Baj van!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9550 az majdnem 9600XT, de miért baj ha annak nézi??? Örülj neki!
helyesbítve radeon 9550
Help!
Egy olyan problémám van hogy a vista a radeon 5550 as videokártyámat radeon 9600 nak nézi tud valaki segíteni?
Egy olyan problémám van hogy a vista a radeon 5550 as videokártyámat radeon 9600 nak nézi tud valaki segíteni?
Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy vettem egy saitek p380 dual analog gamepad-t.Bekalibráltam,minden mûkõdik,de a játékok nem ismerik fel.Egyedül csak a need for speed hot pursuit 2,probáltam doom3,call of duty pl,de a controls beállitásoknál nem csinál semmit. Mit csináljak?Más fórumokon istenitik ezt a gamepadot.Hogy lehetne mûködésre birni.Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok.Az lenne a problémám,hogy vettem egy saitek p380 dual analog gamepad-t.Bekalibráltam,minden mûkõdik,de a játékok nem ismerik fel.Egyedül csak a need for speed hot pursuit 2,probáltam doom3,call of duty pl,de a controls beállitásoknál nem csinál semmit. Mit csináljak?Más fórumokon istenitik ezt a gamepadot.Hogy lehetne mûködésre birni.Help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Az én problémám valószínúleg nem a kártya hardwerében keresendõ, de köze van hozzá, mert ha internetrõl akarok lejátszani vmilyen videót (pl.: youtube), akkor nincs hang, csak kép.
Creative Sound Blaster Live! 5.1-es hangkártyám van, és Firefoxot használok, abból is a kettesnél már újabb verziót, mert mióta felraktam a 2-es ver. már frissítette magát egyszer. Próbáltam más webböngészõben is (maxthon, ie7), de ott sem mûxik az egész. Segitsetek ha tudtok légyszi!!!!
Creative Sound Blaster Live! 5.1-es hangkártyám van, és Firefoxot használok, abból is a kettesnél már újabb verziót, mert mióta felraktam a 2-es ver. már frissítette magát egyszer. Próbáltam más webböngészõben is (maxthon, ie7), de ott sem mûxik az egész. Segitsetek ha tudtok légyszi!!!!
A hangkártya beállítást meg most nem tudom megnézni, mert a munkahelyemrõl írok. De ha a tálcán lévõ (óra mellett) ikonra (mixer) kattintasz ott van az SPDIF, 5.1-es hang és egyéb beállítás is.... Ez értelmet nyilván a kütyüvel nyer.
Természetesen támogatja az 5.1-et és az AC3 hangot is! Szerintem be kell szerezned ezt a csatlakozót, ami egy kivezetés a gép hátuljára, úgy mint mondjuk egy VGA káryta esetében... Ezt a hangkártyával együtt kellene adniuk a boltoknak, de ugye tipikusan Magyarországra jellemzõ, hogy ezt kiszedjük és plussz 2000 ezerért lengetjük a vevõ elõtt, hogy ez is van hozzá és vegye meg... Nos én akkor nem vettem meg. De neked megkéne venni, mert anélkül nem lesz AC3 hang meg miegyéb. Szerintem hívd fel azt a boltot ahol vetted a hangkártyát és kérdezz rá, mit tud ez a kis kütyü. Amikor én vettem a hangkártyámat (áprilisban) azt sem tudták mi fán terem ez az optikai csatlakozó SPDIF dolog. Most meg kiderült egy újságban olvasva, hogy ez kell ha összekötöd külsõ hangfalrendszerrel a kártyát.. Na hát ízé... Tipikus eladói hozzánemértés. Meg hasonlók.... Szóval kérdez meg egy boltot, ott megtudják mondani. Ma már biztos. Év elején még újszerû volt nekik.
imho van egy progi ami a kimeneteket allitja at, hogy a mic helyen legyen a ket hatso, a lineout helyen meg a center es sub... legalabbis az AC97
moduloknal igy van...
moduloknal igy van...
Szerintem a Jazz-en biztos, hogy nincs semmiféle dekódoló, amit lehetne állítani. Csak a hangfalak hangerejét, meg balance-t lehet állítani. Nem néznéd meg nekem, hogy pontosan mi, és hogyan van nálad beállítva? Egyáltalán támogatja az 5.1-es hangrendszereket ez a hangkártya?

Nekem is ez a hangkártyám van. És mûködik is , de néha fõleg 3D-s hanggyorðításnál ritkán, de berecseg. Szerintem próbáld meg a következõt: A hangkártyán vagy a hangrendszeren kell lennie egy dekodólonak vagy mifenének. Ez nem mind1, hogy melyiken van, mert aszerint kell beállítani. Ehhez a 6x sound-hoz külön (kb. 2000Ft) lehet kapni SPDIF csatlakozót, ami állítólag pont az ilyen esetekre jó... AC3 hang átvitele meg ilyesmi Hi-Fi szerû készülékbe. Lehet, hogy nem jól írom és keverem de a lényege valami ilyesmi. Meg a drivert sem árt megnézni... Nekem Xp-s van fent a gyári CD-rõl, de azért leszedtem egy frissebet, bár azt meg a windows nem engedi felrakni... ? érdekes. Szerintem ez a kódolási mizéria lesz... Ami vagy a hangkártyán vagy a Jazzban van.
Hello mindenkinek!
Lenne egy hatalmas problémám. Nemrég vettem egy Jazz j9902-es hangrendszert. A következõ a probléma: Vob fájlnál(az a thx-es) nem szól a mély, olyan filmeknél, ahol a hang ac3-ban van leszedve (tehát 3d-s) nem szól a center. Nekem egy Leadtek 6xsound hangk.-m van. A hozzá mellékelt tesztprogiban, ha a center hangfalra kattintok, akkor a mély szól, ha mélynyomóra, akkor nem szól semmi. Az biztos, hogy jól van összekötve, mert ezt többen és többször is ellenõriztük. Lehet, hogy a hangkártyával van a baj? Segítsetek
Lenne még egy kérdésem: Hogy lehet megoldani, hogy 5.1-es hangrendszer esetében stereo (mp3, film, stb..) hang lejátszásakor is szóljon a mélynyomó?
Lenne egy hatalmas problémám. Nemrég vettem egy Jazz j9902-es hangrendszert. A következõ a probléma: Vob fájlnál(az a thx-es) nem szól a mély, olyan filmeknél, ahol a hang ac3-ban van leszedve (tehát 3d-s) nem szól a center. Nekem egy Leadtek 6xsound hangk.-m van. A hozzá mellékelt tesztprogiban, ha a center hangfalra kattintok, akkor a mély szól, ha mélynyomóra, akkor nem szól semmi. Az biztos, hogy jól van összekötve, mert ezt többen és többször is ellenõriztük. Lehet, hogy a hangkártyával van a baj? Segítsetek
Lenne még egy kérdésem: Hogy lehet megoldani, hogy 5.1-es hangrendszer esetében stereo (mp3, film, stb..) hang lejátszásakor is szóljon a mélynyomó?