hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
de találtam jopofát,és plexis😊
gondolom ez is csfitek minöség
tényleg,ilyenfiltert kapni itthon?
Kár,hogy nem 20.000Ft. 😞😞
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ezért kell masszív házat venni és nem okádék fost
Mi a bajod vele??
Most kérdezek egy hülyeséget.Ezek a kibaszott nagy hûtõk nem basszák szét az alaplapo???Mert ha belegondolunk akkor az kibaszott nagy súlly úgy felfüggesztve! (pl.:Cooler Master Hyper 212)
Cooler Master Hyper 212 7500Ft Led ezt javaslom
vagy ha sok pénzed van Scythe de nem lesz jobb
#2817 egyéni vélemény,de szerintem ne azon legyél kiakadva hogy nem egyszínû,hanem szerintem az a venti több hõt termel mint amit hût. 😊)
Megtalállak ittis. 😄😄
Na következõ te már tod mit akarok és ahoz most hûtést keresek.Mert ugye ezek nem gyenge dolgok és igénylik. 😄😄
Namost a ház az biztos és tuti egy: RaidMax Ninja lesz!
Néztem hûtõket:Zalmam: Procira:Zalman-CNPS9700 led videókártyára:Zalman VF1000 led. Namost nem tom de olvastam egy cikkben,hogy a zalman nem hûtött olyan rendesen és 1 fokot gyûrt le a hõfokból,de sok pozitívat hallottam.A másik amit kinéztem a procira az egy Gigabyte G-Power II Pro.
Ez nincsen olyan szép mint a Zalman de ezt meg nem ismerem.Tudsz nekem ebben is segíteni??
azt berakod az alaplap mögé, és abba csavarod vele a csavarokat.
tehát elötte ki kell venni az alaplapot a házból.
olyan meg nincs hogy nincs szerelési útmutató
átvágtak

a sok láma meg engem oktatott ki intel ügybe itt
most meg valami intel lga 1145 vagy mi fene lesz
asrock 775i65g
igen minden 775-ös foglalat...de mégse akar passzolni...
a foglalat is lga775 és a hûtõ is?
nem lehet hogy valaki kiszedte a tartozékokak a dobozból? minde megvan hozzá?
ott van az összeszerelési útmutató
Beruháztam egy új Cooler Master ict-d925r-gp proci hûtõre mert a gyári már kidolgozta a belét, de sajnos nem tudom felszerelni, jobban mondva nem akar sehogyse a helyére passzolni. Adtak hozzá egy talpat ez belemegy a gyári hûtõ lyukaiba, ebbe kéne belecsavarozni az új hûtõt? Mert nem nagyon akar csavarás hatására beljebb menni (szorul) Mellékelek egy pár képet! Kösszi

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ilyen:
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Szerintem nem a venti a baj. A gép egyébként egy MSI GX700. Tudom, hogy nem szabadna ennyire melegednie. 😄
Szerintem az a baj, hogy az asztal amin van túl sok hõt ver vissza.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Az a 90fok nagyon durva. Nem lenen szabad annyinak lennie. Ventillátor nem döglött meg benne?
A zalman amugy jónak tünik, de nem láttam még tesztet róla.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mi a véleményetek errõl a cuccról:
ZALMAN ZM-NC 2000?
Arról lenne szó, hogy van nekem egy gépem ami eléggé melegszik ha nagyon használom. Az is elõfordul, hogy 90 fok körül megy néha. Na ilyenkor nem tudom, hogy a rendszer vagy a BIOS vagy esetleg valami más leveszi a proci teljesítményét és így a proci viszonylag gyorsan lehül egy idõre de utána ismét felmelegszik. Az a gond ezzel, hogy amikor pl. játszok a játékok el kezdenek szaggatni meg szerintem a procinak se tesz túl jót a nagy meleg és az állandó teljesítmény állítgatás.
De nem tudom, hogy megéri e ezt a cuccot megvenni. mert szerintem ha olyan 10-20 fokot is hût az már elég.
(Off
Várom a véleményeket de kérem az olyanokat akik csak a hsz. növelése érdekében írnak, hogy kerüljenek!)
Köszönöm elõre is mindenkinek!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Saor Alba
Asszem meg is rendelem.