IngyenMMS márciusig a Vodafone-nál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A westelben 100%os tulajdonrésze van a matávnak.
Én sem értem a Pannont. Régen Pannonos voltam, most váltottam Vodkára a GPRS net miatt. Most is kedvelem a Pannont, mert egy megbizható cég, de asszem túl magabiztos.
Én sem értem a Pannont. Régen Pannonos voltam, most váltottam Vodkára a GPRS net miatt. Most is kedvelem a Pannont, mert egy megbizható cég, de asszem túl magabiztos.
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
A Westel nem fog lépni, mert a Matáv tulajdona nagyrészt, azokat meg már ismerjük, hogy milyen egy sutyerák banda.
A Pannont nem értem. A Voda tõle szerzi a legtöbb ügyfelét és mégis emel. Márpedig én nem hiszem, hogy a Voda veszteséges lenne. A Pannon meg 2x-es árakon dolgozik...
A Pannont nem értem. A Voda tõle szerzi a legtöbb ügyfelét és mégis emel. Márpedig én nem hiszem, hogy a Voda veszteséges lenne. A Pannon meg 2x-es árakon dolgozik...
Jah, akkor bocs, félreértés és pont neked nem kell magyarázni... a tôzsdét nem figyelem, csak az innovációs pénzhegyekrôl olvasok, amit az ericsson lapátol mostanság.
Ebben van igazság, csak ma Magyarországon nem a postpaid elõfizetések teszik ki az ügyfelek legnagyobb részét. Prepaidben pedig verhetetlen a Voda. Éppen azon röhögtem a napokban, hogy a régi pannonos tarifáim most éppen csúcsidõn kívül kínálnak olyan más mobilhálózati hívásdíjakat (55 Ft este 6 óra után), mint a Vitamaxom most csúcsidõben (54 Ft este 7-ig). Szal nagy LOL az egész. Ja és a Dominó még drágább...
Szerintem nézzél kicsit visszafelé a hírek között találsz épp elég nokia-hírt is, még komplett PR-cikkeket is (A nokia új telefonjai stb...).
Amúgy az ericsson meg éppen nem gyengélkedik, csak már 1 ideje kiszálltak a készülékpiacból (átadták a Sonynak), és most a GSM és a 3G rendszerek legnagyobb (itt piacvezetôk, bizony) fejlesztôi és szállítói. Képzeld el a telefonáláshoz nem elég az a kis kütyü, amit megfogsz, hanem igen komoly háttértechnológiákra és vasakra is szükség van hozzá...
Amúgy az ericsson meg éppen nem gyengélkedik, csak már 1 ideje kiszálltak a készülékpiacból (átadták a Sonynak), és most a GSM és a 3G rendszerek legnagyobb (itt piacvezetôk, bizony) fejlesztôi és szállítói. Képzeld el a telefonáláshoz nem elég az a kis kütyü, amit megfogsz, hanem igen komoly háttértechnológiákra és vasakra is szükség van hozzá...
Ezen nem csodálkozom hogy ez történik.....
Mivel a vooodkafon egy világ cÉG! és piacvezetõ nagyon sok szegmensben, az hogy magyarországon még nem az azért van mert a westel volt itt a goré csak mióta a matav teljeskörüen birtokolja így már "sajnos" nem rugalmas a cég és nem tud versenyezni egy vodafonal....
A másik hogy jövõre olynt fog lépni a voda mi már külföldön ezer éve megy.... nem hiába építeti ki az 1800-ast... mellesleg meg 0 Ft... viheted.... vagy havi 5e és annyit telefonálsz amennyit akarsz... ismerõs. ????
Sok mindent hoz a 2003------
Mivel a vooodkafon egy világ cÉG! és piacvezetõ nagyon sok szegmensben, az hogy magyarországon még nem az azért van mert a westel volt itt a goré csak mióta a matav teljeskörüen birtokolja így már "sajnos" nem rugalmas a cég és nem tud versenyezni egy vodafonal....
A másik hogy jövõre olynt fog lépni a voda mi már külföldön ezer éve megy.... nem hiába építeti ki az 1800-ast... mellesleg meg 0 Ft... viheted.... vagy havi 5e és annyit telefonálsz amennyit akarsz... ismerõs. ????
Sok mindent hoz a 2003------
hat ez vitathatatlan hogy arban a voda nyujtja a legjobbat ma magyarorszagon a "minosege" meg azert nem teljes de korantsem olyan rossz mint az elvakult w/p fanok szeretnek :]]
Ráadásul mindenki emeli a tarifáit, kivéve a Voda... Miért is vagyok Vodás? Hmm? 😊 Pedig voltam én Pannonos is, csak hát szar volt... 

"Az Ericsson világelsõként mutatta be az MMS-t � a 2001-es CeBIT-en, majd nem sokra rá a SonyEricsson bevezette a világ elsõ MMS-képes, színes kijelzõs GPRS telefonját, a T68i-t. 2002."
most ebben me van kerdojel? belegabalyodtak a sracok a forditasnal? :]]]
most ebben me van kerdojel? belegabalyodtak a sracok a forditasnal? :]]]