van. elöl ami van az befelé szívja a levegőt. videókarimon ami van ahhoz nem nyúltam. procimon ami van hűtő az gyári, és még raktam egy minimális hűtőgélt a procira, a gyári hűtőn is volt egy kicsi. (így is melegedett, utána letöröltem a felét, kb anyi maradt rajta mint gyárilag volt rajta, úgy-is melegedett ugyan úgy.) illetve a gépem hátoldalán van egy hűtő, ami kifelé fújja a levegőt.
    Eddig a következőket csináltam:
    1. ventik fújási irányával variáltam, de az előbb leírtak vált eddig a legjobban be.
    2. levettem minden oldalt róla. kb így egy fokkal jobb, mintha rajta lenne az oldala.
    3. egyik oldalról zárt polcomról levettem, és leraktam a földre a gépem, hogy mégtöbb levegőt kapjon, de így is nagyon melegszik.
    Tudnátok nekem valami tanácsot adni? Tudom az lesz az első tanácsotok hogy vegyek egy nagyon durva 10ezer feletti procihűtőt. de az a baj, hogy most kiköltekeztem, és így gépvásárlás után nem sok zsém maradt. pedig egy jobb táp is elférne még a gépembe.
    Légyszives ha tudtok valami hasznos tippet, akkor írjatok.
    Előre is köszi.
    ui.: Ha azt tanácsoljátok, hogy cseréljem le a CPU hűtőm, attól még nem oldódna meg a videókártyám hőmérséklete.
  • alex9292
    na jó thx :D
  • alex9292
    szal mint a gyárit?:D
  • Solten
    lődd már le magad... Qrvaegyszerű, két oldalt beakasztod a fülecskékbe, az egyik kart meg lehajtod ami ráfeszíti.
  • alex9292
    még 1 kérdés :) a felszerelésével lessz gond?v adnak hozzá dolgokat?AMD 4800+os procin lessz!
  • alex9292
    reménykedem :D xD
  • solo
    B@szod!
    Felmész a bolt oldalára, kimásolod az e mailt, megÍrod az adataid, hogy ki vagy, mi a bajod, és az óhajt-sóhajt és elküldöd, azt reménykedsz, hogy nemhajtanak el a f@szba :)
  • alex9292
    Rendeben meg is vagyok irtam e-mailt!Thx mindent és ha megjön a csomagom átmegyek a tuning topikba :D
  • alex9292
    XD sry e-,ail cim de feltalálom magam thx h segitetek :D
  • MaSzKa
    ja cs kaz a baj h nincs megadva :S

mi nincs megadva?
  • alex9292
    ja cs kaz a baj h nincs megadva :S
  • solo
    Írsz egy levelet, hogy neked csak 1 kell.
  • alex9292
    tuttam h elbaszok vmit!megrendeltem erre este jön a levél h 2 db-ot rendeltem qrva jó :(és ne mtom h lehetne lemondnai :S:S:S
  • MaSzKa
    elég szar 1 bolt akkor

itt kb 1hetet kell várni falun"

és ingyenes a szállítás
  • alex9292
    jol van megrendelem x) De ha baj lessz vele rajtad verem le :D:Dcsak vicceltem.
  • davidka003
    Én már kb 10-szer rendeltem ipon.hu-ról mindig 2 nap alatt megjött és semmi gond nem volt a cuccal. Rendeltem már másik boltból telefonhoz cuccokat azzal sem volt gond.

Ha nem totál noname boltban vásárolsz akkor nem lesz gond.
  • alex9292
    2 nap?haverom rendelt 1 egeret raktáron volt..2 hét 3 nap +szálitási költség és az egér nem votl jó..
    hütövel?:D
    nem forog a venti? -_-'
    láttam már rá példát :S
  • davidka003
    2 nap alatt kihozzák.
    Mi gond lenne egy hűtővel?
  • alex9292
    ugy értette mh debrecenben..mire megrendelem eltelik 1 hét mire kihozzák.Aztán ha gondvan külgyem vissza!nem játszok iylet XD
  • Solten
    Na ne túlozzunk... link
  • alex9292
    Cooler Master Hyper TX2

sehol nem kapható :(
  • alex9292
    processora mine hütést ajánlotok 5000FT értékben?
  • Laci82
    cpu
  • Laci82
    Ezt írja az everest amúgy.
    A 86 fok előtti hőmérséklet a cpu 1 és 2. magé.
    Everest
  • Laci82
    Sziasztok.
    Van egy olyan gondom hogy az verest azt írja hogy a procim 85 fokos.
    A biosban 26-30-nek írja.
    A gép nem fagy a venti 2600-as fordulaton megy.
    Most higgyek az everestnek vagy ne?
  • MaSzKa
    van 1 és 2,5cm-es vastah ventilátor is

így azon múlik mit raksz rá

de passzívba is elmehet
  • Solten
    Ja, 3.
  • duracellmumus
    gondolom ez valamivel nagyobb mint két szlot??
  • MaSzKa
    ez már jó megoldás
  • solo
    Na, megvan mire cserélem a chillát :)
  • Solten
    Méretes hűtő videokártyákra

• MaSzKa
    h2o
  • mrzoltan
    Ez minek az alja?
    Szép a polírozás...
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    mind2-re jó az újfajta

csak az kár hogy nem PWM
  • mrzoltan
    hát sztem adnak átalakítót.
    A TX2-ből van am2-es és lga775 verzsön is.
  • Morphin
    ha beújitok köv év elején akkor egy 3800+nál bővel nagyobb procit fogok venni.
    jó lesz arra is?? sztem uj lapot is veszek hozzá...v adnak mindenféle kit-et?
  • Solten
    Fenét drága, csak van jobb nála olcsóbbér', ennyi...