4904
hűtés
-
Borg #783 Akkor ellenőrzid le, hogy ugyanott vannak e, mint a boltban kapható titan cu... mittoménmilyen VGA hűtő szetten. -
Mihail #782 olyan műanyag pöckökkel van rögzítva, mint amilyeneket az alaplapoknál is használnak -
Borg #781 Ez attól függ, hogy van e lyuk a nyákon, a GPU körül. Tehát a mostani hűtőd ragasztva van e, vagy műanyag pöckökkel rögzítve a lyukakba. -
Mihail #780 a titanok vszinüleg rámennek? -
Borg #779 Ugyanolyant valószínűleg sehonnan.
Ki kell találj valami alternatív megoldást, pl egy szabványos ventit ráerősíteni valahogy. Avagy leszedni róla az egész hűtőbordázatot, és egy zalmant, vagy titan vga coolert rárakni. -
Mihail #778 Sziasztok! Lécci segítsektek! Megállt az Abit Siluro GF4 Ti4200-as videókártyám hűtője, és nem találok rá megfeleő ventillátort, a látványos ezüst szinű bordák miatt, elég fura ventillátor való rá. Hol lehet ilyen ventillátort berszerezni? -
#777 mlyen fordulat mellet?
tudtok ajánlani olyan rendszerhutot ami teljesitmény szabályzos illetve én tudom szabályozni, esetleg ki is kapcsolni ha nem kell? van már egy hutom amellé kéne ez. -
#776 Ismeri valaki a Speeze VultureSpin hutot? Milyen, halk, csak azert mert 21dB-t irnak az oldalon, de annak nem nagyon hiszek. -
#775 nekem 39 fok.. kozben icq zom. meg explorerek nyitva vannak.. tehat vegulis nem dolgozik nagyon de azert dolgozik..es csak 30 fok.. akkor hagyjam az alap hutot?:))) mert majd venni akarok uja.t. de ha ennel nem viszi lejebb egyikse akkor hagyjuk -
#774 Ja adjál neki egy kis hidrogént az tutko lefagyasztja!!! :-)) -
Borg #773 Le kell hűteni egy kicsit, és akkor le lehet pattintani a ragasztott bordákat. 10-15 perc fagyasztó.
Utána betolsz egy műanyag kártyát alá, hogy a csavarhúzó meg ne sértse a nyákot, majd lefeszíted vele. -
#772 Cibáld le és ne használj semilyen vegyszert. -
#771 gecube 9800pro. Tovabb nem probalkoztam vele. Igy is eleg jol megy vele minden. -
#770 hát az elég gáz ha gyárilag ragasztott....
talán valami oldóval (pl aceton) és vmi vékony cérnával esetleg, de szerintem egyszerűbb ha beviszed egy szervízbe és szenvdejenek ők. ;) -
KTom #769 Hi! A videókártyáról hogyan tudom leszedni a gyári ragasztott bordát?
-
#768 pasz, ez csak egy idézet volt. -
#767 Én azt hallottam, hogy a Cu jobb. Na meg ha az AlCu tényleg jobb lenne, akkor miért gyártanák tovább a rosszabb hatásfokú, drágább és nehezebb Cu-t? -
#766 "A Zalman specifikációjában az AlCu-nál jobb képességeket említenek.
De sokak szerint csak azért helyettesítették a rezet alumíniumal, mert sok alaplapból egyszerüen kiszakadt a súlya miatt.
Persze ez nyilván csak valami hülyeség, de ha van egy kis igazság benne akkor kétségtelen, hogy minden szempontból egy brutális hűtőről van szó!
Valójában -a Zalman elmélete szerint- a réz-alu kombó effektívebb, mivel a réz fölveszi, az alu meg leadja a hőt. De lehet hogy csak túl jól sikerült az eredeti változat!" -
#765 nem rossz, ígéretes.
És az ára sem geki:
~12e -
#764 Amúgy ez e legjobb léghűtő még mindig, pedig már 2 éves konstrukció. -
#763 Sokkal jobban szerintem, most nekem 32-33 fok a procim vele terhelés nélkül, sőt ráadásul nekem az AlCu változat van, ami 2-3 fokkal rosszabbul hűt. -
#762 az alap PIVesnél sokkal jobban hűt? vagy csak pár fok? -
#761 Hát szerintem a Zalman CNPS 7000A Cu-nál jobbat nem találsz. -
#760 A procimat szeretném hosszabb távon 3.75-ön üzemeletetni, de szeretném, hogy életben maradjon a proci. Milyen hűtést ajánlotok?
Víz kizárva.
Mondjuk ez?
-
#759 Glacialtech Silent Blade-et hol kapok és mennyiért? Amúyg tudtátok, hogy a Silent Blade logót a magyar Sereniti Kft tervezte? -
#758 A Zalamnt először én is fordítva tettem fel, mert xar az a rajz!
Az eget is össze pasztáztam, mire rendesen ráment! -
#757 Milyen 9800-asod van?
Eddig tudod csak stabilan húzni? -
#756 Tedd 12V-ra, az az igazi, és nem is olyan hangos! -
#755 Nem olyan nehez. kb 1 ora alatt megvolt. Mondjuk vagy 15 percet elszarakodtam, mire le tudtam szedni az eredeti bordat/ventit es a hatso blokkot is eloszor forditva tettem fel. Most ATi tool-al felhuztam 415/380-ra a 9800-asomat. Az opcionalis ventit 5V-on hajtom. Igy nem is hallatszik a kis dragasag :). -
#754 Hali all! -
sniper #753 Nem egeszen, mert attol meg all rajta a levego. De ha ele rax 1 szobaventit, ami szarra fujja, akkor jo. -
#752 Én lusta vagyok ilyesmihez, inkább égjen a proci!:DDDDDDDDDDD -
#751 Az igaz de feltalálták a süritett levegőt és azzal szépen 2hetente ki lehet fújkálni belőle a port!! -
#750 Ha leszedem az oldalát jön por bele! -
#749 Az a legjobb hűtés -
#748 Széjjel kell flekszelni az egész házat azt kész!
DE az a legjobb ha nem is rakjukházba a gépet! -
#747 Én már nem szarakodok a házzal mert zárva a vga 56C. Oldallap lehajítva és kész. -
#746 Ja!Akkor szelösztesd jobban a házad! :-)) -
#745 Ha 40 fokos a nagy borda, akkor ami közvetlen rajta van, az legalább 50!
Még az is elmegy, de nem az igazi!
A Zalman nagyon jó, csak az én házam túl zárt!
Legalábbis az volt #743 ! -
#744 Azt mondod hogy nemis annyira jó a Zalman?
40 fokot simán elbír az emberi kéz is!!!