4904
hűtés
-
#4424 8 hocso, a 10-es Baram es a 12-es Prolimatechhez kepset gyengebb lehet. :) Bar jo lenne latni rola valami ertelmesebb tesztet. -
#4423 drága -
#4422 Zajszint: eSATA ez most tetszett...
Erről:
mi a vélemény?
Revoltec Pipe Tower Pro -
#4421 ha a tulaj egész nap nyomogatja mert nem tud dönteni hogy most 800 vagy 1000rpm legyen:) tök fölösleges, ha annyira akkor meg lehet kapni olyan kütyüt ami usb-n kommunikál és 8 pwm-es kimenete van, meg nyolc hőérzékelő... programozható meg mi tudom én. -
#4420 -
#4419 Szép kis szerkentyű...nekem mondjuk 2,max 3 ventit kéne leszabályozni azt ennyi...nincs szükségem ilyen hőmérséklet meg mittomén milyen felesleges adatok megjelenítésére.Van már érintőképernyős ilyen ketyere is...(OMG MINEK??)pl ez... -
#4418 én ezzel szemezek egy ideje...
-
#4417 Ezekbol is inkabb Scythe-t vagy Zalmant vennek :) Bar nem eppen olcsok. Apropo, Zalmannak van egy poti-szerusege, 1 venti szabalyozhato vele, 1.5k HUF (azt hiszem). -
#4416 ez is egy rakat kaki^^
aerocool-nak vannak jó cuccai...vagy egy napig csak ezekről olvastam.lehet hagyom,és később veszek vmi komolyabbat,ami tud hőfokot is mérni,meg vannak kivezetések is rajta. -
#4415 Ahha... akkor nem veletlenul ilyen olcso... Revoltec-e 5 kilo: link -
#4414 thx...a Xilence szabályzót meg akartam már venni egyszer.csak megtaláltam EZT...persze sokan írták,hogy ilyenük van,és nincs vele baj.ezzel még vacilálok,a többit köszi még1x. -
#4413 Ventivel:
CPU cooler: THERMALTAKE CL-P0323 Sonic Tower (6.825 Ft)
elolapi panel ventiszabalyzo: XILENCE ZUB-XP-FCP.B (3.112Ft)
2db ARCTIC COOLING AF12025L: 2x 1.563 Ft (3.126 Ft)
-
#4412 nekem tetszik,csak vajon ventit lehet-e rárakni,ha később vmi vadállatot szeretnék rábízni!?
mind1 majd este ha hazajöttem,sasolgatok még...10-15ből kéne kihozni mindent...cpu borda,2db 12es venti (Solten erre is mondj vmit pls) meg vmi amivel tudom szabályozni a ventiket... -
#4411 Ezt akartam linkelni, csak elobb kivancsi voltam a CPU-ra...
link
Fain, Desigo user hasznalja egy 4850e-vel (asszem`) -
#4410 mi a vélemény egy Tt Sonic Tower-ről? -
#4409 Cooler Master Hyper Z600 ilyen van nekem is (ronda de finom) 12eFt
most Scythe Orochi Rev B-t vennék 16eft-ért mert (szép és finom)
de sztem lehet Cooler Master Hyper 212 Plus is jó lenne neked 7500Ft leszeded róla a coolert és mehet passzívba
persze teszteld le biztosra -
#4408 uhh egy régi Athlon 64 X2 3800+...meg egy 8600GT. nem nagy cucc,nem sok hőt termel szerintem,de gondolok a jövőre is,ezért vmi olyan kell ami egy erősebbel is megküzd,ha később cserélem. viszont, ha valaki tud módszert a ventik szabályzására,nem kell előlapi panel,mert nézegettem őket,és az olcsóbbakkal elég sok helyen olvastam,hogy vannak gondok. ettől függetlenül sasolom,használtan ha van jó vétel,majd jól lecsapok -
#4407 Hi. Milyen CPU-d van? -
#4406 hi
nemrég passzívra cseréltem a vga hűtését. továbbiakban szeretném még a cpu gyári hűtőt is passzívra cserélni.ehhez kellene két 12es venti.amik vannak azon csak a 4-pin-es molex csati van.(házhoz adták,és nem lehet így szabályzóra kötni)nah ehhez szeretnék előlapi szabályzót is venni.minél halkabb legyen a gép,mert néha rákötném a tv-re,meg erősítőre,és filmezés közben zavar hogy mégis hallom a gépet (halk részeknél)
tehát:
-passzív cpu hűtő
-2db 12"es venti
-előlapi szabályzó panel
ha valaki tud ajánlani vmelyik ponthoz márkát+típust azt megköszönném.
Maszka mi a baj a bwin-el? -
Paranoia #4405 procin van egy gyári amd hűtő.
meg a ház oldalába egy 25centis... -
#4404 az megfelelő érték
nem írtad a hűtést -
Paranoia #4403 Hi
érdeklődnék,h milyen értékek az optimálisak 4magos proceszor esetében?
Nekem egy x4es AMDm van és 32 ~ 47° között mozog.A 47° játék közben produkálja.
-
#4402 igen
de nem csak azért, hanem mert ott voltak az összekötő L1 - pontok amikkel a szorzófeloldást lehetett manipulálni -
#4401 nem volt rajtuk "sapka" vagy mi -
#4400 olyan is rémlik nekem, hogy a régebbi amd-k alá szigorúan tilos volt az ezüst paszta. csak miért arra nem kaptam még választ. akkoriban P4-em volt nem érdekelt az amd :D -
#4399 volt már nálam pár így kifingatott athlon socket462-es
láma userek voltak -
#4398 ezüstössel mindig vigyázni kell, hogy ne nagyon bogyogjon ki, mert nagy esély van rá hogy vezeti a záramot. :S -
#4397 Üdv!
van egy pár eladó vizes cuccom itt. -
#4396 az az átlátszó zsacskó
abban van ezüstszerű 1x használható trutyi
a kezedről ultradermel jön le könnyen
máshogy nehezen
az is elképzelhető vezeti az áramot
csak csínján bánj vele!
http://logout.hu/cikk/polir_busted/teljes.html
-
#4395 Ha az , akkor eleg egyedi .... ( eleg hulye megoldas ) -
#4394 Lehet a latasommal van gond de en nem latok semmi pasztat a kepen . Az a zacskoz lenne ?? -
#4393 Scythe Mugen 2-hez adnak ott van a képen -
#4392 ezek szerint nem . A V8-hoz adnak . -
AM2;AM2+ -
#4390 http://www.scythe-eu.hu/index.dw?mit=100&kezd=0&hir_id=171&tipus=h%EDr&t_kat1_id=&t_kat2_id=&termek_id=173&elozo_mit=80
igen adnak -
#4389 Ok ...Holnapra nem igazan hiszem talalok barhol is . -
Alul abba a zackoban az lenne ?? -
#4387 fogalman nincs
Artic Cooling MX2 vagy MX3-at javaslom 2eFT nax -
#4386 A Mugen 2-hoz adnak pasztat ?? -
#4385 24v ipari
87deciBeles!!!!!!!!