5
a tmpgenc nem boldogul a ac3 as avi kal
-
#5 Sziasztok!
Hogy lehetne meg oldani, azt hogy legyen hang a programon belül mikor be, töltöm a filmet? Sajnos most mikor darabolom, vagy egyesítek a programon belül nincs hang.
-
#4 Hello!
Lenne egy problémám ezzel a TMPGEnc MPEG Editor Ver.1.0.1.59 Retail programmal. Most először vettem fel egy filmet a Tuner kártyámmal. 5GB lett, Mpeg2-vel tömörítve. A reklámokat szeretném kivágni belőle, átkonvertálni nem akarom. Végülis reklám nélkül már ráfér egy dvd-re. A kártyához többek közt az Ulead Video Studio 8 SE programot adták. Először ezzel próbálkoztam. Ott tartottam, hogy pár perces felvételeket sikerült vágni, ahogy akartam, és el is tudtam menteni. Csakhogy az 5GB-os filmemet képtelen volt megnyitni, töltött vagy 10 percig, aztán adott egy hibaüzenetet, miszerint nem tudta beolvasni. Ezután töltöttem le a TMPGEnc-t, simán megnyitotta, könnyebb volt kezelni is, és 12 perc után végzett vele. A baj az, hogy a készen kapott fájlt bár le tudja játszani a WinMedia Player, de ha beletekerek akkor alkezd tölteni, majd megáll az egész. Ez az eredeti fájlnál egyáltalán nem jelentkezett.
Szerintetek mi a gond? Mit bénáztam el? Vagy nem is jó programmal próbálkozok?
Előre is köszönök minden segítséget. -
windly #3 Köszönöm a segitséget! -
windly #1 Sziasztok!
Van egy kis gond: a tmpgenc progi a ac3-as avi filekat nem akarja mpeg be tömöríteni! Milyen progival tudnám én ezt megtenni? Vagy van e rá valami trükk?