43
  • Pheel
    Ez szerintem totál értelmetlen hozzászólás volt, de te biztos tudod miért írtad...
  • Lion
    ebben igazad van....
    de mint láthattad az elején odaírtam hogy sok mindenben egyetértünk...

csak annyi lenne az észrevételem hogy mi is hibásak vagyunk... ha pl csinálna valaki egy os-t... mint a windows-t... más lenne a helyzet és saját magának fejleszteni ki a szoftvereket... akkor irodai komplett csomaggal tudna mit kezdeni.. másra nem lenne jó csak arra... igy eltudna indulni... de ehez sok pénz kell egy ilyen fejlesztésre.. és hidd el az árát visszhozza... (fontos megjegyeznem hogy nyelchűnek kell lennie....)
  • Lion
    végigolvastam ezeket a nem egyszerü hozzászólásokat és sajnos mindjárt sikítok.... sok mindenkinek igaza van és valahol egyet is értek.... DE !

Mi a faszért hiszitek, hogy a microsar annyira kicseszett mindenkivel ????

pl:
    "..nos ezert is vagyok kenytelen hasznalni Win-t, mert a munkamhoz.."

"... munkámhoz..."

ehhhhj emberek tudjátok hogy hány embernek van munkája a win miatt ??? meg stb... és itt nem a dolgozókra hanem rátok gondolok....
    veszel egy win 30-e hozzá a célszoftvert
    ÉS ?????
    mennyit keresel a mikroszaron ???
    több éves megélhetést ???
    azzal eteted a kölyködet...
    gondolkozz némber.... gondolj bele egy napig nem lenne windows....
    Mi történne....
    hány embert rugnának ki..... he ??????
    a legutolsó titkárnő is azt használja... a cégekről nem is beszélek....
    LINUX ??? nagyon jó... szervernek... dolgozni nem lehet vele az tény... és ez így is lesz... hacsak a microfos nem lép be odais és nem csinálál egy LinOffice-t....
    már az életed részévé vált,,,,

Fagy ??? Kék halál ???
    A te gépkocsid mindig megy, sose kell megszerelni ??????

honnan tod hogy a windows volt a hibás ??? és ha pl az a sok szar... amit felteszel program ???
    vagy a játékok amikor rosz helyre rakják a texturát nem létező cellába ???

hát komolyan mondom nem vagytok egyszerüek...
    végülis igazatok van egy bün-bak mindig kel....

Reklám ???

miért a cocacola mit csinál ???
    lefizeti a boltos hogy nagyobb legyen az ő standja a pepsinél

és ez így van a legutolsó csokiig....

