hűtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Banyapapa
Enyimére is mehetne plexi oldal,de nem érdekel nagyon.
de találtam jopofát,és plexis😊
gondolom ez is csfitek minöség
tényleg,ilyenfiltert kapni itthon?

Lian li.Nem hallottam róla,de mit mondjak.Elegáns nagyon tetszik! 😊😊
Kár,hogy nem 20.000Ft. 😞😞

Solten
<#taps> Én is így gondolom. Nem rakom ki az ablakba hogy nézegessék.

Saor Alba

MaSzKa
Lian Li bõl van 25eFt-os

Hát szeretném ha jólis nézne ki!Hogyha lenne egy ojasmi plexi az oldalon mint a ninján akkor az jólenne.Az a baj hogy nincsen nekem 30.000-40.000 Ft-om egy házért. 😞

Banyapapa
Nem szoktam nézegetni,hüvös legyen,meg strapabiró😊

reaper4
csak ne lenne ilyen csúf 😞. akkor inkább cm... persze ez magán vélemény...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Solten
Ez király kuckó.

Saor Alba

Banyapapa
davidka003
Szar házban a nehéz hûtõ meghajlítja az alaplapot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hogy érted hogy összehúzta??

MaSzKa
de volt olyan akinek összehúzta úgy hogy gond volt belõle

ezért kell masszív házat venni és nem okádék fost

Látom van véleményed a ninjárol. 😄😄
Mi a bajod vele??
Most kérdezek egy hülyeséget.Ezek a kibaszott nagy hûtõk nem basszák szét az alaplapo???Mert ha belegondolunk akkor az kibaszott nagy súlly úgy felfüggesztve! (pl.:Cooler Master Hyper 212)

MaSzKa
minek veszel a vga-ra hûtést ha egybõl kapni olcsóbban olyan vga-t amin alapból is jó van?

Cooler Master Hyper 212 7500Ft Led ezt javaslom
vagy ha sok pénzed van Scythe de nem lesz jobb

MaSzKa
RaidMax Ninja<#levele><#okádós smiley>

Ja meg olvastam lentebb,hogy szívás van a lga775-ös foglalattal.Miez,összeszerelés szempontjából vagy mi a baj velük?

#2817 egyéni vélemény,de szerintem ne azon legyél kiakadva hogy nem egyszínû,hanem szerintem az a venti több hõt termel mint amit hût. 😊)

Látom MaSzKa itt is ittvagy 😄😄
Megtalállak ittis. 😄😄
Na következõ te már tod mit akarok és ahoz most hûtést keresek.Mert ugye ezek nem gyenge dolgok és igénylik. 😄😄
Namost a ház az biztos és tuti egy: RaidMax Ninja lesz!
Néztem hûtõket:Zalmam: Procira:Zalman-CNPS9700 led videókártyára:Zalman VF1000 led. Namost nem tom de olvastam egy cikkben,hogy a zalman nem hûtött olyan rendesen és 1 fokot gyûrt le a hõfokból,de sok pozitívat hallottam.A másik amit kinéztem a procira az egy Gigabyte G-Power II Pro.
Ez nincsen olyan szép mint a Zalman de ezt meg nem ismerem.Tudsz nekem ebben is segíteni??

MaSzKa

Solten
pl. zoolee? <#hehe>

Saor Alba

A francot, csak utánna kéne nézni 1-2 dolognak, nem egybõl sírni, meg leszarozni, ami neked nem tetszik...

dookie
értek hozzá, fogjuk a fáradtságra az össze visszaságot

MaSzKa kitiltva
sztem ilyen hozzáértéssel kérj meg valakit aki ért is hozzá

dookie
elhamarkodott volt a kérdés, bele kell feküdni a pöcköknek 😊

dookie
na erre nem gondoltam volna 😄 hogy melyik oldal az már mindegy nem? tehát a mûanyag sima vagy a másik oldala

adtak hozzá egy 4 águ müanyag cuccot.
azt berakod az alaplap mögé, és abba csavarod vele a csavarokat.
tehát elötte ki kell venni az alaplapot a házból.

dookie
hát márpedig nincs....nade mégis hogyan szereljem be? a mûanyagot tegyem bele a lyukakba és csavarjam bele ezt? nem hiszem hogy megfeszülne....

MaSzKa kitiltva
ki kell szedni az alaplapot a mellékelt kerettel kell rögzíteni

olyan meg nincs hogy nincs szerelési útmutató
átvágtak

dookie
találtam egy ilyet, itt pl így van a képen, lehet nekem is így kéne felszerelnem? de hogy szorul rá az alaplapra??

