Microsoft: Súlyosabb az IE hibája, mint jelentettük
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én arról beszélek, hogy egy adott disztribúción kívüli programot feltenni. Pl. Debian alá egy RPM-et, vagy egy standalone cuccot. De, ugye, amit félre lehet érteni, azt félre is fogják érteni. Ha nem lehet, akkor izomból fogja valaki félreérteni.
Majd egyszer találkozz egy olyan dependency hibával, amit még a --force kapcsoló sem akar rendbetenni! Akkor rájösz mennyire vicces. 

"Nem disztribes progit"
Szerinted az RPM-nek nincs köze valami RedHat-os dolognak. Tudod. Az is egy disztrib. Nem csak a Debian...
Szerinted az RPM-nek nincs köze valami RedHat-os dolognak. Tudod. Az is egy disztrib. Nem csak a Debian...
#20: mert az RPM Debian alatt nem vicc???
Nem ugyanaz amirõl beszélsz. Nem disztribes progit feltenni tényleg öngyilkosság. Windows alá meg egy vicc szintjén van... 😊
Ha te egy, a disztribúción kívüli programot a disztribúció telepítõjének a torkán szeretnél lenyomni, az a te bajod. A saját hibáidat ne kend a programra, amit használsz.
Ez ca. annyi, mintha egy Win2000-re írt programot akarnál elindítani NT alatt. Végülis, van esélyed, bár a 'Setup..next..next..next..finish...' nem szokott összejönni.
Ez ca. annyi, mintha egy Win2000-re írt programot akarnál elindítani NT alatt. Végülis, van esélyed, bár a 'Setup..next..next..next..finish...' nem szokott összejönni.
Megmondjam? Mert eltart egy darabig lefordítani. Mondjuk szerintem amúgy is hülyeség magyar oprendszert használni, de ha valaki nem bírja az angol nyelvet, akkor kénytelen.
Érdemes összehasonlítani az angol és a magyar XP közötti szívásmennyiséget. Bõven a magyar vezet...
Érdemes összehasonlítani az angol és a magyar XP közötti szívásmennyiséget. Bõven a magyar vezet...
Sokan lusták, de sokan próbálkozTAK más böngészõkkel is. Nekem eddig akkor is az IE jött be a legjobban.
jaaaa...és még valami!!!a magyarXP-hez miért nincs annyi letölthetõ dolog, mint az angolhoz...?hm?
az,az igazság,hogy már kezdek telelenni a microsoft-al.több mb-t már letöltöttem. ez még nem lenne baj,csak az ára(pl:--XP)!!!!!!!!!!!!és mit kapsz érte...?1 rakás sz.....csak bosszankodok minden feltelepített dolog után...most ezért nem fut,aztán azért nem fut...Eh mind1...csak már nagyon bosszant:-((
nevetséges.
ha leírnák, hogy ez és ez van, kiadnák a javítást, mindenki elfogadná. amit emberek csinálnak, az nem tökéletes.
de ezen az állandó kamuzáson tényleg csak röhögni (és sírni)lehet.
ha leírnák, hogy ez és ez van, kiadnák a javítást, mindenki elfogadná. amit emberek csinálnak, az nem tökéletes.
de ezen az állandó kamuzáson tényleg csak röhögni (és sírni)lehet.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Mozilla: lol, megjelenitesi teruleten kb ie 5.5 szinten van (bar css-el meg MINDIG baja van) - ne is beszeljunk a "known bugs" listarol - az hosszabb mint egy ultra maratoni futam.
Aki meg ezen rohog annak erdekes a humorerezeke, egyszeruen hasznalni kell a frissiteseket - mint MINDEN MAS szoftvernel! kesz
Aki meg ezen rohog annak erdekes a humorerezeke, egyszeruen hasznalni kell a frissiteseket - mint MINDEN MAS szoftvernel! kesz
caddie