175
Rakj be képeket
-
Orionk #175 senki többet harmadszor? :) -
Orionk #174 Ha más nem, akkor majd én elkezdem. :)
Itt egy kép a pár hónappal ezelőtti szomábról:
KÉP
Most folytathatja valaki más a saját szobájáról. -
Orionk #173 Fel kellene élénkíteni ezt a topic-ot, nem? :)
Jöhetnek a képek ! -
XRV #172 Térdeplős szék erről lenne szó
ááhh ez kimaradt -
XRV #171 Sziasztok!
Ennek mi a hivatalos neve? Ugyanis ismerősöm szeretne ilyet venni és nem találok a neten sehol.
Ha tudtok konkrét címet, vagy inkább hivatalos nevet, akkor nyomjátok be ide légyszi.
Köszi előre is. -
#170 ja .. 1 nap ;] -
#169 Hát pl. Kikában, Ikeában drágáért jó szart ! Jobb ha csináltatsz magadnak... -
#168 Én egy babzsák-fotelt akarok venni de nemtom hol lehet. -
#167 Nem tudom, én elég nehéz ember vagyok, a térdem előbb készül(ne) ki, mint a hátam ! -
#166 És bírod hosszabb távon is? -
#165 de néha a felsőre de a talpam meg az alsón ;] szal nem rossz -
#164 hát néha leülök az alsóra... -
#163 cSuwwi: Miért nem bírtad? -
#162 Pas: Mert itt volt a kép, azért... ;) És mi az, hogy mittomén, nem abban térdelsz most is? :D -
#161 amikor dolgoztam egy régebbi munkahelyemen, nekem is volt ilyen székem, csak fekete műbőr borítással. 1.5-2 óránál többet nem bírtam benne "ülni", de a hátad az egyenes lesz, nem nagyon fogsz görnyedni... :) -
#160 hát mittomén .. de ha azt akarod hogy írjam a hülyeségeimet mért nem irc.en kérded ? :]]
amugy egészséges :P -
#159 Tényleg? Na ne mondd... :D
Engem inkább az érdeklne, hogy kényelmes-e hosszútávon, meg ilyesmik... :) (Tudod, felhasználói tapasztalatok... :)) -
#158 mer én elb.sztam -
#157 térdeplős -
#156 ja kölcsönadtam ...
-
#155 Pas milyen a térdeplős szék? -
#154 a teletábbijaid Garrettnél vannak? amugy szépek! -
#153 Hmm hmm not found :( -
#152 nem .. még nem ;>$ -
#151 Már mondta.
Pincér. -
#150 Mért, mit dolgozol? -
#149 oha nem raktam fel a forumra "komolyabb" képeket pl autoban lakásban stb ne szurja már a másik szemét...
Értelmes embernek nem szúrja.
Rakhatsz be luxusterepjárót, meg fűtött úszómedencét, akinek van egy csöppnyi értelem az az agyában, az nem idegesíti fel magát rajta.
Ez is ugyanolyan természetes ugyanis, mint a TBC-s roma öregasszony, aki lemezekből összetákolt dobozban fagyoskodik.
Sem irigykedni, sem szörnyülködni nem kell.
Mindegyik létezik, szerencsére most már nincs két egyformán élő ember az országban. -
#148 Nem frissítettem rá, még nem volt benne:) -
#147 ez is ugy végzi majd .. ;> -
#146 bazze ... ;]]
ezt benéztem... mert ctrl v-t nyomtam és a http:// is ki volt jelőve -
Xboxman #145 loál pont ilyen hangfalat kurtunk szét haverral nemrég:D -
#144 Hey! Ez az én szővegem #135 -
#143 mer' elrontotta a linket -
#142 Ez baromság!Nem ilyen egyszerű.Az elméleted logikáját követve, akkor rongyrázó emberek nem léteznek, csak irigyek.
Egyébként meg leírtam, hogy a körülményeimhez képest én sem élek szarul, tehát nincs mit irigyelnem. -
#141 nem jön be -
#140 255 K free.srv.hu/s/o/sod/img/pas/home/home.jpg -
#139 SoDIka húzzál vissza homokozni!
Francnak engednek ki a gumiból... -
K.András #138 Akinek szurja a szemét az valoban irigy, aki kirakja a forumra milye van az rongyrázo...Föleg ha nem ö dolgozott meg érte,ami nem baj csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat,soha nem raktam fel a forumra "komolyabb" képeket pl autoban lakásban stb ne szurja már a másik szemét...Én tudom nekem mi van,engem az nem boldogit hogy ha tudom hogy te tudod nekem mim van,remélem érted.... -
#137 ja .. mingyá felrakom a szobám rettentő szép képét és lehet ajnározni meg engem zsidózni ;]] -
#136 Jah!