25
Hol vannak?
-
OPM #25 nem tudtok valami helyet, ahol sms-sel és nem 400Ft+ÁFA áron, hanem olcsóbban lehet csengőhangokat "rendelni"? (siemensre) -
DAeRK #23 Hi All!
Nem tudja valaki, honnan lehetne leszedni a Harmadik Műszak zenéjét? Polifónikus vagy mp3 is jó.
thx -
istvnagy #22 Sziasztok. magyar mulatos poli csengohangokat (midi-ben) honna lehet letolteni.Köszi -
steweee #21 bocs az offért de nagyon fontos lenne, és csak pár topic él. az lenne a gondom, hogy nem működik a pc-telefon összekötő kábelem. nokia 3100 a telcsi és dku 5-ös kábel. nokia pc suit 64 hu progit akarok hozzá használni,illetve ezt kell. a gondom az hogy egy ideig működött, majd nem. elvittem a cuccokat a nokia szervízbe, ott sem működött a kábel a telcsi viszont másik kábellal igen. visszavittem a kábelt, elküldték a pesti szervízbe, onnan visszajött azzal hogy semmi baja, működik. annyi lenne a kérdés, hogy hogyan célszerű telepíteni, először a kábel programját és utána a nokia pc suitot vagy fordítva? mert még mindig lehet hogy szoftveres a hiba -
istvnagy #20 Sziasztok. magyar mulatos poli csengohangokat (midi-ben) honna lehet letolteni.Köszi -
istvnagy #19 Nem tudna valaki segiteni ? Milyen progival lehet mp3-bol midi-t csinálni? Köszi -
#18 GsmMania -
#17 www.gsmmania.tk -
#14 de hülye vagy -
#12 te a verklire gondolsz szerintem... -
#11 Jogos, CSOCSO-nak elég primitív a nyelvezete :) -
#10 inkabb mint a wurlitzer :D (lehet nemjol irtam a nevet)
nemnagyszam, de kellemesebb mint a sima pittyego, bar inkabb a digitalis hangvisszajatszas
-
#9 Mellesleg ez olyan, mintha több telcsi szólna egyszerre, vagy mint a régi SB16 FM szintije? -
#8 nem helyesiras ora van -
#7 Nem ezel, hanem ezzel!
Ha már okítás... -
#6 eleg ezel az 1 szoval megbirkoznia :D
-
#5 ha már ilyen róbertbácsi-komplexusod van, akkor elmond6ttad volna neki a polyphonic-ot is... -
#4 nem bantom okitom hatha nemtudja mirol beszel, gondolom azert irta angolul -
#3 ne bántsd(cs) mááár... -
#2 csangohangnak hivjak, ha nehezedre esik leforditani :D -
#1 címeket kérünk.. leginkább Trance, Dance ringtoneseket