4698
Command&Conquer : Generals és Zero Hour addon
Infók itt
  • Gomez
    nagyon atom gép kell hozzá....
  • :)
    cofairnak igaza van!!!!!!!!!!!!!
  • COFair
    Kevin bazmeg egy nagy lófa**t van neked single player crack-ed! Ne hülyítsd a jónépet, mert berágatsz! Ki az a barom aki nem mondaná meg hogy honnan töltötte le...
  • Gábor
    kösz
  • Wajk
    február 11. körül várható...
  • KeviN
    január 17, ha minden igaz
  • Gábor
    A gammának mi a megjelenési dátuma?
  • KeviN
    letoltottem :) JHetfield : Megvan a C&C zeneje audioba ;) meg anno kiadtak, de nemreg sikerult csak megszereznem...nagyon rulzik :)
  • mozesapo
    És honnan van hozzá single plazer cracked?
  • JHetfield
    remelem a zeneje az oldscool c&c -t fogja hozni:]
  • KeviN
    nekem tetszik nagyon, bar mar latom, hogy a kinaiakkal leszek nekik van nuki ;)Naaaagyon szepen robban....kiprobaltam, tobb mindent ut ;) az amcsiknak hulye ionfegyver megint...nem teccik...egesz jo kis gama lessz...remelem jon hozza rovidesen a hackolt szerver....1nlore meg csak single player crack van...es ott sincs enemy...csak kiprobalni jo.
  • Krac
    Pangás rulz:)
  • COFair
    VAN BETA!!!! warezcenter.warez.hu
    vagy DC++-n egy csomó embernél
    csak az a baj, hogy még nem sikerült működésre bírnom, a game.dat-ben kéne az ip címeket átírni, de nemtudom!!!!!!
  • Krac
    re
  • Krac
    Ja. De bétát még nemsikerült beszereznem szal 1-2 napig max a nyálad csorgathatod gamera. :)) Most huztam el 1 órára.
  • Blasta
    Bármost nem találom :-DDDDDDDDDDDD
  • Blasta
    Vanmá ilyen topik!
  • Krac
    Ja és a botfarmra még 1-2 napig várni kell, addig is van 1 kemény bot(ne irjatok neki necsinájjatok vele semmit mert kifagy).
  • Krac
    Megnyílt a generals.hu cseti!!! (irc.sote.hu v irc.extra.hu, stb... #generals.hu)Egyenlőre még semmi extra nicsnen de ha midnen igaz pár napon belül letölthető lesz a generals béta. Gyertek azt dumájjunk!!!