17
WinXP átvitele másik winyóra
-
aha, akkor a gyanúm beigazolódott
THX -
K.András #16 Lehet vidkártyát is meg procit is cserélni alola, egyedül az alaplapot nem szereti és én is kiprobáltam.... -
talán tedd ACTIVÁ a vinyót!:)
én már évek óta használom a másolgatást ,ráadásul 3 oprendszert pakolgatva. -
Én fogtam egy winchestert bedugtam egy AMD Duron 1200-as gépbe, amiben volt 256MB SD Ram, felraktam az XP-t utána meg betettem egy másik gépbe és cseszett elindítani az ntloadert
pedig az oprendszer fent volt
mi ennek az oka? -
Borg #12 Az adatok rajta is voltak rendesen, csak éppen nem bootolt be róla az istennek sem.
De mondom PQ DriveCopy megoldotta. -
Borg #11 1on1 ghostoltam az egész winyót, mind3 particiójával, nem csak fileokat. -
Borg #8 Figy, az hogy "el kell hogy induljon" egy dolog.
DE NEM INDUL EL.
Hidd el, én próbáltam, nem csak hallottam...
Ghostolás után boot a másik vinyóról és DISK BOOT FAILURE... -
Borg #6 Norton Ghost nem tud inditható particiót másolni. Próbáltam azt is (2003). -
TheZsenyka #5 Na most már aztán időszerű lesz a dolog tényleg... úgy látom reinstall lesz... pedig olyan szépen fel van tuningolva a rendszerem :) Megint rászánhatom a fél estémet :) -
A megoldás Norton Ghost -
Borg #3 Nem fog menni, sajnos.
Én is próbáltam, és csak a szivás volt vele.
Ugyanis az XP (mégha corp akkor is) a winy szériszámához aktiválja magát, és amint új winyó kerül alá úgy, hogy az eredeti már nincs a gépben, a winlogon-on nem jutsz túl :( -
TheZsenyka #1 Sziasztok! Érdeklődöm, tudtok-e olyan megoldást, amivel a telepített Windows XP rendszeremet minden gond nélkül át tudom helyezni egy másik winyóra, ugyanis eladás alatt áll a jelenlegi rendszerwinyóm. Van erre valami korrekt megoldás?
PLÍZ HELP!