38
Asus P4S333 probléma
-
Joey #38 Okay!Az előbb szétszedtem, és kihúztam a tápkábeleket,megigazítottam a hűtőt, és most nem fagy le...igaz néha kilép a játékbol , de azt már nemtudom miért, vszinüleg ez már a memoria kevéssége miatt van. -
#37 Nem kell venni, vidd be boltba és próbaképp rakass bele egyet. -
Joey #36 Ha veszel nekem 1 et:) -
#35 Szerintem a memória a bűnös, mert kevés csak 141MB szabad. Próbaképp dugj mellé mégegy 256-ost. -
Joey #34 261664/141816 -
Joey #33 ja megvan.. "61664 ből 141816 áll rendelkezésre. -
Joey #32 Oké, ezt hol érem el?? -
#31 Nem az! Feladatkezelő->Teljesítmény: Fizikai memória. -
Joey #30 a lapozo fájlméret 86,3 mb, lefoglalt összes : 88300.. -
#29 Mennyi a szabad memóriád a 256MB-ból ha bejön a rendszer? -
Joey #28 NTFS -
#27 Milyen partíción van az XP? -
Joey #26 megnéztem, és a lámpa nem világított,csak áll a kép..életembe nem láttam még ilyent..:( -
#25 Hát, XP-t nem ajánlott 256MB ram-al telepíteni mert rettentően belassul. Nekem 512 van és ebből már amikor a rendszer bejön akkor 201MB foglalt. Nézd meg a vinyód mert szerintem a game alatt mikor megáll a kép folyamatosan dolgozik (virtuális memként használja a rendszer). -
Joey #24 Nemmindig világít, bár ezt még nemfigyeltem! Sőt asszem nem is szokott! Teljes config!
Asus P4s333/C alaplap, intel celereon 2.00GHz proci, Geforce 256 64MB os vid card, 256 ddr memoria, cooler, 60gb os maxtor vinyo. 10/100 as realtek hálókártya, c-media alaplapi hangchip. -
#23 Mikor megáll a kép teljesen akkor a vinyó led fullon világít? Írd le a teljes konfigod!!! -
Joey #22 Na hali all megint én vagyok! Szal a gond kisebb nagyon megszakításokkal jelenleg is fennáll..Elvittem szervizbe a memoriám, bevizsgáltatni, azt hittem az a baj. namost ők meg is nézték de az 100% ig frankon működött..Legutobb már a fene se tudja milyen driverek tettem fel az alaplaphoz, de nem fagyott ki! úgy örültem neki mint majom a farkának, de formattálás után a hiba folyamatosan fenn áll, méghozzá oylan hogy mgé ilyent nem is láttam: Szal a játék az áll, semmi sem mozog, semmi billentyűparancsra nem reagál ( a kép áll). A hang azonban megy alatta, majd kb 5-10 mp után elkezdi ismételgetni, aztán újra továbbszól a hang és a kép is ugrik egyet. Aztán mind2 megáll és jön a reset..Gond milehet? én nemtudom, de nagyon fontolom hogy eladom ezt az alaplapot, még egy rosszabbal is jobban járok mint ezzel pöcsölni. Vmi driver talán hiányzik? az öide, agp és lan sis driverek is telepítve vannak, a vid kártya driver is frissitve van, mijöhet még? ( az alaplapi hangkártyát használom, dehát minek rakják bele ha ettől kifagy???!) Vki segítsen! közönöm -
Xboxman #7 nemtom,nem emlékszem,mindjá megnézem -
Xboxman #4 nekem meg az a problemám sziojtén ilyen lapal ,hogy egyszerűen nem megy 2,4GHZ fölé benne a proci(23xy-ig megy aztán amikor átlépi a bűvös 2.4-et valami hülye hibaüzenettel nem boot-ol be)Másik lappal(p4t)megy 2,6-ot simán!Mé van ez? -
#3 Próbáld a win9x könyvtárban lévő setupcor paranccsal telepíteni a win 98-at ha azzal ment a gamma! -
#2 Mit ír ki, miért nem tudja feltelepíteni??
Szűz particióval próbaltad??
-
Joey #1 Hali!!! Az a gond ezzel az alaplappal, hogy vmiért nem tudok rá más windows-t felrakni, csak az Xp-t! Nem engedi sem a win98-at feltelepíteni, se a többit! Csak az Xp-t!! És én már nagyon unom, hogy az Xp-n meg a Jedi knight 2 vel nem tudok játszani, mert folyton játék indulása után a kép elakad, megáll a hang ismétlődik és nagyon ritkán egy kicsit megmozdul a kép!!!! Amúgy Geforce 4 MX440 es videokártyám van, és ezzel a konfigurációval akadozik! Már csináltam BIOS firssítést egy két javaslat miatt ,de a helyzet változatlan! A gép hálózatban van és kliensként szolgál! Amúgy ugyan ilyen hiba volt a Comanche 4 nevű jtéknálk is! kérem azokat a kedves embereket akik értik ezt, vagy hasonló problémájuk volt, azok segítsenek!
Egy apró megjegyzés: Az alaplap P4S333/C márkájú alaplap!!
köszönöm : Joey