Imperium Galactica

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanis mindegyik harcnál kilép hibára...

Sziasztok!

Ki tudja melyik progival fut XP-n az IG2?

nekem ugyanígy a kettes CD-ém meghalt, de nem tudom leszedni sehonnan sem 😞
Valaki egy linket pls

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék, a IMP 1 kettes cd-m sajnos hazavágodott és sehol nem találom a neten a magyar verziót, ha valaki tudna segíteni, hogy hol találhatnám meg azt nagyon meg köszöném.

www.imperiumgalactica2.hu ról le kell szedni a patcheket, és kell egy dosbox 0.7x, és itt egy leirás:

1./ a kettõ cd tartalmát ahogy van be kell másolni egy könyvtárba ( nálam ez az "imperium" könyvtár. Nem telepíteni kell hanem csak a cd-k tartalmát felrakni egy mappába a "c" mehajtóra pl.

2./ Van kettõ patch az 1.2 és az 1.3.

ezzel kapcsolatban itt van a használati útmutató

"
FIGYELEM!!! Az 1.3-as patch-hez kell az 1.2-es is.
Ismert probléma, hogy az Imperium Galactica I. nem fut újabb típusú gépeken (Pentium II., Celeron, vagy ezeknél gyorsabb alapú gépek). Erre a problémára a megoldás a következo:
- Töltsd le mindkét patch-et.
- Tömörítsd ki egy könyvtárba (a továbbiakban C:\TEMP) eloször az 1.2-est, majd az 1.3-ast. Az 1.3-asban lévo file-okkal írd felül az 1.2-es file-jait.
- DOS prompt-ban, vagy DOS módból lépj át a CD-re (pl: D😊, amiben az Imperium Galactica I. elso CD-je van.
- Ezután írd be a következo sort: C:\TEMP\install.exe
- Az install program elindul. Installáld fel a játékot.
- Ezután a C:\TEMP könyvtárból a kitömörített file-okat (könyvtárakkal együtt) másold át abba a könyvtárba, ahova felinstalláltad a programot.
Ha mindent jól csináltál, akkor a program elindul.
"

A végén oda másold be a dolgokat ahova felraktad a kettõ cd tartalmát " imperium " könyvtár.

3,/ Telepítsd fel a dosbox 0.72. ( én csak 7-es dosboxnak hívom ), tedd ki az ikonját az asztalra.

4./ Ezt követõen ( nem biztos , hogy kell , de ha nincs hang akkor itt már elõjöhet hardveres probléma) az imperium mappából az "install" fájl ikonját húzd rá a dosbox asztalon lévõ ikonjára. Állítsd be a hangot , teszteld és ments. Ha van hang akkor mûködni fog, ha nincs akkor probléma van hardveresen.

5./ Ha van hang, akkor az imperium.exe ikonját ugyanúgy húzd rá a dosbox ikonjára.
Ha eddig sikerült, akkor megy a game kidobás nélkül, sebessgé és csúszások nélkül, és van NAGYON NAGY BOLDOGSÁG:-))))))))))))

Nálam megy így simán xp alatt, néha kifagy a dosbox, de nem vészes. Én már erõsen írtom a dragslanokat, meg a sullepekkel is hadakozok. itt tartok:

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

tonyr
probáld meg ugy, hogy a setup.exe-re jobbklikk és kompatibilitást tedd át win98-ra, a game exe-nél is proba, ha nem megy akkor dosbox...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Lambo fan
húú, te jó ég, micsoda játé volt, sosem felejtem.
Ez volt a legnagyobb stratégiai játékom gyerekkoromban, egyszerûen imádtam, egész nap a játékmenetrõl gondolkoztam még a suliban is.
Megvan a CD lemez is, persze elindítani még az Installt se tudom. Ejj, van vagy 15 éves maga a CD lemez is 😄 Ahhoz képest tûrhetõ állapotú 😄

Hogyan tudom elindítani eme pompás magyar fejlesztésû játékot XP alatt?
köszi

ezen az oldalon érdeklõdj a fórumban szerintem

http://ig.uw.hu/

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hali!

Élnek még multiplayer szerverek az Imperium Galactica 2-höz? Ha igen, akkor hol találhatok ilyeneket mert all seeing eye nem érzi az IG2-t.
ezen az oldalon is vannak dolgok az 1-hez. talán nem is fog dobox kelleni hozzá. én hamarosan kipróbálom a patcheket. tegnap sikerült visszaszereznem a gémet.

http://ig.uw.hu/

phalanx
ja, direkt arra való, hogy régi játékokkal lehetsen játszani

McGrady
ok csak az a baj h kevés helyem van :SS
ezzel a dosboxal a prince of persia 1-et is el lehetne indítani?