MaSzKa kitiltva
én már régen tudom

a sok láma meg engem oktatott ki intel ügybe itt

most meg valami intel lga 1145 vagy mi fene lesz

Solten
Ez az lga775-ös foglalat kész sz*pás...

Saor Alba

dookie
sajnos nincs összeszerelési útmutató... nem hiszem hogy kiszedték volna, rendes boltból van ( pc land) és érintetlen volt a csomagolás

asrock 775i65g

igen minden 775-ös foglalat...de mégse akar passzolni...

MaSzKa kitiltva
asrock alaplap?????? akkor az lehet

a foglalat is lga775 és a hûtõ is?

nem lehet hogy valaki kiszedte a tartozékokak a dobozból? minde megvan hozzá?

ott van az összeszerelési útmutató

dookie
hali!

Beruháztam egy új Cooler Master ict-d925r-gp proci hûtõre mert a gyári már kidolgozta a belét, de sajnos nem tudom felszerelni, jobban mondva nem akar sehogyse a helyére passzolni. Adtak hozzá egy talpat ez belemegy a gyári hûtõ lyukaiba, ebbe kéne belecsavarozni az új hûtõt? Mert nem nagyon akar csavarás hatására beljebb menni (szorul) Mellékelek egy pár képet! Kösszi

MaSzKa kitiltva
borzasztó

én is allergiás vagyok ezekre 😞

Falconer
Hiszen ez borzasztó 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Peetboy
Ma vettem egy kék Revoltec ventit. Azt vettem észre rajta, hogy világoskék színe van. A másik ugyanilyenem amit tavaly vettem a Tápba, az sokkal sötétebb kék. Pedig a doboza is egyforma, de még a venti mûanyag színe is ugyanaz. Én mélykéket szerettem volna, de úgy látszik a Revoltec kicserélte az újakban a ledeket világosabbra. <#nemtudom>
Ilyen:

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Simaji
Cewa.

Szerintem nem a venti a baj. A gép egyébként egy MSI GX700. Tudom, hogy nem szabadna ennyire melegednie. 😄

Szerintem az a baj, hogy az asztal amin van túl sok hõt ver vissza.

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Falconer
Milyen laptopod van?
Az a 90fok nagyon durva. Nem lenen szabad annyinak lennie. Ventillátor nem döglött meg benne?
A zalman amugy jónak tünik, de nem láttam még tesztet róla.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Simaji
Cewa mindenki!

Mi a véleményetek errõl a cuccról:
ZALMAN ZM-NC 2000?

Arról lenne szó, hogy van nekem egy gépem ami eléggé melegszik ha nagyon használom. Az is elõfordul, hogy 90 fok körül megy néha. Na ilyenkor nem tudom, hogy a rendszer vagy a BIOS vagy esetleg valami más leveszi a proci teljesítményét és így a proci viszonylag gyorsan lehül egy idõre de utána ismét felmelegszik. Az a gond ezzel, hogy amikor pl. játszok a játékok el kezdenek szaggatni meg szerintem a procinak se tesz túl jót a nagy meleg és az állandó teljesítmény állítgatás.

De nem tudom, hogy megéri e ezt a cuccot megvenni. mert szerintem ha olyan 10-20 fokot is hût az már elég.

(Off
Várom a véleményeket de kérem az olyanokat akik csak a hsz. növelése érdekében írnak, hogy kerüljenek!)

Köszönöm elõre is mindenkinek!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Solten

Saor Alba

mrzoltan
YAYA
Solten
Így van, azt írja a forrás (PH) hogy mindkét platformra rápattintható (ezért szeretem a CM-t).

Saor Alba

mrzoltan
Végre nem 1tonnás réztömböt neveznek qlernak.
Solten
Normális méretekkel megáldott CPU kúlert fog piacra dobni a CM:

Saor Alba

zaki
<#eljen>

Utánanéztem néhány oldalon, tényleg jónak tûnik és a méretei is ideálisak.
Asszem meg is rendelem.

MaSzKa
ott gáz van

zaki
Arctic Cooling Freezer 64 Pro? 4 ropi körül van, és sokan dícsérik.

Pár hete cseréltem pasztát, remélve hogy az volt megkeményedve, de sajnos egy fokot sem javult. Digitális hõmérõm nincs, de kézzel érezhetõen is tûzforró levegõ jön ki a ház hátulján.