GeForce probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben Max igazad van hogy valakinek nem futi a jobbra 😞 sajna ez így van de ha a két kártya között 5000 ft a külömbség akkor vársz 1-2 hónapot és szerintem meg tuttad volna venni a TI 4200-at.....
(és az kb. 2x gyorsabb)
(és az kb. 2x gyorsabb)
tibu nekem mx 460-asom van nálam is akadoznak dolgok 😞 állítólag nincs mit tenni szar az mx a gyenge ...
a többiektõl kérdezem h szeritnetek mér nem veszünk mi ti-t? na mér? talán mer nincs rá lénk!
nemtom mér nem leeht felfogni hoyg vki szegéynebb családba is születhet...
a többiektõl kérdezem h szeritnetek mér nem veszünk mi ti-t? na mér? talán mer nincs rá lénk!
nemtom mér nem leeht felfogni hoyg vki szegéynebb családba is születhet...
Öreg már az a kártya, ennyi az egész, szerintem is a ti4200 a legjobb vétel! (nekem is az van...)
Sziasztok!
Van egy Inno3D Geforce4 mx440-es kártyám és az a gondom,hogy nem tudom feltelepíteni a driver-t sem az XP-re sem a ME-ra. Telepítés után "Code 10" konfigurációs hiba. Semelyik driverrel, semelyik alaplap bios-al, semelyik windows-ra.
Már mindent kipróbáltam, nincs hardware üttközés.
A gépem = Abit BH6, PIII, 256mb ...
A kártya tökéletesen mûködig egy másik gépben!
Már csak egy alaplap cserére tudok gondolni.
Kipróbáltam egy másik fajtájú Geforce-ot is,
és azzal ugyanez volt nálam a probléma!
Aki tudna valami megoldást vagy már találkozott
ilyen hibával, az segítsen, mert meg vagyok lõve.
Van egy Inno3D Geforce4 mx440-es kártyám és az a gondom,hogy nem tudom feltelepíteni a driver-t sem az XP-re sem a ME-ra. Telepítés után "Code 10" konfigurációs hiba. Semelyik driverrel, semelyik alaplap bios-al, semelyik windows-ra.
Már mindent kipróbáltam, nincs hardware üttközés.
A gépem = Abit BH6, PIII, 256mb ...
A kártya tökéletesen mûködig egy másik gépben!
Már csak egy alaplap cserére tudok gondolni.
Kipróbáltam egy másik fajtájú Geforce-ot is,
és azzal ugyanez volt nálam a probléma!
Aki tudna valami megoldást vagy már találkozott
ilyen hibával, az segítsen, mert meg vagyok lõve.