13
Szabálytalan müvelet CMR2-Radeon9
-
HG #13 Nem kiízja, hanem kiírja. -
HG #12 Igeeeeen!!! Addig tiltogattam meg engedélyezgettem a 2. monitort, míg végül elindult. Nagyon megy! Köszi mindenki segítségét, és köszi Lammer a felvilágosítást!
Smaugnak: Nekem, most hogy elindult, rendben van a Km. óra.Nekem is a Catalyst 3.0 van fent. Nézd át a beállításoknál (azt hiszem D3D és Opengl-nél), valamelyik beállítás ilyen hibák kiküszöbölésére való. Ha ráböksz jobb gombbal, kiízja hogy adott beállítás mire van hatással.
Azt hallottam, Colin 3 gagyi. Igaz lehet? -
HG #10 Na, kedves barátom talált valamit. Egy másik fórumról, egy srác írt egy panaszos hangvételű levelet a Codemastersnek, s perceken belül jött a válasz, miszerint a CMR2 nem indul, amíg nincs letiltva a 2. számú monitor, vagy nincs rádugva 2 monitor a Radeonra. Már alig várom, hogy hazamenjek, és kipróbálhassam. Nem is elsősorban azért, mert a CMR2 utánozhatatlan, mert számos jó Rally van még, de megszoktam, meg hát a tudat, hogy nem megy, szinte elviselhetetlen. Eredményről holnap beszámolok. -
HG #9 Feldobtam a Catalyst drivert, király! Csak a CMR2 nem tudja ezt, és ugyanúgy hibát okoz önmagában. Még nem volt lehetőségem cserélgetni a Videokártyát, meg az XP-t sem tettem fel még, de folyamatban van. Égés, nem égés, nem tudom mi az a faq. Illetve a jelentését tudom, de pontosan hogy kéne keresnem, és mit is tud, azt nem tudom, csak halovány elképzelésem van. Ez olyasmi, mint egy driver? Vagy Patch? Vagy Crack? Ha valaki felfilágosítana ezügyben, hálás lennék. Köszi!
Esetleg nincs mód arra, hogy a CMR2 átugorja ezt a settingelést? -
Smaug #8 kiadták a radeonkártyák új driverét (Catalyst), a verziószáma mintha 0.4 lenne (nemtom pontosan, mert nincs előttem a gép). nemrég viszont mentem a kis pözsó 205-tel, és a kilométeróra vmi förtelmesen nézett ki. egy kék színű negyedkör volt, becsíkozva a km-egységekkel, de a mutató nem látszott. ötlet? -
#7 Elkészült a 109-es pach crackelése.
Ha valakit érdekel, szoljon. -
#5 Semmi gond a kártyával!
Az op rendszer a gond.(Driver)
XP alatt rendesen megy de a többi alatt NEM.
-
#4 Ha garis még a kártya akkor próbáld meg kicseréltetni vagy kérjél valakitől egy ugyan olyat mint a tiéd.
Próbáld meg le cserélni az alaplap drivert is.
Az Ati oldalán nincsen faq? Nézd meg, vagy más játékos oldalon hátha másnak is van ilyen gondja. -
HG #3 Igen, érdekes, nekem is minden más megy, és nem is biztos, hogy az R9000 az oka. Csak bosszantó.
Megpróbáltam már azóta másik cd-vel is, ugyanaz a szabálytalan művelet utasítás az automata configurálásnál. Nem tudom kikerülni, próbáltam másik gépről átmásolni a config file-t, de ugyanaz. Majdcsak megjelenik a CMR 3. Állítólag hamarosan. De az a tudat bosszant nagyon, hogy nem megy. Miééééééért?
Egyébként kösz a hozzászólásodat, jó tudni, hogy van akinek megy a Colin Mcrae2 Radeonnal.
-
Smaug #2 nekem is radeon9000 van (64megás) + athlon xp 1600, 128mb ram, és minden fullosan megy. ja, és gyári driverrel (amit adtak a kártyához). -
HG #1 Sziasztok! Egy hatalmas gondom van! Gépem egy Celeron 1200 256 Mb ram Ati Radeon 9ooo Vga.
Nemrég még Voodoo 3 3ooo volt benne, azzal ment a CMR2. Most a Radeon óta nem indul, méghozzá az igen közkedvelt "Szabálytalan müvelet" hibajelzés miatt. Más játék szépen fut, pl CMR 1, F1GP4 stb.
Amikor konfigurálná a videokártyát, első indításkor, akkor "Szabálytalan müvelet". Járt már így más is? Van valakinek ötlete? Drivert cserélnék, de a gyárin kívül nem lelek pont Radeon 9ooo -hez valót.
Előre is köszi!