Kuss!-magyarázta.

phalanx
general fül alatt a Videa Card-ot vga-ra állítod, Enviroment-nél a CPU Cycles 20000, CPU Core dynamic, Frame Skip - 1, hangot meg addig kell állítgatni amíg nem mûxik, próba cseresznye, a játék installjánál meg csak detect sound, és amit beállít az álltalában jó (nekem sound blaster 2.0-át állított be amivel az install -nál akadozott a hang de a jákékban már teljesen jó volt) mellesleg felesleges a hang-al kinlódni, úgyiscsak lefagyasztja a játékot

ha nem boldogulsz vele elküldöm a coinfog file-omat

Emberek!

http://www.imperiumgalactica2.hu/ minden kérdésre választ kapsz!
Emperors
Valahogy biztos mûködére lehet bírni,hogy rendesen menjen.
Ha nem sikerült dosboxal rendesen,kompatibilitással nekem.
Biztos van valami más megoldás!
<#fejvakaras>

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

McGrady
nah sikerült elindítani dosboxal de nincs hangja és kicsit lassú, szaggatnak a moviek
ezekre van megoldás?

Kuss!-magyarázta.

Sippie
PS2-es vagy soros portos egérrel megy csak, és van neten dos driver, floppyra szépen benyomod, aztán felrakja.
McGrady
és ezzel hogyan kell? bocsi a lámaságért nincs kedvem most kiderítgetn i😄

Kuss!-magyarázta.

phalanx
ha vennétek a fáradtságot és visszaolvsnátok egy picit, rájönnétek hogy én már 1x beírtam a megoldást <#vigyor2>

McGrady
höáh? egér drivert hogy nyomok fel Dosba?

Kuss!-magyarázta.

Sippie
DOSból kell futtatni, egér drivert felnyomni dos alá, aztán mehet a game.
McGrady
plz írjátok le hogyankell p4 XP-n futtatni!!!
a pöcsöt megtaláltam de ha feltenni se tom akkor micsináljak?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
énse bírom
nekem el sem indul a file

Kuss!-magyarázta.

Emperors
© Toroco
Kár hogy megszüntették az oldaladat.<#boxer>

Tegnap oot kérdeztem hogy,hogy lehet indításra bírni az IG 1-et.
Itt van nálam a 2CD és nem bírom elíndítani.Install alatt nem mozdul az egér csak jobbra és le a középponttól.De ha elmozdítottam utánna nem bírok visszamenni,csak mindig abba a két írányba.<#falbav>
Helpeljetek please.
Thx.<#ijedt>
/-AMD Athlon(tm)XP 2000+,256 MB RAM,NVIDIA Geforce4 MX 440,
40 GB HDD/-nem megy.

"Az elsõ rész szeríntem odaveri a másodikat.<#ravasz1>
Csak azt hiányoltam az I-bõl,hogy nem lehetett más fajokkal lenni.->Azóta nincs ilyen kieg.-je vagy valami.<#conf>
Az én kedvencem a Morgath-ok voltam.Mindig megprobáltam õket megvédeni de
sose síkerült,mert az elején még nem vehettem fel a harcot a Dargslanokkal."

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

McGrady
fogalmam nincs nekem megvan CD-n ha lesz helyem akkor felteszem

Kuss!-magyarázta.

honnan lehet letölteni az IG 1-t? egyik kedvenc játékom volt csak eltûnt és nosztalgiázni szeretnék 😊

McGrady
de a téma az imperium galactica 1(!!)
ha nyitsz még egy ugyanolyat, akkor azt törölni fogják örülj hogy megúsztad bünti nékül

Kuss!-magyarázta.

és amugy is mikor ez nyilt akkor már ott volt a IG2 témája

szerinted ez azt jelzi hogy az imperium galactica elsõ részérõl van szó?

"Hogyan lehet futtatni XP professional, vagy home edition alatt az Imkperium Galactica 2-t."

szerintem nem

Hmuda
Már ennek a topicnak a léte is jelzi, hogy nem volt igazságtalan. Meg kell tanulni normálisan kezelni a keresõt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

én inditottam a témát, és igazságtalanul törölték. ez miatt már irtam is a morerátoroknak. kiváncsi vagyok milyen indokot találnak ki.

phalanx
valaki nem rég nyitott, hogy témát (de törölték) miszerint a IG1-el szeretne játszani, de nem megy 2000/xp alatt, nos nekem sikerült elindítani 2000 alatt, egy dosbox nevû progi segítségével (ha be van kapcsolva a hang néha fagyogat a játék, de minden más mûxik <#vigyor3>)

Kipróbáltam. Nyorsan feltelepítettem. Nos, nekem mindenféle módosítás nélkül rögtön elindult XP (Home Edition) alatt!!
Próbáld meg a következõket. Elvileg mûködik, mert ezért találták ki:

A játék parancsikonján jobb klikk, majd válaszd ki a tulajdonságokat. Itt lesz egy "Kompatibilitás" fül". Ezen állítsd be a Win 95, vagy '98-at. Alkalmazod a beállítást, majd hajrá. Elvileg mûködik.
De nekem is XP-m van, úgyhogy most ki is próbálom az IG2-n, hogy mûködik-e ez a dolog.
Hogyan lehet futtatni XP professional, vagy home edition alatt az Imkperium Galactica 2-t.
A válaszadóknak köszi!
← ElőzőOldal 2 / 2