ehhhhhhhh
  • Tompi
    En a M$-t nem azert utalom, mert ilyen, meg olyan termekeket hoztak ki, hanem pontosan a termekpolitikajuk, marketingjuk miatt! Gusztustalanul agresszivek, es nem engedik elni a tobbi ceget.
    Sajnos ezert is vagyok kenytelen hasznalni Win-t, mert a munkamhoz, szorakozashoz csak ez alatt a rendszer alatt futo progik vannak. Koszonheto a M$ politikajanak!
  • Tompi
    Az a poen, hogy a Winsux olyan, amilyennek a M$ managerek megalmodtak, a Linux, meg amilyennek a programozok. Csak az a gaz, hogy ez mindketto messze van a felhasznalotol!
    Az M$ is probal marha felhasznalobarat lenni, de sokszor atesnek a lo masik oldalara. Rohejes, hogy varazslok nelkul mar nem lehet szoftvert eladni az amerikaiaknak.(sajat tapasztalat!) Es amit az office 'seged' muvel, az botranyos! Es akkor nem is beszeltunk a win MediaPlayer godzillarol!
  • vax
    Hát amit itt irtál azzal azért nem igazán értek egyet.
  • vax
    jól szóltál.:)
  • vax
    És ezt a veszteséget Te honnan tudod ilyen biztosan. Maga a Ms konkrét adatokat még soha nem adott ki erről, csak a nagy okos elemző cégek. Akik mostmár azt sem tarták kizártnak, hogy nyereséget hoz az Ms-nek.
  • vax
    Az a nagy helyzet, hogy szinte minden újdonságnál még az autóknál is ez a helyzet. De leginkább ez a számitástechnikára igaz. Az első és legújjabbat soha nem célszerű megvenni, ha csak nem azzal akarsz nagy lenni, hogy neked a legújjabb van meg. Nincsen " bejáratva". A gyártás és használat közben jönnek rá sok problémára. Autóknál és sajnos még nagyon sok mindennél is igy van.
  • szasza_1
    Örülj neki, hogy a m$ fejleszti a windows-t, meg az office-t.
  • reszcsi
    Így legyen ötösöm a lottón, épp pár hete beszélgettünk egy linuxos haverral a cucc terjedéséről, és mondtam neki,hogy figyeld mega MS is kijön egy linuxal. Én nem igazán csaodálkozék azon, ha már lenne saját "belső" linuxuk a megfelelő csapattal. Mindenki elfelejti, hogy Billibá' honnan jött és hogy lett az aki. Ő nem hülye, sőt szerintem zseni. Nem vagyok MS fan, de szerintem BG és a hozzá hasonló úttörőknek köszönhetjük, hogy most pl. ezt a hozzászólást írom egy PC-n. Ajánlom figyelmetekbe a hőskorról (70-es évek elejétől) szóló könyvek olvasását, tanulságos. Nem mind fehér és fekete ami annak látszik, csak az emberek többsége rövidlátó és szajkózza a többség véleményét.
  • RoadkilleR78
    Begi: "mikor az op rendszer lenyege, hogy ingyenes!!"
    Hát ezzel vitatkoznék. Inkább azt mondanám, hogy néhány Linux verzió ingyenes.

LAci73_lusta: A Lindows pedig nem egy vin linux hibrid. Igaz a fejlesztés úgy indult, hogy egy olyan linuxot hoznak létre amelyiken windowsos progik futtathatók, de nem így lett. Inkább csak írtak egy ilyan linuxot, aminek a felülete hasonlít a win-hez, és állítólag olyan felhasználóbarát is mint a win. Én kibpróbáltam és nem jártam nagyobb sikerrel mint bármelyik más linux-al.

Szerintem már rég túl kéne lépni azon, hogy szidjuk a microsoftot mert azt szidni kell. Lefogadom, hogy a Win-t szidó emberek fele (ha nem több) Win-t használ. Ez olyan mint amikor egy technológia ellenes szekta az interneten hírdeti magát, meg az igét :-)
    A linux addig nem fog nagyobb szeletet kihasítani amíg nem lesz akkora szoftver támogatottsága. A játék az egyik dolog. De ott vannak az olyan progik mint a Flash, DW, vagy a Photoshop.
  • MATRIX
    Milyen linuxos piacon? Ilyen piac meg nincs is. Ha valamilyen piac van, es lesz is vagy meg egy jo ideig, akkor az a microsoftnak a piaca.

Egyenlore nem sok vizet zavar a linux a windows ellen. Milyen csodbe menes???

Kulonben meg mindig a windows a legkonyebben kezelheto, (az xp eseteben megbizhato) oprendszer.
  • Yfel
    ha nem akar csodbe menni
    Te sem vagy normális... hadd ne világosítsalak fel, hogy az MS-nek mennyi pénze van a bankban...

miutan a sajatjai tobb mint tiz evnyi fejlesztes utan is abszulute megbuktak minden teren
    Ez el is árulja a szakértelmedet
  • Pheel
    Hű vagy a nevedhez, csak elírtál egy betűt. Szagértő. Az vagy...
  • Begi
    Azert ezt nem kell annyira komolyan venni. Megnezem en azt, hogy Bill Gates erre rabolint.
    Persze az lenne a legjobb. De gondoljunk bele. Mig a Microsoft nem adja ki a DirectX forraskodjat, addig linux alatt nehezen lehet jatekokat futtatni, es ez azert szamottevo resze a piacnak. Ha meg nem jatekra kell, akkor ott vannak az igyenes stuffok, vegulis a jatekon kivul mindent meg lehet csinalni Linux alatt. Tehat, ha megis raszanja magat az M$, akkor ki fogja venni az o meregdraga cuccait Linux ala, mikor az op rendszer lenyege, hogy ingyenes!!