27
-
#27 "Egyebkent: RPM = RedHat Package Manager"
Ezt most kinek? Mert Rive is meg én is tudtuk...
-
Rive #25 Én arról beszélek, hogy egy adott disztribúción kívüli programot feltenni. Pl. Debian alá egy RPM-et, vagy egy standalone cuccot. De, ugye, amit félre lehet érteni, azt félre is fogják érteni. Ha nem lehet, akkor izomból fogja valaki félreérteni. -
#24 Majd egyszer találkozz egy olyan dependency hibával, amit még a --force kapcsoló sem akar rendbetenni! Akkor rájösz mennyire vicces. -
#23 "Nem disztribes progit"
Szerinted az RPM-nek nincs köze valami RedHat-os dolognak. Tudod. Az is egy disztrib. Nem csak a Debian... -
Rive #22 #20: mert az RPM Debian alatt nem vicc??? -
#20 Nem ugyanaz amiről beszélsz. Nem disztribes progit feltenni tényleg öngyilkosság. Windows alá meg egy vicc szintjén van... :) -
Rive #19 Ha te egy, a disztribúción kívüli programot a disztribúció telepítőjének a torkán szeretnél lenyomni, az a te bajod. A saját hibáidat ne kend a programra, amit használsz.
Ez ca. annyi, mintha egy Win2000-re írt programot akarnál elindítani NT alatt. Végülis, van esélyed, bár a 'Setup..next..next..next..finish...' nem szokott összejönni. -
#17 Megmondjam? Mert eltart egy darabig lefordítani. Mondjuk szerintem amúgy is hülyeség magyar oprendszert használni, de ha valaki nem bírja az angol nyelvet, akkor kénytelen.
Érdemes összehasonlítani az angol és a magyar XP közötti szívásmennyiséget. Bőven a magyar vezet... -
#16 Sokan lusták, de sokan próbálkozTAK más böngészőkkel is. Nekem eddig akkor is az IE jött be a legjobban. -
lacoste #15 jaaaa...és még valami!!!a magyarXP-hez miért nincs annyi letölthető dolog, mint az angolhoz...?hm? -
lacoste #14 az,az igazság,hogy már kezdek telelenni a microsoft-al.több mb-t már letöltöttem. ez még nem lenne baj,csak az ára(pl:--XP)!!!!!!!!!!!!és mit kapsz érte...?1 rakás sz.....csak bosszankodok minden feltelepített dolog után...most ezért nem fut,aztán azért nem fut...Eh mind1...csak már nagyon bosszant:-(( -
galocza #13 nevetséges.
ha leírnák, hogy ez és ez van, kiadnák a javítást, mindenki elfogadná. amit emberek csinálnak, az nem tökéletes.
de ezen az állandó kamuzáson tényleg csak röhögni (és sírni)lehet. -
#9 Mozilla: lol, megjelenitesi teruleten kb ie 5.5 szinten van (bar css-el meg MINDIG baja van) - ne is beszeljunk a "known bugs" listarol - az hosszabb mint egy ultra maratoni futam.
Aki meg ezen rohog annak erdekes a humorerezeke, egyszeruen hasznalni kell a frissiteseket - mint MINDEN MAS szoftvernel! kesz -
#4 Ezen már csak röhögni lehet...
;,,,,-DDDDDDDDD